Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : wireless airties pcc-2 ile baglantı

cast_away
02-10-2006, 22:12
arkadaşlar.evde kablolu modem ile internete baglanıyorum... lap top uma airties pcc-2 baglantı kartı (pcmcia slotu için) aldım... hani dışarda cafelerde veya havalanlarında baglanmak için... denemek için apartmanda arattırdım. %40 sinyal yakaladı biryelerden ve baglantı kuruldu vs yazdı... ama explolerden bişeyler açmaya çalıştım olmadı.msn e de baglanamadım. sorun nerde acaba... baglantının şifreli olduguna dair birşeyde göremedim ekranda. acaba sinyal zayıf oldugu içinmi baglanamıyorum yoksa laptop da yapmam gereken ayarlar mı var. kendime de kablosuz modem alıcam.ama baglanamayınca vazgeçtim. yardımcı olursanız sevinirim.

:odunkes:

alicakmak34
02-10-2006, 23:19
balantın kaliteli degilse ip alır ama veri için yeterli olmaya bilir yer degiştirerek en iyi aldıgı yeri bulup ordan dene...

cast_away
03-10-2006, 16:02
yer degiştirdim..şimdi %100 ama baglantı saglamıyor. ip almıyor...acaba şifrelimi bu modem.ondanmı baglanamıyorum... nasıl anlayabilirim. benim ayarlarda sorun olmasın yeter bana.çünkü kendimede kablosuz modem alıcam. sorun yaşamak istemiyorum.

alicakmak34
03-10-2006, 23:30
ip alamıyorsan şifrelidir kullanılabilir kablosuz aglarda gorebilirsin korumalı veya korumasız yazar...

rocker
04-10-2006, 07:10
mac ip de olabiliri bazande kartların chipsetlerindende oluyor ben mesela notebook tan baglanırlen usb wireless kartta(railink chipset) baglanmıyor....