Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : NextWave YE-10000 cihazları içinAçıklamalı olarak TPS AES *** dosyası oluşturma.

nebutv
06-11-2006, 23:21
Nextwave 10000 serisi cihazlarda *** dosyası oluşturmak için aşağıda vermiş olduğum conver_*** dosyası içerisindeki dosyaları ve açıklamayı dikkatle izlerseniz haftalık AES keylerini yollamakta zorlanmazsınız.
BU aralar çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde olmamız sebebiyle *** dosyalarına fazla vakit ayıramıyorum.İnşallah işlerim biter bitmez daha seri olarak siz değerli dostlarımıza yardımcı olmaya çalışacağım.
Görevli arkadaşlar konuyla ilgilenebilirlerse sevinirim.
Hepinize kolay gelsin.

terabayt
03-10-2007, 06:59
sayın hocam bu aes txt dosyası içindeki satırları rasgele kendimizmi oluşturacağız her hafta yada bin dosyası değiştikçe yeni bir ***.bin dosyası oluşturdum fakat boyutu küçük 9 kb bu bir tps au dosyası oldumu yoksa sadece *** dosyasımı bu oluşan dosya

ykdeniz
03-10-2007, 22:56
nihayet bir yardım eden çıktı onada şükür ama sanırım eksik... yani bu *** dosyasını oluşturunca yeni oluşan ******* herzamanki yöntemlemi cihaza new *** olarakmı atacağız? auto oluşturunca başarı nedir? hiç yapan varmı ve bu cihazlarda çalışacakmı- çalıştıran varmı? biliyorum çok soru hemde vaktin yokken bu kadar soru abes ama olmuşken tam osun bizde bir kere olsun kaç yıldır bir kere seyredelim ve teşekkür edelim... olmazmı? bilen üstadlar hadi b e atında şu ölüyü canlandıralım....

uzm@n
03-10-2007, 23:03
tps yazılım çıkmadan izleyemezsin beklemekten başka çare yok

ykdeniz
03-10-2007, 23:16
eeee yukarıdaki conver *** ne ola? next 10000 lere 1 yıldır yazılım yok bu conver keyi öğrenip yapsak ne olacakki? yeni yazılım yok demek çok kolay ... eee ne zaman olabilir bunu bilen varmı?

uzm@n
03-10-2007, 23:18
eee dosyayı indir yap ozman içinde yazıyor açıklaması

terabayt
04-10-2007, 01:56
bu referans aes ***.txt dosyasının biz elle manuel oluşturacak isek forumdaki arkadaşlara önerim her 10000 xfta kullanan bir 10 satırlık bir dosya yazıp bunları paylaşıp birleştirip tek bir geniş referans aes *** dosyası oluşturmak olabilir böylece cokda vakit harcamamış oluruz bu iş için tabii eğer böyle yapılıyor ise

ykdeniz
04-10-2007, 23:31
iyide oluşturulacak bu keylerin hepsini alacak kapasite cihazda yokki... diğer cihazlar böyle yapmıyor... sanırım 2-3 günlük next *** dosyası bulunuyor ve cihaza atılıyor... kapasite böyle kullanılıyor... ayrıca yazacağımız bu aes keylerin cihaza verirken auto prog yokki... yani *** yazmakla bu iş bitmiyor... ustalar örnek bir yapılandırma yapsa biz güncelleriz ama kendimiz çalıp kenimiz dnliyoruz gibime geliyor...

uzm@n
04-10-2007, 23:42
iyide oluşturulacak bu keylerin hepsini alacak kapasite cihazda yokki... diğer cihazlar böyle yapmıyor... sanırım 2-3 günlük next *** dosyası bulunuyor ve cihaza atılıyor... kapasite böyle kullanılıyor... ayrıca yazacağımız bu aes keylerin cihaza verirken auto prog yokki... yani *** yazmakla bu iş bitmiyor... ustalar örnek bir yapılandırma yapsa biz güncelleriz ama kendimiz çalıp kenimiz dnliyoruz gibime geliyor...
günlük 120 aes *** değişiyor s cihazda 150 değil 500 *** daha alacak yer vardır ama bunları cihaza atsan bile tps paketini çözemezsin yazılım çıkmadan izlemen imkansız

ykdeniz
07-10-2007, 23:18
sonuç olarak dediğim gibi başa döndük... yani yazılım yooookkk... ankarada su yok ... next 10000 de yazılım yok... birine Allah yardım etmelide ikincisi de ona kalacak gibi....