Arkadaşlar ben ADSL'e 6 eylülde geçtim.ayın birinde benim faturayı kestiler ancak hala elime fatura gelmedi.Bi sorun çıkarır mı?Ayrıca sizlerde aynı şeye maruz kaldınız mı?
İLGİLENENLERE TEŞEKKÜR................
organik81
10-10-2006, 17:48
bazen gelmeyebiliyor veya geç gelebiliyor. tarih ve hesap kesimi nezamansa git kendin öde PTT'ye. yoksa kapanır ..
Abone numaranızla herhangi bir T. Telekom Fatura Tahsilatı Şubelerinden brcunuzu öğrenebilirsiniz...varsa ödersiniz zaten.
benimde geç geldi fatura 3 gb sınırlı 64ytl geldi ayın birinde kesmişler agustosunona ilave ederek öteki ayında üzerine ilave etmişler biraz kabarık gelirse telaşlanma normal 2 ayın aynı olabilir
selami yılmaz
30-10-2006, 20:26
evet bende senin durumundayım adsl sayac programı attım calıştıramadım şu adresi dene http://adslkota.ttnet.net.tr.:) :)
Telefonla 163 den 2 ye basın abone numarınızı girin.
ikizbeyin
30-10-2006, 22:35
adsl ye yeni abone olduysanız ilk 2 ayın faturası birlikte gelir endişe etmeyin ama telekoma sorup bilgi alsanız çok iyi olur 4440375 adsl destek hattından bilgi alabilirsiniz.
3gb kotalı ADSL'lem 3gb 450 mb civarında olmuş kotam, ücretlendirme kaç ytl olur.bu konuda bilgisi olan varmı acaba
ben 5/9/2006da müracaat ettim.14/09/2006 adsl bağlandı.ekimin 20sinde gelen fatura 50ytl.giitim pttye sordum.verilen cevap 16 günlük eylül+ekim ayı ama (gelen faturada kesim tarihi 01/10/2006yazıyor) dedim.yetkilinin ifadesi hergelen ay peşin alınırmış.2.ci fatura 29 olması gerekir dedi.
pcpcpc7000
30-10-2006, 23:57
3gb kotalı ADSL'lem 3gb 450 mb civarında olmuş kotam, ücretlendirme kaç ytl olur.bu konuda bilgisi olan varmı acaba
Kotayı aşan her MB için 0,01 YTL ücret alıyorlar. Buna göre 4,5 YTL gibi bir ekstra ücret gelir herhalde.
Kotayı aşan her MB için 0,01 YTL ücret alıyorlar. Buna göre 4,5 YTL gibi bir ekstra ücret gelir herhalde.
açıklama için teşekkürler
Arkadaşlar bana hiç fatura gelmiyor ben kag,fama göre gidiyom borcum varmı diyom ödüyüp çıkıyom he he:ehehe: :ehehe:
arkadasın birinin dediği gibi 163 ara telsiz ve isdn yani ikinci olanı sıkkı tusluorsun ardından telekomun sana verdiği dsl numarası var (189 ile baslayan numara) onu kotlayınca ne kadar borcun var nezaman ödemen lazım sana bildirior saygılar ilk sınırsıza abone olmustum iki ay sonunda 150 milyon gibi bir fatura ekstresi çıktı bazen fatura adreslerindede sorun oluor iş sapa sarmadan bence ara dostum saygılar...
okyanuss_yolcusu
19-02-2007, 14:15
slm arkadaşlar benim kotaa 4.325gb gibi bişi olmuşş ne kadar fiyat gelir bana yardım cı olursanız sewinirim ama ben yeni aldıgın için 2 aylık bi bedava sürem vardı ben ocagın 1 inde başladım şubat 30 a kadar bedava sürem var ama ocak ayı 4.325 gb oldu şuabat ise 2.gb odlu şu an ben ilk ödemeyapaacagı zmna faturaya bunları n bi etkisi olurmu bana yardımcı olursanız sewinirimm