speedzodiac
17-11-2005, 13:08
Daha önce diğer foruma üye olmuştum ama kapanmış heralde,aynı kullanıcı adı şifresi ile burayada gireyim dedim :hahaha: olmadı ..
Neyse sonuç itibarıyle herkes tanıdık gözüküyor,herkese tekrar merhaba arkadaşlar.(Kamberden Kaçamadınız) :kiskis:
Saygılar.
aramıza tekrar hoşgeldiniz.:)
Foruma Hoşgeldiniz @speedzodiac
Mr_MeMo™
17-11-2005, 15:45
Daha önce diğer foruma üye olmuştum ama kapanmış heralde,aynı kullanıcı adı şifresi ile burayada gireyim dedim :hahaha: olmadı ..
Neyse sonuç itibarıyle herkes tanıdık gözüküyor,herkese tekrar merhaba arkadaşlar.(Kamberden Kaçamadınız) :kiskis:
Saygılar.
Hosgeldin @speedzodiac ..
BEŞİKTAŞLI
17-11-2005, 16:26
tekrar hoşgeldin arkadaşım
Saygılar.
Hoşgeldin speed;
Diger forumda herhangi bir sorun yok orası da devam ediyor. Genelge orası yabancı ağırlıklı burası türkçe ağırlıklı olarak devam edecek.
saygılar
danger35
17-11-2005, 18:37
aramıza hoşgeldin arkadaşım;)
Evet arkadaşım hoşgeldin tekrar sevgiler.
cartel_28
17-11-2005, 19:51
Saygılar.
aramıza hoşgeldiniz
hoşgeldiniz @speedzodiac üstad,
.:saygılar:.