mach1 hocam nex 2000CI Plus cihaza yazılım yüklerken elektirikler kesildi şimdi cihazı açtığımda bazen ekranda 8888 çıkıyor bazan tekrardan fişe taktığımda 0030 çıkıyor bazanda hiçbirşey çıkmıyor yardımınızı bekliyorum saygılar
Selahattin50
16-11-2005, 20:14
0030 Yazdığında PCLink02.0i ampülden tekrar yazılım atmayı dene yazılımı alması lazım kolay gelsin Eğer yazılımı almassa flashı arızalanmıştır
Arkadasım ekranda 0030 yazdıra bılıyorsan kanal yukarı tusuna bastıgında tekrar yazılım at eger 8888 yazıyorsa sureklı flash eprom tekrar yazılması gerekır bunun ıcın ısınde deneyımlı kısılere yaptırman gerekır bılgıne gecmıs olsun
danger35
16-11-2005, 21:08
0030 yazıyorsa hala kurtarabilirsin ampulden imkanın var ama 8888sürekli yazıyorsa secsat ustanında dediği gibi jtagla yada flashı söküp yazmak lazım.
servis yolu gözüktü gibi sana;)
saygılar...
arkadaşlar bu nex in önündeki panelde 8888 rakamları çıkıyor bazanda hiçbirşey çıkmıyor ben izmirdeyim izmirli olan rkadaşlar izmirde nerede bu flashı yazdırabiliriz birde flash yazma için ne kadar ücret alıyorlar acaba
Görünen o ki Flashın arızalanmış.
İzmirde Çankayada servisler mevcut.Oralarda araştırma yaparsan bulabilirsin.
Geçmiş olsun kolay gelsin
profsulo
17-11-2005, 11:51
arkadaşlar benim next ye 7500dapcı plas motarlu canak akşamları hata yasıyor sabah gayet güsel calışıyor tam arızayı anlayamadım
arkadaşlar bu nex in önündeki panelde 8888 rakamları çıkıyor bazanda hiçbirşey çıkmıyor ben izmirdeyim izmirli olan rkadaşlar izmirde nerede bu flashı yazdırabiliriz birde flash yazma için ne kadar ücret alıyorlar acaba
Dostum garantisi devam ediyorsa servise gotur sayet yoksa ben ve diger arkadaslar izmirde yaptıra bılırsın yardımcı oluruz
ereNcan™
03-04-2006, 09:56
bende ayni hata oldu benim yaptığım şuydu 0030 oluyordu ama yazılım almıyordu bende direk attım oldu yani yazılımı direk at okey ....
danger35
03-04-2006, 10:10
arkadaşlar benim next ye 7500dapcı plas motarlu canak akşamları hata yasıyor sabah gayet güsel calışıyor tam arızayı anlayamadım
hata derken nasıl bir hata oluşuyor?
sinyalmi yoksa motor limit sorunumu ?
sensor sorunumu?