Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : En Pahalı İnternete ''HAYIR'' Diyorsan Sessiz Kalma!!!
Japonya47 Mbit 38$-İsveç24 Mbit 35$
Fransa20 Mbit 35$-Almanya16 Mbit 62$
HongKong10 Mbit 16$-SriLanka2 Mbit 68$
ABD2 Mbit 30$-Bulgaristan2 Mbit 10$
Türkiye2 Mbit 146$-Finlandiya1 Mbit 35$
İspanya1 Mbit 45$-Sri Lanka0.5 Mbit 23$
Brezilya0.5 Mbit 36$-Arjantin0.5 Mbit 45$
Türkiye0.5 Mbit 60$-İran0.5 Mbit 220$
Türkiye0.25 Mbit 32$
Yukarda da görüldüğü gibi en pahalı interneti kullanıyoruz
sizde sessiz kalmak istemiyorsanız
telekomu adsl fiyatlarında prostestoya katılın arkadaşlar
unutmayalım birlikten kuvvet doğar !!
saygılar
http://www.pcnet.com.tr/modules.php?name=adsl
savasdane 12-11-2006, 13:10 dün hurriyet gazetesinde bi haber vardı
İngilterede 8megabit hızında sınırsız erişim komik bir fıyata hizmet vereceklermiş.Anlayın işte aradaki farkı kalmışız telekom zaliminin eline oynatıyorlar bizi..
spartakus35 12-11-2006, 13:16 Ben sonu kadar destekliyorum, haydi arkadaşlar !.
organik81 13-11-2006, 17:34 +1 ;)
BEŞİKTAŞLI 13-11-2006, 23:46 evet arkadaşlar daha kaliteli ve ucuz hizmet bekliyoruz
ben çoktaaan şikayetimi bildirdim!
ereNcan™ 16-11-2006, 10:16 zaten ülkeler arasında bakarsanız en pahalı hizmet alabilenler arasındayız
bizler bunu hep sineye çekip yıllardır duruyoruz ağzımızdan kan gelse bile kızılcık şerbeti içtik diyoruz nereye kadar dayanıcaz bilmiyorum..
Sonuna kadar desdekliyorum........................... soyuluyoruz..............
barettaGS 16-11-2006, 10:30 bizde zaten her şeyin en pahalısı - internet,akaryakıt,sağlık vs,vs,vs
hüseyin.akpinar 16-11-2006, 12:49 Neyi protesto ediyorsun bu iş kafa işi gelişmiş ülkeler halkının imkanlarını çoğaltarak gelişiyor geri kallmış ülkeler halkının imkanlarını kısıtlayara geriliyor
Dünyada hiç bir devlet halkı çalıştıramaz halk birbirini çalıştırır bununda aracı paradır sadece boyalı kağıt devlet basar üreticive tüketiciye dengeli bir şekilde verir parayı alanda ya üretir gerek mal gerek hizmet yada tüketir gerek mal gerek hizmet satın alarak üretim fazlasını israf etmez vatandaşına bürokratik yardım sağlayıp dışarı sattırır dışardanda burada olmayanın alımını yaptırmaya
yardım eder işin özü bu bunlar ne yapıyor vatandaştan kısa kısa her tarafı felç ediyor sonrada seçim geldimi tarih oluyorlar hatırlayın bunlar geldiğinde emekliye yetmişbeş lira verdilerde nasıl verirsin kimin parasını kime veriyorsun diye elit tabakadan bir dayak yemedikleri kaldıydı çıkıpta bir tanesi sana ne be milletin parasını millete veriyorum diyemedi aynısını daha önce Erbakanın partisi verdiğinde kaynak nerede veremezsin diye neredeyse iç savaş çıkaracaklardı
hortumcuya hırsıza uğursuza yan gelip yatana bedava kart basana bu ülkede sonsuz kaynak var halka gelince her yer kuruyor aslında kurumuyor kurutuyorlar sonrada millet arkalarına bir teneke sarıyor yeni umutlara yelken açıyor işin aslı bu ya bu milletin alım gücünü yükseltir ülkeyi geliştirirler yada mesutlar Demireller çillerler Baykallar Erbakanlar gibi sadece kendilerini zengin edip giderler
Japonya47 Mbit38$ İsveç24 Mbit35$ Fransa20 Mbit35$ Almanya16 Mbit62$ Hong Kong10 Mbit16$ Bulgaristan2 Mbit10$ ABD2 Mbit30$ Sri Lanka2 Mbit68$ Türkiye2 Mbit146$ Finlandiya1 Mbit35$ İspanya1 Mbit45$ Sri Lanka0.5 Mbit23$ Brezilya0.5 Mbit36$ Arjantin0.5 Mbit45$ Türkiye0.5 Mbit60$ İran0.5 Mbit220$ Türkiye0.25 Mbit32$
yukarda da qorulduqu qıbı en pahalı ınternetı kullanıyoruz
sızde sessız kalmak ıstemıyorsanız
telekomu adsl fıyatlarında prostestoya katılın arkadaslar
unutmayalım bırlıkten kuwwet doqar !!
sayqılar
http://www.pcnet.com.tr/modules.php?name=adsl
+1 daha:)
inşallah işe yarar ama bence herşeyde olduğu gibi kimsenin umrunda olmayacak. boşu boşuna protesto. ama umarım bu kez işe yarar. başarılar.......
nurikayaci 16-11-2006, 20:11 Bende sizi sonuna kadar destekliyorum. Teşekkürler.
inşallah işe yarar ama bence herşeyde olduğu gibi kimsenin umrunda olmayacak. boşu boşuna protesto. ama umarım bu kez işe yarar. başarılar.......
arkadaşım boşuna olarak düşündüğümüz için yeteri kadar katılım lar olmuyor bu tip eylemlere
halbuki bu sayı yüzbinlere ulaşsa o zaman boşunamı yoksa gerekli mi olduğu görülebilir
ama halk olarak herşeyde olduğu gibi sesimizi yükseltmeye alışmadığımızdan dolayı hiç birşey içinde şikayet etme lüksümüz
kalmıyor
saygılar
ferit118 24-11-2006, 21:48 bende katılıyorum arkadaşlar biliyorsunuz her eve bilgisayar kampanyası başlatıldı aldatmaca dikkat ederseniz kapasitesi düşük
bilgisayarlar benim düşüncem yakında windows vista çıkacak ya
onada yüksek kapasitede bilgisayar lazım artı çift çekirdekli ler
çıktı ee şimdi bunları satmak için eski düşük kapasiteli millete
gagalıyacaklar yaşı ilerlemiş olanlar bilir dünyanın her yerinde
renkli televizyon varken ve en son sistemi getirmek varken
avrupanın tedavülden kaldırdığı siyah beyaz televizyon getirildi
ardından renkli geldi fakat avrupada kumandalı varken bize
kumandasız televizyonlar geldi anlıyacağınız avrupanın elinde kalan
eskilerini stoklarını tükettik bu bilgisayar işide öyle bir şey
yanısıra internet aboneliği veriliyormuş iki ay bedavaymış ee sonra iki aydan sonrası dünyanın en pahalı en yavaş internetini
ödeyebilirsen öde keşke alabilsek gönül ister ama her ay sabit
ücretliyseniz su elektrik telefon ev kirası ve mutfak giderleri vs
birde ayda otuz milyon internet aboneliği yok yok düşünüyorumda
çok pahalı önce şu üzerindeki vergileri azaltsınlar
internet olmazssa bilgisayarda fazla işe yaramıyor
herkese saygılarımla kampanyayı yürekten destekliyorum
bende sonuna kadar destekleyecem bu kanpanyayı +2
dijitalik 24-11-2006, 23:31 bende destekliyorum .fiyat yüksek hız düşük
Romanya da kullandigim internet tarifesi ,
1 Mbit , Sinirsiz ayda 9 Dolar .....
Romanya da kullandigim internet tarifesi ,
1 Mbit , Sinirsiz ayda 9 Dolar .....
öztan kardeşim sizin oradan buraya kablo çekelim telekoma rakip olarak çıkalım bide damping yaparız
sınırsız 1mbt internet 10 milyon
nasıl fikir ama
(bir fantazide benden öztan kardeşim:mzk: kimbilir belki birgün gerçekleşir)
saygılar
öztan kardeşim sizin oradan buraya kablo çekelim telekoma rakip olarak çıkalım bide damping yaparız
sınırsız 1mbt internet 10 milyon
nasıl fikir ama
(bir fantazide benden öztan kardeşim:mzk: kimbilir belki birgün gerçekleşir)
saygılar
Ben Bukrest deyim, Eger Istanbul taksime kadar cekersek ( araba ile KM sine bakmistim bir zaman) tam olarak 660 KM ,
Gelelim kablo fiyatlarina , UTP CAT 5e Kablosunun CIN den alis fiyatim 0.111 $ / mt x 660 000 mt = 72 600 USD kablo fiyati demek , Eger ki FIBRA OPTIK cekersek metresi ; 1.437 usd x 660 000 mt = 948 420 USD demek ,
Ps Bu fiyatlar alis fiyatlarim ustunden hic bir kar koymadim ona gore sevildigini bil ..... :)
Yani bu fantezinin de otesinde , Matrix Versiyon 5 gibi bir sey .......
Saygilar ....
Ben Bukrest deyim, Eger Istanbul taksime kadar cekersek ( araba ile KM sine bakmistim bir zaman) tam olarak 660 KM ,
Gelelim kablo fiyatlarina , UTP CAT 5e Kablosunun CIN den alis fiyatim 0.111 $ / mt x 660 000 mt = 72 600 USD kablo fiyati demek , Eger ki FIBRA OPTIK cekersek metresi ; 1.437 usd x 660 000 mt = 948 420 USD demek ,
Ps Bu fiyatlar alis fiyatlarim ustunden hic bir kar koymadim ona gore sevildigini bil ..... :)
Yani bu fantezinin de otesinde , Matrix Versiyon 5 gibi bir sey .......
Saygilar ....
matrix in yeni versiyonu nu biz yazmış oluruz ne var yani :ters:
şaka bi yana öztan kardeşim buradaki 3 gb sınırlı 1mb internet aylık 29 milyon
insan bu durum karşısında fantazi kurmaktan başka bişey gelmiyor elinden
saygılar
ben de varım arkadaşlar desteklıyorum
http://teknoloji.milliyet.com.tr/fotobuyuk/112006/271243adsl_b.jpg Hızlı internet erişimi ADSL’de gerçek rekabet şimdi başladı
Telekom piyasasında 2004’teki serbestleşmenin üçüncü yıldönümü yaklaşırken ADSL’de rekabet hız kazandı. T. Telekom mevcut abonelerine indirim, e-kolay ise abonelere ücretsiz kablosuz modem veriyor
27 Kasım 2006 Pazartesi
Şükrü Andaç
Türkiye’de çok uzun zaman internette adeta bir komedi oynandı. Bir şirket tüm hatlara sahipti.
2004 yılına kadar devlete ait bir kuruma karşı özel şirketler neredeyse piyasada yoktu. Özel şirketler bu tarihten sonra da imkânsız rekabet şatlarında var olmaya çalışıyorlardı.
1 Ocak 2004’teki serbestleşmenin üzerinden neredeyse 3 yıl geçti ve piyasa ile tüketiciler gerçek rekabetle sonunda karşı karşıya. Bunun en önemli örneği hızlı internet erişimi ADSL’de yaşanıyor.
ADSL’de 2.7 milyon aboneye sahip olan Türk Telekom’un ardından e - kolay’ın SmileADSL, Superonline’ın superADSL ile piyasadaki rekabeti artırması, tüketiciler için cazip fırsatları ortaya çıkardı.
Telekom’dan hızlı yanıt
20 Ekim’de smileADSL’nin 12 aylık kontrat karşılığı ADSL abonesi olanlara ücretsiz olarak kablosuz modem kampanyasını başlatmasının ardından, Türk Telekom da (TT Net) 1 Kasım itibariyle buna benzer bir kampanyayı hayata geçirdi. Buna karşın superADSL henüz bir kampanya yapmış değil.
İki firma tarafından düzenlenen kampanyalarla 12 aylık ADSL aboneliği anlaşması imzalayanlara ücretsiz modem hakkı tanınıyor.
Türk Telekom ve SmileADSL’nin arasındaki farklılıklara gelince... İki kampanya arasındaki en önemli fark, SmileADSL’de kablosuz modem, Telekom’un kampanyasında kablolu modem veriliyor olması.
Kurulum farkı da var
Bir diğer fark ise ADSL kurulumunun Türk Telekom’da kullanıcı tarafından yapılıyor olması. Telekom sadece, telefon ile destek vereceğini açıklıyor. SmileADSL’de ise modem kurulumu yetkili teknik servisler tarafından ücretsiz olarak yapılıyor.
Bu arada ADSL’nin bulunulan bölgede olup olmadığı, ADSL satışı yapan firmaların web sitelerinde telefon numarası girilerek birkaç saniyede kolaylıkla öğrenilebiliyor.
ADSL ne işe yarıyor?
Sabit ücretle yüksek hızda kesintisiz internet erişimi olarak tanımlanan ADSL’nin en önemli avantajlarından biri, bağlı olduğu telefon hattı üzerinden aynı anda telefonla konuşması yapılabiliyor olması. ADSL ayrıca yeni bir telefon hattı çekilmeden, mevcut telefon hattı üzerinden hizmet veriyor. Alternatif hız seçeneklerinin bulunduğu ADSL ile dial - up erişimin onlarca hatta yüzlerce kat üzerinde hıza ulaşılabiliyor.
SmileADSL
Ücretsiz modem kurulumu yapılıyor
ADSL aboneliklerinde kablosuz modem, 30 dakikalık Skype görüşme süresi ve 1 aylık güvenlik paketi veriliyor. Kablosuz ADSL modem seçeneğini kabul eden tüketicilerin modem kurulumu yetkili servisler aracılığıyla ücretsiz olarak yapılıyor. Tüm paketlerde kablosuz modem kampanyası geçerli oluyor. 1 yıllık abonelik karşılığında, kullanıcı ADSL modeme sahipse 2 ay da ücretsiz kullanım hakkı tanınıyor. Ayrıca modemi olup 1 mb hız, 3 GB kotalı paketi seçen kullanıcılara da 2 ay ücretsiz abonelik veriliyor. 3 iş günü içerisinde hat aktivasyon işlemi yapılıyor. Aylık abonelik ve limit aşım ücretleri e - fatura olarak internet aracılığıyla gönderiliyor. Firma, ilk ayında 30 bin abone kaydetti. www.smileadsl.com (http://www.smileadsl.com/)
SuperADSL
Düzenlediği bir kampanya yok
Superonline’ın ADSL hizmetlerinde henüz bir kampanya yok. ADSL aboneliklerinde modem verilmiyor. Kurulum konusunda telefonla yardımcı olunuyor. Sitede pek çok farklı modem ve bunların fiyatları hakkında detaylı bilgi yer alıyor. http://adsl.superonline.com (http://adsl.superonline.com)
TTnetADSL
Mevcut abonelere indirim yapıyor
Türk Telekom, mevcut ADSL abonelerine 12 aylık sözleşme imzalaması durumunda yüzde 3, 24 aylık sözleşme imzalaması durumunda yüzde 6 indirim yapıyor. Yeni aboneliklerde, 12 aylık sözleşme imzalayanlara ücretsiz modem veriliyor. 24 aylık sözleşme imzalayanlar ise modemin yanı sıra, 2 aylık internet erişiminden de yararlanabiliyor. Telekom’un bu kampanyalarında modem kurulumunu kullanıcı kendisini yapıyor. Servis desteği verilmiyor ancak telefon üzerinden kullanıcıya destek veriliyor. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Kampanya dışında ADSL abonesi olunduğunda ise modem kurulumu ücretsiz olarak yetkili servis tarafından yapılıyor. www.ttnet.net.tr (http://www.ttnet.net.tr/)
Türkiye’de ADSL hâlâ pahalı
Yunanistan Bağlantı hızı: 1024 Kbps Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 70 YTL
İngiltere Bağlantı hızı: 1024 Kbps Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 70 YTL
Meksika Bağlantı hızı: 1024 Kbps Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 94 YTL
Çek Cumh. Bağlantı hızı: 1024 Kbps Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 220 YTL
İrlanda Bağlantı hızı: 2048 Kbps Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 97 YTL
Amerika Bağlantı hızı: 3000 Kbps Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 57 YTL
Japonya Bağlantı hızı: 100 Mbit Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 95 YTL
Güney Kore Bağlantı hızı: 100 Mbit Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 83YTLMilliyet
evet arkadaşlar en pahalı interneti kullndığımız bir kere daha tastiklenmiş
saygılar
nurikayaci 28-11-2006, 17:10 Bende sizdenim. Evet çok pahalı ve çok sınırlı.
yüzbinlerce adsl abonesinden protestoya katılan 6595 kişi olabilmişiz bravo bize
saygılar
fenerlisabo 09-12-2006, 01:15 Arkadaşım şu ülkelerden biri bana vatandaşlık versede kurtarsam bu saçma ülkeden.
En pahlı benzin-En pahalı doğal gaz-en pahalı elektrik-en pahalı toplu taşımacılık-devlet hastanelerinde bıçak parası-rüşvet en pahalı gıda maddeleri.
en pahalı milletvekileleri(yanlış anlamayın maaşları) En pahalı paytv
en pahalı meyva en pahlı parfümeri en pahalı araba.......
tabiki en düşük maaşlar
sanki başka gezegende yaşıyoruz:booo:
Türkiye’de ADSL hâlâ pahalı
* Yunanistan Bağlantı hızı: 1024 Kbps Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 70 YTL
* İngiltere Bağlantı hızı: 1024 Kbps Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 70 YTL
* Meksika Bağlantı hızı: 1024 Kbps Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 94 YTL
* Çek Cumh. Bağlantı hızı: 1024 Kbps Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 220 YTL
* İrlanda Bağlantı hızı: 2048 Kbps Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 97 YTL
* Amerika Bağlantı hızı: 3000 Kbps Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 57 YTL
* Japonya Bağlantı hızı: 100 Mbit Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 95 YTL
* Güney Kore Bağlantı hızı: 100 Mbit Kota: Sınırsız ADSL ücreti: 83YTL
Milliyet
inecek diyorlar inmiyor hep hava civa. herkese internet bu fiyatlarla olmaz. en ucuz 30 ytl. hemde kotalı. adam evine ekmek götüremiyor ayda 30 ytl verir mi?
daktillom 13-12-2006, 21:43 Anlamıyorum..!
Uyuyormuyuz ?:zzz:
Uyutuluyormuyuz ?:zzz: :zzz:
Anlamıyorum..!
Uyuyormuyuz ?:zzz:
Uyutuluyormuyuz ?:zzz: :zzz:
protestoya katılan sadece 7060 kişi olmuşuz
peki sizce bu dediklerinizin hangisi geçerli
acab agerçekten uyuyormuyuz
yoksa birileri tarafından uyutuluyormuyuz
saygılar
başka yapabileceğimiz şey varsa sonuna kadar...artı birde kotaları şişiriyorlar gibime geliyor.yeni ayın daha ikinci günü 800 mb download yapmış görünüyorum..anlamadım bu işi.
2048 üyesiyim 2 senedir adam gibi 2048 hızı göremedim rezillik valla devamlı dns sorunları şu an kazık gibi her ay 230 milyon ödemeler birde avrupalı olacağız güya korede adamlar 30 dolara aylık 8mbit ile giriyor bizde 30 dolara anca 256 filan olsa gerek aradaki farka bakın yaa ...
Abi bu Japonlar 47 Mbiti napıyorlar yaw. El insaf, bize rüyası bile güzel geliyor. Biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar dedikleri bu olabilir. Pehh 47 Mbit
2048 üyesiyim 2 senedir adam gibi 2048 hızı göremedim rezillik valla devamlı dns sorunları şu an kazık gibi her ay 230 milyon ödemeler birde avrupalı olacağız güya korede adamlar 30 dolara aylık 8mbit ile giriyor bizde 30 dolara anca 256 filan olsa gerek aradaki farka bakın yaa ...
seni burada görmek sevindirici hocam
tşk ler;
saygılar
|