Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next 7500 *** sorunu

serkanadp
06-11-2006, 10:34
hocam nacizane bir sorum olacak next 7500 cı larda croptoworks kısmı mevcut ve *** yükleme programı ile elle mevcut cropt keylerini gire biliyoruz.ama rsa ******* nasıl girebiliriz mevcut ******* 4 haneye bölüp 00-01-02-03 sıralaması ile atılıyor identleri aynı olarak ama rsa keylerini nasıl atabiliriz?
ayrıca bu next 9000 cı ya bu uygulama niye daha sokulmadı acaba? var ama gizli yazılım içinde gömülü biz oynama yapamıyoruz birçok kişinin evinde internet ve bilgisayar yok bari elle manuel olarak girme yolu açılsa zaten constas cw atabıyoruz keyfly bari bu yolu açsalar olmazmı?
ayrıca bende hustler açıyor ama hotbird de bulunan jstv açmıyor sebebi nedir?birde softcam de bulunan croptoworks şifrelerini tps aes *** gibi atıyormu cihazın içine saygılar umarım çabuk cevap verirsin saygılar..

Tasarım
06-11-2006, 10:41
Öncelikle konu başlığını düzelttim. Kişiye özel başlık açmak forum kuralları gereği yasak biliyorsunuz. 7500 lere ait *** dosyalarının içerisinde RSA ****** vardır zaten. Hoş olmasada sanırım şimdilik işe yaramıyor. Çünkü Nagravision olarak sadece D+'lar açık şuan onlarda bildiğim kadarıyla RSA kullanmıyor. RSA keyi ençok Polsat kullanıyordu onlarda şuan için public değiller zaten. Diğer soruna gelince 9000 lere ait softcam dosyalarının içerisinde vede Keyfly editöründe RSA *** editleme bölümü var.

serkanadp
06-11-2006, 11:29
sağol hocam başlık için özür bir daha olmaz..benim istediğim nagra rsa değil croptyworks için soru sormuştum..
hocam birde croptyworks şifreleri 9000 cı larda softcam de yer alan ******* cihaza atıyormu yani aes ****** gözükmüyor ama cihazın içine atılıyor aynı işlem croptyworks içinde geçerlimi?
geçerli olduğunu düşünüyorum çünkü ben sirius ta yer alan hustler tv seyrediyorum her halde bu sayede seyrediyorum ama hotbird de bulunan jstv tv yi seyredemiyorum sebebi nedir...

Tasarım
06-11-2006, 12:00
9000 CI için son yazılımı kullanıyorsan Softcam dosyasıyla tüm ****** cihaza gider. Japon Satellite TV (JSTV) için bilmiyorum bakıp, yazmam gerekli ;)