Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : jpeg hakkında yardım !

armatech
15-10-2006, 10:22
internette bakmış olduğum hareketli resimlerin üstüne gidip sağa tıklayınca resmi hareketli olarak kaydedemiyorum yanlızca bmp uzantılı çıkıyor onuda jpeg uzantılı değiştiremiyorum yardım edecek arkadaşlar varmıdır ?

armatech
16-10-2006, 13:30
internette bakmış olduğum hareketli resimlerin üstüne gidip sağa tıklayınca resmi hareketli olarak kaydedemiyorum yanlızca bmp uzantılı çıkıyor onuda jpeg uzantılı değiştiremiyorum yardım edecek arkadaşlar varmıdır ?

örnek veriyorum !

xxxxxxxxx

organik81
16-10-2006, 14:37
verdiğiniz link ve resimlere dikkat edin kurallar çerçevesinde olsun !

soruya gelince;

sağ tıklayıp kaydetmeye çalıştığın resme bağlı; bmp ve jpeg uzantılı resimler hareketli olmaz sabit olur. hareketli ise gif olması gerek. veya swf de olabilir fakat onları alabilmeniz için farklı swf kaydetme eklentisi yüklenmesi gerek..

armatech
17-10-2006, 19:22
verdiğiniz link ve resimlere dikkat edin kurallar çerçevesinde olsun !

soruya gelince;

sağ tıklayıp kaydetmeye çalıştığın resme bağlı; bmp ve jpeg uzantılı resimler hareketli olmaz sabit olur. hareketli ise gif olması gerek. veya swf de olabilir fakat onları alabilmeniz için farklı swf kaydetme eklentisi yüklenmesi gerek..

kuralları farkında olmadan çiğnediğim için özürdilerim.... peki benim şu an makinada bir problem yokmu ? eğer varsa nereden ayarlarım ? saygılarımla :)

EKSELANSS
21-10-2006, 22:23

eğer kaydettiğin bütün resimler bmp formatında kaydediliyorsa sorun pc de, araçlar/ internet seçenekleri/dosya sil.temporary klasörünü boşaltıcaksın ve sorunun halolmuş olucak.kolay gelsin

raziel
23-10-2006, 05:53
işletim sisteminiz ne? win98 de o şekilde kaydediyor benim bildiğim. ve ordaki paint ilede jpeg olarak kaydedilmiyor