Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Sat Pozisyonları ve Disegmotor/VBox ta kullanımı

nebutv
15-11-2005, 00:13
TRIPLE DRAGON İÇİN Diseq Motor/VBOX İçin "" SAT POZİSYONLARI ""

Yazı Ekinde bahsedilen uydu adları ve SAT pozisyonlarınızı cihazınızın
MENU/KURULUM/UYDUKURULUMU kısmından (Önceden)Programlanmış pozisyonlar kısmına
sırasıyla ve doğru olarak yazın ve SAKLAYIN.
Daha sonra MOTOR KURULUM kısmında da pozisyonlarınızı ve UYDU ADLARINI
kontrol ederek saklama işlemini gerçekleştiriniz.
Otomatik arama kısmına geçerek istedğiniz uyduları işaretleyin ve sizin
Adınıza "" TRİPLE DRAGON ""Hem uyduların yerlerini bulsun ve Kanalları Tarasın
Sizde bu arada kendi özel işlerinize bakabilirsiniz.Saygılarımla.
Yukarıdaki Uydu pozisyonları nın hazırlanmış ve taratılmış şekildeki hazır settingsini.
Var/Share/Dvb2001 klasörü içine tane tane koyun ve receiverinizi restart edin ve tıkır tıkır izlemeye başlayın.Saygılarımla.

dundar19
15-11-2005, 00:31
usta bu sadece triple dragon içinmi gecerli dreambox da olmazmı

nebutv
15-11-2005, 00:44
Sat pozisyonları beynelmileldir.Humax ta da kullanıyorum.Dreambox ta kullanmadım ama tahminimce olması gerekir.Saygılarımla.

mach1
15-11-2005, 02:08
Eline sağlık nebutv triple cılar sorup duruyordu iyi oldu ...

MasteR
15-11-2005, 12:03
Bunlar next8000deki rakamları andırdı bana,
Diseqc motor bu pozisyonları bilse bile 0 noktasına göre farklı yerlere gider mantığını anlayamadım tam olarak.Turksatı bulup kaydet deyince 22 ye kaydediyorsa tamam.
otomatik çok uydu taraması dreamboxda da var fakat uydu pozisyonlarını daha önce elle v-box a ya da diseqc motora girmiş olmanız lazım ya da diseqc motorda usals kullanmanız lazım.

selimmach
24-11-2007, 22:18
arkadaşlar ben next 9000 pvr kullanıyorum motorlu çanak kullanıyorum cihazda motor özelliği olmadığı için goldmasterin v-box unu kullanıyorum yalnız benim sorunum v-box bir zaman sonra kendiliğinden resetleniyor süre olarak belli bir zamanı yok ben 1 ay önce kurmuştum sorunsuz olarak ancak bugün kendiliğinden resetlendi sorun nerden kaynaklanıyor acaba bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmasını rica ediyorum