Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Korsan Window Professional'inizi Orjinal Yapin...

emre
19-11-2005, 00:54
Bilindiği gibi yeni çıkan updateler bazı çoğalan artık ezberlediğimiz fckgw gibi ****** için yüklenemez oldu.Bu yüzden XP nizi orjinal hale getirip bu keyden kurtarmak için sırayla şu işlemleri takip edelim.arkadaşlar

1)Net ile bağınız kalmasın.Bğlantıyı kesin.

2)Başlat-->Çalıştır-->AÇ(regedit) komutunu girelim.

3)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents anahtarını acın sağ taraftan OOBEtimer cift tiklayın. FF değerini verip çıkın.

4)Başlat-->Çalıştır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a )komutunu verin.

5)Karşınıza gelecek pencerede seçeneklerden müsteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum'a tıklayın ve ''ileri''ye basın.Anahtarini Değiştire basın ve KQ8CM-3WR6M-FKGVP-MMKJW-D77WT ürün anahtarini giriniz.Artık burdan çıkın.

6)HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents'a tekrar gidin ve OOBE timer a tekrar tıklayın, önceden girmiş olduğumuz FF değerini silin.

7)Baslat-->Çalıstır-->AÇ( %systemroot%/system32/oobe/msoobe.exe /a) tekrar girin ve ürünün aktif olduğuna dair yazıyı göreceksiniz...

digicom
19-11-2005, 00:59
bilgi için tesekkürler arkadasım.fakat bende pach de var hiç sorun yaratmıyor.saygılar...

BEŞİKTAŞLI
19-11-2005, 13:02
emre arkadaşım dediklerini aynen yaptım ve en sonunda sayfaya girdiğimde etkinleştirildi yazısını göremedim.Müşteri hizmetlerine telefon etmek istiyorum şıkkı geldiğinde acaba nete bağlanmamızmı gerekiyor.Acaba hata nerede yardımcı olursan sevinirim.bu FF değeri dediğin yere sadece FF harflari yazdım doğrumu acaba.

Pagos
22-11-2005, 19:46
Emre arkadaşım dediklerini aynen yaptım olmuyor. FF dediğin nedir, nereye nasıl yazacağız. Yazdık olmadı, şunu biraz daha açar mısın?

sile
22-11-2005, 19:57
FF Regeditte
HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Microsoft-->Windows NT-->CurrentVersion-->WPAEvents a tıklatın sağ tarafta FF yi göreceksiniz çift tıklayın açılır.
Ama hangi değer verileceğini yazmamış Emre
Bu şekilde Ama updata ları yapamayabilirsiniz.

Sevgiler.

BEŞİKTAŞLI
24-11-2005, 15:45
evet FF değerleri verilmediği için olmuyor. FF değerlerini verebilirmisiniz

dicaprio
24-11-2005, 15:50
Bende gelen pencerede : Windows zaten etkinleştirildi.Çıkmak için tamamı tıklatın diye bir komut geldi.Ne yapmam lazım acaba.

josa
24-11-2005, 23:19
Bende gelen pencerede : Windows zaten etkinleştirildi.Çıkmak için tamamı tıklatın diye bir komut geldi.Ne yapmam lazım acaba.
bende aynı pozisyona ulaştım.fakat windows update yapmıyor hata veriyor :(
sebenin ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı?:patla:

spartakus35
24-11-2005, 23:29
Korsan Windows kullanmak zor zanaat. Ben sıkıntılarını çok çektim...