Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Softcam yapma proğramı

mokur33
09-11-2006, 22:17
arkadaşlar forumda aramama rağmen bulamadım. 2000X ci plus cihazım var. kendim softcam yapmak istesem hangi proğramdan faydalanacağım?

ergir
09-11-2006, 22:33
softcam herhangibir programla yapılmaz.sadece pc de yaparsınız.
bilgisayarım/araclar/klasör seçenekleri/görünüm/bilinen dosya türleri için uzantıları gizle deki kutucuk tıksız olsun

sonra not defterini acın.örneğin 12345 yazın sonrada adını sofcam olarak değiştirin.
önemli not-bu bilgi nasıl yapıldığı hakkında bilgi amaclı verilmiştir.sakın deneyip cihaza atmaya kalkmayın cihazı bozarsınız

mokur33
09-11-2006, 22:49
teşekkürler de bilgisayara attıklarımız nasıl yapılıyo peki...

ergir
10-11-2006, 21:12
bakınız sistem budur.sadece not defterine yazdıklarınız önemlidir.bir tane softcam dosyasını indirin ve not defterinde acın.içeriğini görürsünüz.
diyelimki içinde olan bi tv nin güncel ******* cıkmış. onu silip yerine yeni ******* yazarsanız sizinde bir güncel softcam dosyanız olur.
tekrar ediyorum sizin bu konuda bilginizin olmadığı anlaşılıyor.o yüzden sadece yapılış ve işleyiş hakkında bilgi edinin.ama yaptığınızı kesinlikle reciverde denemeyin.cihaza zarar verebilirsiniz.sorumluluk size aittir

medrem
11-11-2006, 08:16
iyide ergir kardeş o zaman biz kendi softlarımızı yapmak istersek tabi o kadar bilgimiz yok ama en azından kendi makinemize göre olanı yapabilelim bari herşeyin bir ilki vardır sonuç itibari le kimse oturduğu yerden usta olmamıştır herhalde bizlerde sizin gibi ustaların yardımıyla kendimizi geliştiştirebiliriz devlet sırrı değilse 9000 cıya soft cam nsl yapılır anlatabilirmisin yardımlarınızdan dolayı teşekkürler..............

Pride
11-11-2006, 08:33
Bakın arkadaşlar softcam yapmak zor bir şey değil.devlet sırrıda değil.
herhangi bir softcamı mesela 9000softcam i indirip üzerine çıft tıkladığınızda 'Not-Defteri' formatında açılır ve herşeyi göreceksiniz. oraya ekleme cıkarma vs. vs. yapabilirsiniz.burada önemli olan ident-provider-ve *** dizilimini düzenli yapmanızdır. Bir yanlış rakam veya harf yazmanız veya kopyala yapıştır yöntemiyle yapmanız sonucunda kanal açmaz, cihaz kitlenir, vs. vs sorunlar çıkar ortaya....Tercih siizin... burada gönüllü bir çok arkadaşımız var dilerseniz kendiniz dilerseniz onların hazırladığı güncel ******* kullanabilirsiniz.
Kolay Gelsin

ergir
11-11-2006, 13:43
aynı acıklamayı arkadaşımızda yapmış.en azından sizin cihaz için forumda verilmiş olan softcam i indirin.ve onun üzerinde calışın.eski calışmayan ******* yenileri değiştirin.sonunda not defterini kapatın size değişiklikler kayıt edilsinmi diye soracaktır evet deyin.işlem o kadar.

Serhat
11-11-2006, 21:27
MEDREM KARDEŞ BUYRUN RESİMLİ AÇIKLAMA YA BURADA TAM ANLATILMIŞTIR

http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=18257

end
11-11-2006, 23:28
Bakın arkadaşlar softcam yapmak zor bir şey değil.devlet sırrıda değil.
herhangi bir softcamı mesela 9000softcam i indirip üzerine çıft tıkladığınızda 'Not-Defteri' formatında açılır ve herşeyi göreceksiniz. oraya ekleme cıkarma vs. vs. yapabilirsiniz.burada önemli olan ident-provider-ve *** dizilimini düzenli yapmanızdır. Bir yanlış rakam veya harf yazmanız veya kopyala yapıştır yöntemiyle yapmanız sonucunda kanal açmaz, cihaz kitlenir, vs. vs sorunlar çıkar ortaya....Tercih siizin... burada gönüllü bir çok arkadaşımız var dilerseniz kendiniz dilerseniz onların hazırladığı güncel ******* kullanabilirsiniz.
Kolay Gelsin

bende çift tıklayınca
http://img375.imageshack.us/img375/4655/yakalama1ns4.gif
böyle bir pencere çıkıyor.daha sonra birlikte açtan seçiyom

ergir
11-11-2006, 23:49
cift tıklama.sağtıklayıp not defterinde ac de.

end
12-11-2006, 00:22
cift tıklama.sağtıklayıp not defterinde ac de.
öyle bir seçenek yok bende sadece birlikte aç var ordan not defterini seçtimmi açılıyor, sagol ergir

Pride
12-11-2006, 00:28
farketmez her iki yollada acar.
eğer siz birlikte ac işleminde aşşağıda bundan sonra bu programla ac diye bir kutucuğu işaretlerseniz her defasında o uyarı cıkmaz direk acılır.

tokersari
12-11-2006, 19:12
Her hangi bir softcam dosyasına sağ tıkla düzenle dediğiniz zaman açılıyor zaten ben her zaman böyle yapıyorum.selamlar.

uzaklardan
15-12-2006, 14:16
conver-*** dosyası ile cihaz için softcam yapabilirsiniz

adarmat
05-01-2007, 17:37
Text Olrak Saatlerİ GİrİlmİŞ Olan Aes Keylerİn Nasil Softcam YapilacaĞi Hakkinda Bİlgİ VerebİĞlecek Mİsİnİz?

yusufkarabacak6
09-01-2007, 23:11
iyi de dat ******* nasıl açıp ekleme çıkarma yapacağız onuda yazarsanız sevinirim. not defteri dat dosyalarını açmıyor.

WanD
10-01-2007, 01:42
Arkadaşlar ***'in üzerine sağ tık yapın ve düzenle deyin. okadar.

Tasarım
10-01-2007, 08:46
iyi de dat ******* nasıl açıp ekleme çıkarma yapacağız onuda yazarsanız sevinirim. not defteri dat dosyalarını açmıyor.

Dat dosyalarını editlemek için, ***_Loader editörünü kullanabilirsin. Değiştireceğin keyin üzerine gelerek, Edit Provider & *** bölümünden istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

the_maniac
18-01-2007, 17:19
arkadaşlar bu denemlerden ben nasibimi aldım.bozmadan nasıl öğrenilir bilmem ama tavsiye etmiyorum.cihazda kitlenme ve donma oldu bilginize...
zaten bu işin zahmetli bi iş olduğunu bildiğim için emeğe saygı ve teşekkürlerimizi eksik etmiyoruz yaa di mi... ;)

muk019
01-11-2008, 19:39
Softcam dosyası bir şekilde hazırlanırda asıl benim sormak istediğim içine yazılan şifreler nasıl bulunuyor.Nerden alınıyor.Bu konuda açıklama yaparsanız sevinirim.

-misafir-
03-11-2008, 03:07
Softcam dosyası bir şekilde hazırlanırda asıl benim sormak istediğim içine yazılan şifreler nasıl bulunuyor.Nerden alınıyor.Bu konuda açıklama yaparsanız sevinirim.

evet aynen bu kyler nerden nasıl bulunuyor?

muk019
03-11-2008, 17:49

Yukarıdaki soruma bir cevap verilmedi.Eğer cevaplanmasında herhangi bir sıkıntı yok ise hala cevap beklemekteyim.Bilgilerinize

-misafir-
03-11-2008, 21:57
Yukarıdaki soruma bir cevap verilmedi.Eğer cevaplanmasında herhangi bir sıkıntı yok ise hala cevap beklemekteyim.Bilgilerinize

aynen bende bu sorunun cevabını çok merak ediyorum.

Tasarım
03-11-2008, 22:08
Genelde yabancı forumlarda verilir bu şifreler. Bizlerde test ettikten sonra buralara ekleriz.

muk019
04-11-2008, 07:10
Genelde yabancı forumlarda verilir bu şifreler. Bizlerde test ettikten sonra buralara ekleriz.

Cevap için teşekkürler üstad.Bir tane de link verirseniz seviniriz.

G-FORCE
04-11-2008, 10:57
Cevap için teşekkürler üstad.Bir tane de link verirseniz seviniriz.

forum kuralları madde 4:
Forum içerisinde mesajlarda her ne sebeple olursa olsun e-mail veya MSN adresleri, verilen dosya veya linklerde "Üyelik Gerektiren" forum isimleri ve linkleri vermek yasaktır. Eğer aşırı derecede acilse bu tip konular PM (özel mesaj) ile halledilmelidir.

konu açılıs amacından saptırıldığı için kapanmıstır....