Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next 2005 Seri 3-10 Kasım Tps yazılımları
Fixed CW menülü TPS Auto Yazılımlar
TPS AUTO
SRG SSR AUTO
FİXED CW OK(Freex'ler + ***wiev'ler yada MCT Paketleri aktif ******* çıktığında güncel KKE+ *** ile çalışmaya hazır)
Yazilimlari Kup 230 İle Yüklenecektir
ÖNEMLİ:
Kanal kilidi aktif etmek için yazılımları yüklemeden önce BUNU kup 230 ile yükleyin ardında yazılımı yükledikten sonra SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın sarı tuş ile keylerin tablolarını teker teker kumandadan sağ tuş la devam edip load default yapın sonra exit'ten çıkın.Menü sistem kurmaya girin.Kanal kilitli konuma gelin,sağ tarafa geçin kilitlide kalmış ise açık konumuna getirip menüden çıkın.Eğer bunları yaptınız ve hala kanal kilidini aktif(açık) yapamıyorsanız ******* load default yaptıktan sonra cihazı arka anahtardan kapatıp açın kanal kilidi acık konuma kesin gelecektir.
yazılımlar için tşk.ler @isayüksel
sedattascı 03-11-2006, 22:46 sayın mpl üstad bu yazılımda allah rızası için birtane şifre girilmemiş
load defult yapınca *** menüsü bomboş bu nasıl tps auto yazılımı
KKE+ dosyasını yukleyince birsüre sonrada şifreler siliniyor allah aşkına
denemeden yazılım vermeyin KKE+ yükleyince şifreleri silinmeyen bir yazılım
yokmu lütfen milleti şu auto bu auto diye yanıltmayın.
SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ bunu yapaz ısenız kanal kılıdıde acık durumda ıse yazılım calsıyor. sorun yok. yazılım atmadan once kanal kılıdını aktıf yapıp ustune yazılımı yukleyın kanal kılıdı acık konumda kalıyor. ozaman yazılım duzgun bır sekılde calsıyor. denenmısıtır. butun yazılımlar.
sedattascı 04-11-2006, 10:20 SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ bunu yapaz ısenız kanal kılıdıde acık durumda ıse yazılım calsıyor. sorun yok. yazılım atmadan once kanal kılıdını aktıf yapıp ustune yazılımı yukleyın kanal kılıdı acık konumda kalıyor. ozaman yazılım duzgun bır sekılde calsıyor. denenmısıtır. butun yazılımlar.
dostum tam yırmi senedir bu işi yapıyorum o deiklerinin hepsini yapıyorum
yazılımı yukledikten sonra load default yapta bak bakalım yazılımda şifre kalıyormu birde kke yukleyince şifreler neden siliniyor.
@sedat denenmeden yazılım verilmez,yalnız bahsettiğin sorun @lynch arkadaşımızın dediği gibi eğer yazılım atmadan önce kanal kilidi açık konumda olursa problem olmuyor,ayrıca güncel *** dosyaları eklenmiştir...
kolay gelsin...
blue_see 05-11-2006, 00:15 mpl hocam aynı sorun bendede var ama yazılımı ilk yüklediğimde normaldi birkaç saat sonra *** felan hepsi silindi sonra sizin dediğiniz gibi kanal kilidi açıkta yaptım kapalıda yaptım olmadı olmuyor saygılar
barbarino 05-11-2006, 12:17 mpl hocam aynı sorun bendede var ama yazılımı ilk yüklediğimde normaldi birkaç saat sonra *** felan hepsi silindi sonra sizin dediğiniz gibi kanal kilidi açıkta yaptım kapalıda yaptım olmadı olmuyor saygılar
bende arkadaşa katılıyorum aynı sorun bendede var ve kanal kiliti olayı çözüm olmadı
kanal kilidi olayı sorun. açık yapamıyoruz, kilitlide kalıyor.
dostum tam yırmi senedir bu işi yapıyorum o deiklerinin hepsini yapıyorum
yazılımı yukledikten sonra load default yapta bak bakalım yazılımda şifre kalıyormu birde kke yukleyince şifreler neden siliniyor.
selam usdat
load default yapınca ****** sılınıyor o yuzden dedım zaten yazılım yuklemeden once kanal kılıdını aktıf yaparsanız. sorun yok. testte cumartesıden berı cıhaz var sımdı denedım. hala bır sorun yok.
Fixed CW menülü TPS Auto Yazılımlar
TPS AUTO
SRG SSR AUTO
FİXED CW OK(Freex'ler + ***wiev'ler yada MCT Paketleri aktif ******* çıktığında güncel KKE+ *** ile çalışmaya hazır)
Yazilimlari Kup 230 İle Yüklenecektir
ÖNEMLİ:
Kanal kilidi aktif etmek için yazılımları yüklemeden önce BUNU kup 230 ile yükleyin ardında yazılımı yükledikten sonra SARI+MAVİ+YEŞİL+MENÜ basıp *** bölümü açın sarı tuş ile keylerin tablolarını teker teker kumandadan sağ tuş la devam edip load default yapın sonra exit'ten çıkın.Menü sistem kurmaya girin.Kanal kilitli konuma gelin,sağ tarafa geçin kilitlide kalmış ise açık konumuna getirip menüden çıkın.Eğer bunları yaptınız ve hala kanal kilidini aktif(açık) yapamıyorsanız ******* load default yaptıktan sonra cihazı arka anahtardan kapatıp açın kanal kilidi acık konuma kesin gelecektir.
yazılımlar için tşk.ler @mege
Yazılımdan sonra Biss ve D+ için isteyen güncel softcam ve KKE+ dosyasını yükleyebilir...
sayin ustadim az once forumdaki mesajlari okudum ayni sorunu bende yasadim hotbirdteki 12398 27500 horijondaki sf ve test kanallarina geldigim zaman *** updating yazisindan sonra kanallar aciliyor fakat1sure sonra sifreler siliniyor ama bu kanallarin ustune gelmedigim surece hic 1 sorun olmuyor
sorun ne olabilir
yardimci olursaniz sevinirim
herkese iyi gunler dilerim
son 1 soru olarak kke dosyalarini yukledigimiz zaman *** paketleri calisir hale gelecek demissiniz
bu hangi zaman surecinde gerceklesecek
bülent56 07-11-2006, 21:15 Evet aynı sorun bendede var KKE ile attığım ****** ile kanalları seyrederken ve
zaplarken bir anda ekran yeşıle dönüyor.ve receiver kendi kendine kapanıp
açıldığı zaman *** bölümüne girdiğimde hiç bir *** gözükmüyor sonra default
yapıncada eski ****** yerine geliyor. kanal kilidi açık kapalı olarakta denedim
bence yazılım içindeki ****** değişmediği için ne kadar *** yüklersen yükle
sonuç aynı yazılımı yapan arkadaşların soruna çare bulacağına ümit ediyorum.
hayırlı akşamlar diliyorum
saygılarımla
dosyalar yenilenmiştir arkadaşlar..
yazılımlar için @isayuksel tşk..
yeni yazılımlar geldiği için...
konu kapanmıştır...
|