mpl
10-10-2006, 17:42
Next Super Plus 10.10.2006 Yazılımları ile ilgili görüş ve önerilerinizi buraya yazabilirsiniz arkadaşlar...
|
Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next Super Plus 10.10.2006 Yazılımları ile İlgili Görüşler mpl 10-10-2006, 17:42 Next Super Plus 10.10.2006 Yazılımları ile ilgili görüş ve önerilerinizi buraya yazabilirsiniz arkadaşlar... baris19 10-10-2006, 20:59 toplu kanal tasıma kullanışlı olmamamış kardeş biz eski x pluslara alışmıştık gayet güzeldi bu toplu tasıyo ama sonuçta sıralamayı tam olarak belirlemiyo grubu alıyo sadece bence eskisi daha hoştu insallah düzeltilir birde asıl sıkıntı n-bence menü renklerinde çok soluk bir görüntü var yazılar ve ayrıntı abartılmış bence daha canlı bir kanal listesi gerekli bı cihaza artık 2000xpluslar çıkmayacakmış ama inanın onların menüsü çok kullanışlıydı ben şimdi aldım bu cihazı insallah eksiklikler giderilir kanal listesi hiç canlı diil forzanta 10-10-2006, 22:46 kanllarım yine gitti yazılım atınca ..hiç boşuna udb(hazır kanal listesi )yedeklemeyin ..version not bilmem ne hatası veriyo ..kabul etmiyo eski kanal listesini..bilginize .. yinede ellerinize sağlık şu ses kontrol işine hiç el atmayacaksınız sanırım..en azından barın hızını arttırsanız ..daha çabuk ses kısma yda arttırma ..yapılabilir .. ceyar 11-10-2006, 00:09 teşekkürler mach1 eline sağlıktoplu kanal taşıma işi süper. henüz yazılımı yüklemedim ses sorunu nasıl halledilecek bu konuda bilgi yok heralde. uykurdu 11-10-2006, 09:48 eline sağlık hoacam güzl olmuş x serilerine gelecek mi bu yazılımadan toplu kanal taşıma ve favarili ad degiştirmeli yazılımım sağlılarla kolay gelsin finsat 11-10-2006, 11:04 toplu taşıma sağlıklı olmamış takılmalar yapıyor. finsat 11-10-2006, 12:17 türksattaki bissleri açamayanlar biss bölümündeki 11892 yi 11891 yapsın açılıyor clouseau 11-10-2006, 13:48 Ustam peki bu yazılım değiştirme/düzenleme işi nasıl oluyor. Her yiğidin harcı değil mi? Özel programlar mı kullanıyorsunuz. C ile mi oluyor, assembly ile mi oluyor, yoksa PIC mi, nedir yaptığınız iş. Nasıl hex dosyaları çözüyorsunuz, yazılıma nasıl müdahale ediyorsunuz. Bu konuda eğer bilgi verebiliyorsanız, herhangi bir gizliliği yoksa, çok sevinirim. Selamlar. Clou. LASTSAMURAI 11-10-2006, 13:52 @mach1 hocam sizden super plus gibi bır yazılım ıstıyoruz.Lütfen isteklerimize cevap verırsenız sevınırız. işte o link ... http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=19796 kenan_citak 11-10-2006, 14:17 hocam ellerine sağlık toplu taşıma olayı iyi olmuş tşkler.. Tasarım 11-10-2006, 14:33 toplu kanal tasıma kullanışlı olmamamış Bu özellik sadece bir kullanıcının isteğiyle konulmuş bir özellik değil. Yüzlerce kullanıcının isteği üzerine konulmuştur. Eğer siz memnun kalmadıysanız eski yazılımları kullanabilirsiniz. Tasarım 11-10-2006, 14:37 ses kontrol işine hiç el atmayacaksınız sanırım..en azından barın hızını arttırsanız ..daha çabuk ses kısma yda arttırma ..yapılabilir .. Ses kontrolu ile ilgili ne gibi bir sorun var. Ayrıntılı yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım. slk55amg 11-10-2006, 21:51 kanal taşımayı denedim. taşıma hızlı oldu. bence güzel olmuş. yine de yeni yazılımı yükledikten sonra kanal listesinin ve ayarların silinmemesini tercih ederim. en azından daha önceden kaydedilen kanal listesi geri yüklenebilir olması gerekir. yeni yazılım yüklendikten sonra versiyon farklılığından dolayı şu anda kanal listesi yüklenemiyor. teknik olarak bu mümkünse eğer bunun yapılabilir hale getirilmesini rica ederim. scart bağlantı ile kumanda üzerinden ses ayarı şu anda gayet güzel çalışıyor. optik çıkış üzerinden kumanda ile ses ayarı çalışmıyor (sadece tam kapatılabiliyor). bence böyle kalabilir. forzanta 11-10-2006, 23:10 hemen hemen tüm nextlerde birde kyoto 9900 larda olan sorundan bahsediyorum tasarım ustam.. sorun şu 0 ile 31 arası 32 adet ses kademesi var değilmi? ama sadece 0 ile 1 arasında bariz bir desibel (dB) farkı var yoksa ha 10. kademe ha 20. kademe yani ses kısılıyor yada açılıyor gibi görünüyor ama biz insanlar gözümüzle duymadığımız için sesin kısılmadığını Duyuyoruz.. .. çözümü donanımsal olabilir ama kodlar açıktır sizde..en azından kumanda tuşu basılı iken ses barının hızı döngüsel olarak arttırılabilir ...yani ses kısma hızı arttırılabilir..bu yazılımsal olarak yapılabilir... ne kazanacağız dersenin 2 kumanda ile koltuğa sığmak zor oluyor..düşün ben 55 kg adamım yinede sığamıyorum .. neyse kolay gelsin ... murat70 12-10-2006, 10:06 toplu taşıma yeni gelişme bazı pürüzler olabilir ilerideki yazılımlarda düzeltir üstatlar emegi geçenlere teşekkürler. ceyar 12-10-2006, 22:29 Bu özellik sadece bir kullanıcının isteğiyle konulmuş bir özellik değil. Yüzlerce kullanıcının isteği üzerine konulmuştur. Eğer siz memnun kalmadıysanız eski yazılımları kullanabilirsiniz. gerçekten çok güzel olmuş bu özellik. şimdi ben sadece ses sorununun çözümlenmesini istiyorum bunun dışında bir sorun kalmadı diyebiliriz.teşekkürler mach1 şükrü 12-10-2006, 22:36 Ses kontrolu ile ilgili ne gibi bir sorun var. Ayrıntılı yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım. ses sorunu var ses seviesi 1- 10 arasında değişiklik yok çift kumanda kullanıyoruz. yukarıda belirtigim gibi televizyonun sesini sona kadar actigimızda chazdan sesi 1 rekadar indirsek bile ses cok yüksek oluyor bu seferde tv nin kumandasından kısmak zorunda kalıyoruz bunun ayarlanmasını istiyoruz bide teleteks sorunu var buda tv nin teleteks sine direk geçiş yapmıyor cıhazın teleteks in geciş yapılıyor bunada göz atarsanız iyi olacak sayın hocalarım saygılarımla 10,10,2006 yazılımı için çok çok teşekkür diger ufak sorunlarında hallolucagına inancım sonsuzdur toplu kanal taşıma super elinize beyninize saglık Tasarım 12-10-2006, 22:49 Tamam arkadaşlar sorunları gerekli yerlere iletmeye çalışacağım ;) trtamer 14-10-2006, 08:51 Arkadaşlar ben next satıcısıyım 2000 super plusa 101006 yazılımını attım ve önce turksat sonra hotbird ü tarattım. Türkatta ki bir kanalı seyrederken hotbird e geçiş yaptımmı bir problem yok hotbird de bi kanal seyrederken türksata geçiş yapmak istediğim zaman sinyal gidiyor her defasında böle arasıra olup arasıra olmazlık yapmıyo hep aynı sinyal yok tekrar hotbird e geçiş yapınca hotbird de sinyal var sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim. cüneyt02 14-10-2006, 17:42 teşekkürler janjan 14-10-2006, 21:27 Next Super Plus 10.10.2006 Yazılımları ile ilgili görüş ve önerilerinizi buraya yazabilirsiniz arkadaşlar... sayın hocam yeni next super plus 10.10.2006 kanal sıralama güzel olmuş ama bu yazılımı attıgımızda kumandada sarı tuşta ki ince ayar yapma kaldırılmış,bazı kanalları burdan ince ayar yapıyorduk. ama şimdi yeni yazılımda kalkmış durumda.bu düzeltilirse memnun olurum... saygılarımla... mpl 14-10-2006, 21:51 arkadaşlar önerileriniz yazılımları hazırlayan ustalar tarafından mutlaka dikkate alınacaktır siz gördüğünüz aksaklıkları burada belirtin çözümleride bulunacaktır... serkanguzel 16-10-2006, 13:03 Liste çağrılarak kanal geçişlerinde resim küçülerek sağ üst köşeye çıkmamalı!.. Zira kanal zaping'lemede (yani sık sık kanal değiştirilmesi) bir süre sonra gözler yoruluyor!.. İkinci seçenek olarak liste resmin üzerine açılabilmeli.... Zira menü şeffaflaştırılarak izleme yapılabiliyor.. 1 ve 2 MB.lık serilerde bu özellikler eklenemedi, hiç olmazsa bu modelde yapılsında herşeyi dört dörtlük düşünülmüş bir uydu cihazı kullanmanın lüksünü yaşayalım. Saygılarımla. ustralı 16-10-2006, 13:24 ben tunerden şikayetçiyim motorlu sistemlerde 32 uydu var ve bazı uyduların sinyalleri düşük malum ..ama sharp tunerli cihazlarda sorun yok..2000cx çok iyi sinyal istiyo....bu sorunu halledebilirseniz seviniriz tşkrrlr... baris19 16-10-2006, 18:54 benim düsüncem evet sinyal sorunu var önceden xplus kullanıyordum onda zayıf yayınalrı bile rahat alıyordum super plus biraz daha kör hassasiyet konusunda extra zafızadan baska suan için bir artı göremedim hatta menüsü göze hiç hitap etmiyor menüler ve kanal listesi hiç canlı değil pişman oldum açıkcası arka fona resim atılıyo güzel ama cok önemli değil benim ustalardan ricam öncelikle bu menüyü x pluslara benzetseler(renkler canlı kanal listesi falan) sonra ses sorunu devam ediyo diğer arkadslar yazmış zaten ilk etapta aklıma gelen bunlar açıkçası arkadaslar bu özelliklerle bence bu parayı haketmiyor bu cihaz saygılar... YARKIN 17-10-2006, 10:27 sarı tuslan ınce ayar kaldırılmadıkı ama kaldırılırsa daha ıyı olur turksatt da bıle bazı yayınları almıyor ayar yabınca alıyor ama x serıların de boyle degıl ınce ayar hıc sınyallerı etkılemıyor hepsını alıyor bu arada toplu tasıma olayı cok ıyı olmus serkanguzel 17-10-2006, 14:32 Tuner gücü : Sinyal emiş gücü Tuner hassasiyeti : Tuner-Board-yazılım üçlüsünün kullanıcının verdiği komutları en çabuk şekilde yerine getirme kaabiliyetidir. (Bu olay üretilmiş donanımın yetenekleri ile sınırlidır.) Eski plus modellerinde sharp'ın uzun paso FV7B 0184 numaralı tuneri bulunmaktadır ve o serideki tunerin sinyal emiş kaabiliyeti çok iyidir. Zaten 0184 numaralı tuner'i her hangi bir marka cihazda gördüysem sinyal emiş kabiliyeti yönünden aynı performansı verdiğine şahit oldum. Tuner board uyumu (yani hassasiyet) konusu ise; işlemci, tuner ve yazılım üçlüsünün ortak işbirliğiyle gerçekleşen durumdur. Tuneri ana board'a entegre olan cihazlarda hassasiyet üst seviyededir. (Örnek : Samsung DSB A-200 C) Next cihazların tuner hassayetine gelince; board'a monte edilen tunerlerin verebileceği verimin en üst seviyesindedir. Yeni seri plus modellerine monte sharp tunerlerin sinyal emiş kaabiliyetine dönecek olursak; yeni serilerde sharp FV7B 0194 seri kısa paso tuner bulunmaktadır. Yeni serilerdeki tuner'in sinyal emiş gücü eski serilere monte tunerlerin sinyal emiş gücünden daha zayıftır. Sonuç olarak; Astra, hispasat gibi uydularda cihaz dezavantajlı olamaktadır. Saygılarımla. guard x 17-10-2006, 16:46 Hoacam toplu taşıma özelliği gerçekten çok faydalı olmuş Teşekkürler Birde ses ayar seviyesiyle ilgilenirseniz çok memnun oluruz:mzk: ceyar 22-10-2006, 01:20 Hoacam toplu taşıma özelliği gerçekten çok faydalı olmuş Teşekkürler Birde ses ayar seviyesiyle ilgilenirseniz çok memnun oluruz:mzk: aynen katılıyorum. maykson 24-10-2006, 18:41 Abİler Ben Daha Acemİyİm Sİzİn Bİlgİlerle Bİr Şeyler Yapmayacalisiyorum Benİm Cİhazim Next Ye 2000cx Super Plus Gercekten Guzel Makine Ama 10.10.06 Yazilimi Yukledim Turksat I Bulduu Ama Hotbirt Ve Sİruz U Bulamiyorr Kİ Daha Onceki Yazilimla Hepsİnİ Cok Iyi Aciyorduu Ne Yapmaliyim Banayardimci Olurmusunuz Eskİ Yazilimi Yuklesem Tekrar Bİr Sorun Olurmuu Yardim Edİn Nolurr janjan 25-10-2006, 01:04 sayın mpl, 10.10.2006 yazılımı attıktan sonra next 2000 cx süper plus cihazımda fişten kapatılıp açtıktan sonra -0- yazıp ekranda kitleniyor,dügmeden aç kapa yaptıktan sonra tekrar çalışıyor. eski versiyonuna 22.06.2006 versiyonuna döndüm ama yine aynı hatayı veriyor. bu versiyondan kaynaklanan mı yoksa cihazda teknik bir arızamı oluştu anlayamadım,yardımcı olursanız sevinirim...:( üzeyir 25-10-2006, 17:02 bence toplu taşıma ıyı olmuş cunku tek tek taşımak baya bi zaman alıyordu Achiles 26-10-2006, 14:21 Maykson kardeş, uydu ayarlarından hotbird' ü bulup ayarlarını (dseq - switch v.b) tekrar yapman gerekiyor. Yazılım atınca bu ayarların hepsi sıfırlanıyor. İlgili ayarları yapıp taratırsan sorunun kalmaz bence. ahmeteren 27-10-2006, 16:05 neyaparsanızyapın..bencebusuperserı..xserısının... .yerını...asla..tutamaz... Mr_MeMo™ 27-10-2006, 16:28 neyaparsanızyapın..bencebusuperserı..xserısının... .yerını...asla..tutamaz... Her cihaz kendine has özelikleri var tabiki bir birinin yerini asla tutmayacaklar .. baris19 28-10-2006, 19:53 bende 2 cihazda var bu cihazı aldığıma pişman oldum şuan için hiç bir artısı yok vede menüleri bence çok dandik üzeyir 29-10-2006, 14:24 favorileri seciyorum mesela belgesel kanallarını belgesel favorilerıne ayarlıyorum 4 tane uydum var hangı uydudaysa o kanalları cıkartıyor dıger belgesellerı ızlemek ıstersem once uyduyu degiştiriyorum sonra yıne favorıye basıyorum o zaman favorı ozellıgının hıcbır anlamı kalmıyor dıger cıhazım next ye 5000 cl butun bu cıhazda sectığim favorılerı 4 uydununda aynı yerde cıkarıyordu bu ozellık yapıla bılırmı cx super plasta potukhan 29-10-2006, 14:28 10.10.06 yazilimini yukledim,tum ayarlar sifirlandi. guc bela turksat 1c den 100 kadar kanal bulabildim,ama eskisine gore kanal sayisi eksik(ornegin trt ler yok) Hotbird ü 11054 H 27500 e getiriyorum seviye 80 kalite 10 da kaliyor... dseq - switch ayarlar degerlerini de bilmiyorum... nasil eski haline getiricem... yardimlarinizi bekliyorum... ahmeteren 29-10-2006, 16:16 nextı next yapan 2000 serısı dır..bence ....super serı tam bır hayal kııklıgı yasattı bıze malesef..... baris19 31-10-2006, 11:05 sana aynen katılıyorum nexti next yapan 2000 serisidir bu cihazı aldığıma pişman oldum hiç bir artısı yok eksileri daha çok kimseye tavsiye etmiyorum 47.akturk 02-11-2006, 10:30 ustad ben next2000 hastasıyım superini aldım toplu taşma cok iiyioldu dahada düzeltseniz suprt olur tek tek taşımadan bıkmıştık sinyal sorunu oturdumu mükemel olur eline saglık xplus 13-11-2006, 13:16 selamlar arkadaşlar 2000 cx süperplus aldım makina hızlı ve güzel ama soracak bir iki şeyim var bilgisi olan arkadaşların veya sayın hocamdan açıklayıcı bilgi bekliyorum şimdiden verdiğiniz bilgilelere teşekkür ederim birinci sorum 2000 cx süperlerde teleteks yokmu hafıza felen yeterli niye yok acaba birde yeni yazılım atmadan önce kanalbilgilerini veya diğer bilgileri yedekleme olanağı olduğunu okudum ama nasıl yapılacağını bilemiyorum bu yedekleme nasıl oluyor acaba makina kendi içinemi yedek alıyor kanal vb şeyleri yoksa bilgisayaramı yedekliyeceğiz iyi çalışmalar xplus 13-11-2006, 15:24 bu makinalarda teleteks yokmu acaba nyo6153 13-11-2006, 18:07 Next YE-2000 superplus yazılımında sinyal seviyesi ve kalite seviyesi çember içindeki harfler yerine rakamlarla oranlar belli olsa çok iyi olurdu diye düşünüyorum. Görünüş güzel, ama bilgi verme eksik gibi geldi. Kalite ve sinyal de harflerle çember dışında gösterilebilir. dallamal 15-11-2006, 00:25 Arkadaslar lutfen kullanıcıdan kaynaklanan sorunları yazmayınki cihazı alacak arkadasları dogru bilgilendirelim. Favori listesi ayarlayamıyorum diyen arkadaslar var. Favori sistemi oldukca guzel bence sen kullanmayı bilmiyorsun. Cihazda olan asıl sorunları dile getirelim.4 aydır next cx superplus kullanıyorum. cihazın hızı cok iyi kanal gecisleri mukemmel. Cihazı yuv çıkışlı olduğu için aldım. Fakat sinyal seviyesi cok dusuk. Bu sorun yazılımsal olabilir sorun degil fakat alıcı gucunun zayıf oldugunu tespit ettim. Aynı uydu anteniyle nextwawe ve vestelin cok eski modelleri bile superplusın sinyal seviyesi dusuklugu nedeyiyle gosteremedigi kanalları gosteriyor. Acaba sorun benim cihazımda mi diye dusundum. Arkadasıma yeni aldıgımız superplusı aynı sistemde denedim. Yine fiyat ve kalitesi cok daha dusuk oldugunu dusundugumuz cihazların alıcı gucu acısından daha guclu oldugunu gordum. Forumlarda boot ederken o yazısının gorulmesiyle ilgili sorunlarıda okuyunca acaba bu cihaz duzgun test edilmeden mi piyasaya cıkarıldı diye dusunmeden edemiyorum. ayrıca 6. ayın yazılımı 10. ayın yazılımına gore performansı daha iyi gibi. Cunku acmayan bazı kanallar 6. ayın yazılımını yukleyince acıyor. Eksileri ve Sorunları 1 Sinyal Seviyesi Dusuklugu 2 Alıcı gucu 3 Ses Kademe problemi (Ses kademesi 32 olmasına ragmen 31 den yukarı cıkmıyor) 4 Televizyona teletexti aktaramıyor 5 Network taramasında bazı kanalları bulamıyor(diger cihazlarla karsılastırıldıgında) 6 Kumanda problemi (On cam panel cıkartılınca ancak duzeliyor) 7 Yuv çıkışlı ilk cihaz olmasına ragmen(Onun icin aldım) yuv sorunları yasanıyor. 8 Yazılım destegi olarak bazı firmalara gore daha alt duzeyde. Artıları 1 Hızlı kanal gecisi 2 Kolay Menu ceyar 15-11-2006, 01:00 kardeşim ben 6 aydan beri yazıyorum bunları ama yetkililerden hiç biri bu konular hakkında henüz yorum getirmediler,bencede cihaz tam test edilmeden sürüldü piyasaya.çünkü bir kişide değil bu problemler cx kullananların çoğu bu sorunlardan yakınıyor,ben ses sorunu ve sinyal sorunu hal olsun başka bişi istemiyorum saygılar. fener71 25-11-2006, 11:23 ben next2000 cxsüper plus cihaz aldım 10/10/2006 yazılımını yükledim cihazın çalışması süper adı gibi yalnız elimde bulunan fun kart takayım dedim hatalı kart yazıyor tekrar çıkartıp takıyom yine aynı hata acaba bu bi sorunmu SAYGI BİZDEN Levoli 25-11-2006, 11:31 ben next2000 cxsüper plus cihaz aldım 10/10/2006 yazılımını yükledim cihazın çalışması süper adı gibi yalnız elimde bulunan fun kart takayım dedim hatalı kart yazıyor tekrar çıkartıp takıyom yine aynı hata acaba bu bi sorunmu SAYGI BİZDEN Kartın çipi yukarıya bakacak şekilde takman gerekiyor Ayrıca sinyal seviyesi ile ilgili olarak ta ben 8000 xcam ile alamadığım bi çok tp den 2000 cx super plus ile sinyal alıyorum bir hafta oldu cihzı alalı ve ben çok memnunum. Saygılar;) fener71 26-11-2006, 14:30 levoli cevabım için teşşekkür ederim bu arada uydu satıcısıyım ve yazılımlarla iç içeyim yani azda olsa anlıyorum ama dediğin gibi takıyorum kartları 3 /4 tane fun kart denedim ve hatalı kart yazıyor benim öğrenmek istediğim bu bi sorunmmu yoksa yalnız banamı denk geldi SAYGI BİZDEN Levoli 28-11-2006, 15:16 levoli cevabım için teşşekkür ederim bu arada uydu satıcısıyım ve yazılımlarla iç içeyim yani azda olsa anlıyorum ama dediğin gibi takıyorum kartları 3 /4 tane fun kart denedim ve hatalı kart yazıyor benim öğrenmek istediğim bu bi sorunmmu yoksa yalnız banamı denk geldi SAYGI BİZDEN @fener71 dostum valla ben dt kartı ile kullanıyorum.8000 den kalma alışkanlıkla çip aşağı bakarak taktığımda senin yazdığın gibi hatalı kart dedi sonra çip yukarı bakacak şekilde taktım ve izliyorum.8000 dt kartını güncellemiyordu ama bu cihazla hiç beklemeden kanalları açtı.Eğer senin yaşadığın bu sorunu yaşayan başka arkadaş yoksa ki, şu ana kadar yazan olmadı sanırım.Malesef senin şansına arkadaşım Saygılar;) morhan 28-11-2006, 16:11 1 aydır kullanıyorum bence dört dörtlük bi recevıer diger markalardaki recevıerlere gore 4 mb.lar içinde yazılım olarak (şifreli kanallarda) en problemsız. teletex probleminide inanıyorum ki hocalar halledeceklerdır martin_gaht 28-11-2006, 17:56 bana yardım edebilicek kimse yok mu forumda.............. radyo kanalarında hiç birini bulamıyor................... makinayı ilk aldığımda radyolar yüklü idi. son versiyon yazılımı yükledim tv kanaları siferi kanalları düzgün bir şekilde buluyor ........... ama kesinlikle radyo kanalları bulamaıyor!!!!!!!!!!!! makinayi resetledim, tekarar yazılım attım, defalarda radyo arattım, aramayı hepsi işaretli olmadı.............. yardımm mpl 28-11-2006, 19:54 bana yardım edebilicek kimse yok mu forumda.............. radyo kanalarında hiç birini bulamıyor................... makinayı ilk aldığımda radyolar yüklü idi. son versiyon yazılımı yükledim tv kanaları siferi kanalları düzgün bir şekilde buluyor ........... ama kesinlikle radyo kanalları bulamaıyor!!!!!!!!!!!! makinayi resetledim, tekarar yazılım attım, defalarda radyo arattım, aramayı hepsi işaretli olmadı.............. yardımm arama seçeneklerini tüm kanallara yada radyo kanallarına getirip tarattınızmı.? martin_gaht 29-11-2006, 17:31 mpl ilgin için teşekürler ama gene olmadi. yine radyo bulmuyor. buna eski programı yükleyebilirmiyim? yada bulabileceğin bir adres var sende ? alpgunalp 30-11-2006, 16:58 ben bu cihazda benim yaşadığım sorun kanal litesini pc ye alamıyorum yazılım yükleme *** yükleme işlemleri olmakta fakat bir türlü kanal listesi olmuyo yüklenmiyo yardımcı olursanız sevinirim setren 30-11-2006, 18:07 kanal listesini alsanda geri yükleyemiyosunki sürekli hata veriyor çona 10-09-2007, 23:40 emeği geçen tüm arkadaşlara çok tşk emeğin kötüsü olmaz bir esnaf & montajcı olarak mükemmel olmuş denizci56 11-09-2007, 00:03 yeni yazılımı deneme şansım olmadı cihazdan usb ye kayıt görüntülü olduysa vede 8000xcam pluslardaki gibi disch motorda frekans verdiğinde uyduyu kendi bulup ince ayar yapıyorsa süper ustaların ellerine sağlık. Tasarım 11-09-2007, 08:37 Konu güncel olmadığı için kapatılmıştır. |