• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

"Artık ben eşcinsel değilim..."

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • "Artık ben eşcinsel değilim..."

    ABD'li Eşcinseller Şokta:

    ABD'de ilk eşcinsel dergisini o çıkardı ve satış rekorları kırdı. Üniversitelerde konferans vermeye bile davet edilen Michael Glatze son açıklamasıyla herkesi şok etti: "Yıllardır içimde Tanrı’nın sesini duyuyordum. İnsanlar benim deli olduğumu düşünecek ama ben değiştim. Artık eşcinsel değilim...”

    Michael Glatze, okuldaki erkeklere ilgi duyuğunu fark ettiğinde 14 yaşındaydı... Yıllarca kendini sorguladıktan sonra 20 yaşında ailesine ve dostlarına eşcinsel olduğunu açıkladı. Hemen ardından da eşcinseller arasında en önemli isimlerden biri haline geldi. ABD’de ilk kez genç eşcinsel erkeklere hitap eden bir dergi çıkardı. Young Gay America adlı bu dergi satış rekorları kırdı. Glatze bir de intihar eden eşcisel bir gençle ilgili belgesel hazırladı. Bu da tüm dünyada gösterildi.

    Harvard da davet etti

    Glatze öyle başarılıydı ki Harvard Üniversitesi gibi saygın kurumlar konuşma yapması için onu çağırıyor, Time dergisi onu genç eşcinsellerin temsilcisi olarak gösteriyordu. Ancak son dönemde arkadaşları Glatze’de bir değişiklik fark etti. 31 yaşındaki adam eskisinden çok daha düşünceli gözüküyor, arkadaşlarıyla az görüşüyordu. Glatze çok geçmeden dergiye “Eşcinsellik ölüm ve ben hayatı seçiyorum” diyen bir yazı yazarak istifa etti. Glatze önceki gün de internetteki WorldNetDaily’de bir yazı yayınlayarak “Artık eşcinsel değilim” dedi.

    Veda yazısı

    “Yıllardır içimde Tanrı’nın sesini duyuyordum. Artık bu sese karşı koyamadım. Yaptıklarımı yeniden sorgulamaya başladım. Bir şeye normal denilmişse o normaldir. Ben anormalliği normalmiş gibi göstermeye başladığımı anladım. Şimdi günahlarımdan arınmak için dine sığınıyorum. İnsanlar benim deli olduğumu düşünecek ama ben değiştim. Artık eşcinsel değilim...”

    NOT: Vücudumuzun dilini ve kendimizi tanımak adına alıntı haber olarak verilmiş olup, bilgilendirme amaçlıdır. Anlayacağınız, bir adam ya erkektir, ya da kadın...
    Next 2000X CIS Plus - Diseqc Motor
    Next 5000X CI - Turksat, Hotbird

    "Eli ile çalışan işçidir, eli ve aklı ile çalışan ustadır; eli aklı ve ruhu ile çalışan sanatkardır."

    "Nice insanlar gördüm, üstünde elbisesi yok; nice elbiseler gördüm, içinde insan yok." Mevlana


    "Sevap kazanmak iyilik yaptığının hayır duasıyla, günah kazanmak zarar verdiğinin bedduasıyla olur."

    [email protected]

    www.konyahasanseyh.com (Lütfen tıklayınız!)

    www.pagosking.com (Lütfen tıklayınız)
Hazırlanıyor...
X