Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Yeni Yazılımlar Hakkında...GÖRÜŞ.

dicaprio
14-11-2005, 23:23
Üstad konuyu kapatmışsın ama bizler bu değişiklikleri şu an kullandığımız cihazlarımıza sizin yapmış olduğunuz yazılımlarla mı geçeceğiz.Yoksa cihazlarımızı bir şekilde değiştirmemiz mi gerekecek...

eaglepaw
14-11-2005, 23:25
bence yazılımla olacağını sanmıyorum

donanımsal olacaktır

:( :( :( :(

digicom
14-11-2005, 23:27
dicaprio arkadasım konuyu biraz acarmısn anlayamadık.artı soruyu mach1 hocayamı soruyorsun.saygılar..

Tasarım
14-11-2005, 23:28
evet arkadaşlar bunlar fuardan sonra çıkacak olan yeni cihazlarmış

eaglepaw
14-11-2005, 23:29
dicaprio arkadasım konuyu biraz acarmısn anlayamadık.artı soruyu mach1 hocayamı soruyorsun.saygılar..

http://www.mach1digital.com/351/showthread.php?p=7551#post7551

burda bahsi geçen olayı konuşuyoruz

mach1 orayı kapattığı için :(

buradan dewam ediyoruz :şşt:

dicaprio
14-11-2005, 23:30
Pardon konuyu yanlış açtım değiştiremiyorum da.Yani ben yeni cihazlar demek istemiştim.Biriniz kapatın lütfen.Bu uzar gider şimdi...

digicom
14-11-2005, 23:30
evet anlaşıldı durum arkadasım!yeni çıkan cihazlar olacakmış ve bunlara uygulanacakmış o yazılımlar.saygılar...

sile
14-11-2005, 23:31
Yeni cihazlarda baya gelişmiş özellikler var demekki.

eaglepaw
14-11-2005, 23:32
Yeni cihazlarda baya gelişmiş özellikler var demekki.

hemde baya özellik war yaww :kopar: :kopar: :kopar:

digicom
14-11-2005, 23:34
tabi bu ozelliklerde kısa sürecek bence.çünkü hdtv geliyor yakında.saygılar...

mach1
15-11-2005, 02:12
Hdtv gelene kadar oh oh ne kadar zaman geçer kimbilir ya geçen senede mpeg 4 dendi ne oldu varmı birşey ortada yok parça takılıyormuşta sonradan vs milleti bir güzel oyaladılar hdtv cihazlar receiverlar korede vs var ama 1000 lerce dolar fiyatı burda kim alacak o cihazları o paraya birde evinde hdtv uyumlu pahalı tv olacak kaç paralık sistem siz düşünün daha insanlar 90 dolar fta ço kdeyip gidip uyduruk markalara 10 dolar ucuz diye atlıyorlar bu tür şeylerin bizde oturması uzun sürer hele yayınların hepsinin geçmesi o sistemlere ilerki konular bunlar şuanki şeyler değil bence...

selammi
15-11-2005, 02:16
evet üstad sana katılıyorum...

Biraz mantıklı düşünmek gerekirse daha doğrusu Global Düşünecek olursak Kime ne nasıl ne zaman olacağını kestirmek zor olmasa gerek... :helal:

ergir
15-11-2005, 02:23
acaba fiyatlar ne durumda olacak heralde fuardan sonra belli olur

Mr_MeMo™
15-11-2005, 08:56
Yeni cihazlardan bazı özellikler haberler
8000 ler emma chip ten emma2 chipe geçtiler tüm serilerde kart paylaşımı var cihaz istendiği zaman menuden seçme ile server yada client olabiliyor tp bazlı gömülüye takılan kartı share verebiliyor hardware destekli kör tarama olma imkanı var seyredilen o anki görüntüyü dondurup background yapma imkanı background yapılanın oyun gibi puzzle hale getirilmesi var arap ve doğu ülkeleri için 5 vakit azan prayer call ayarı var tüm serilerde nete bağlanma özelliği vs resmi site uploaddan veya verilecek diğer linklerden yazılımı kendi güncelleme olayı ev içinde yayın seyrederken net bağlantısı ile bilgisayara görüntü aktarımı canlı o kanalı vs vs gibi..

Plus serileri conexant chipe geçtiler yeni hardware kasa chip yeni yazılımlar yazılım ve menuler çok şık hareketli java destekli gibi eskiden çok farklı olacak

Yeni serilerde emma2 cip kullanılması gercekten cook guzel bir olay yani kart paylasım olan bir 8000 serisi gercekten cok guzel olacaktır Herkese hayırlı olsun bu seriler en kısa zamanda isallah piyasaya surulur...

VİP.07
15-11-2005, 10:20
Yenilikler hezaman iyidir.Ama yapılan yeniklerin piyasada tutması önemli.

yst
15-11-2005, 10:24
tabi bu ozelliklerde kısa sürecek bence.çünkü hdtv geliyor yakında.saygılar...
HDTV nasıl birşey?

digicom
15-11-2005, 16:01
Arkadasım 3 boyutlu goruntu ve ses sistemi yayınıdır hdtv.saygılar...

digicom
15-11-2005, 16:10
Hdtv gelene kadar oh oh ne kadar zaman geçer kimbilir ya geçen senede mpeg 4 dendi ne oldu varmı birşey ortada yok parça takılıyormuşta sonradan vs milleti bir güzel oyaladılar hdtv cihazlar receiverlar korede vs var ama 1000 lerce dolar fiyatı burda kim alacak o cihazları o paraya birde evinde hdtv uyumlu pahalı tv olacak kaç paralık sistem siz düşünün daha insanlar 90 dolar fta ço kdeyip gidip uyduruk markalara 10 dolar ucuz diye atlıyorlar bu tür şeylerin bizde oturması uzun sürer hele yayınların hepsinin geçmesi o sistemlere ilerki konular bunlar şuanki şeyler değil bence...
evet hocam soylediklerinde haklısın pahalı bir sistem ve baya zaman var hizmete tam anlamıyla geçmesinin.saygılar...

Mustafa Kalkan
15-11-2005, 16:50
Bu gidişle teknolojiye ayak uyduracağız diye efi tefi yiyecez galiba. Şunun upgrade edilebilirliği olsa hiç olmazsa elimizdekileri değerlendirsek iyi olacak. Ama bu değişiklikler kaçınılmaz oluyor. Bekleyip görelim . Yeni cihazlar nasıl olacak ve fiyatı ne olacak.

muti74
15-11-2005, 18:29
Yeni serilerde emma2 cip kullanılması gercekten cook guzel bir olay yani kart paylasım olan bir 8000 serisi gercekten cok guzel olacaktır Herkese hayırlı olsun bu seriler en kısa zamanda isallah piyasaya surulur...
sana katılıyorum arkadaşım artık yavaş yavaş o yöne doğru gideceğiz galiba
+ pvr olayı ne oldu bilen varmı? yani piyasaya sürülecekmi?

mach1
15-11-2005, 18:34
Pvr şu an bitmiş gibi fuarda olacak gene ama seri üretim vs ne olur onu sonra göreceğiz...

muti74
15-11-2005, 18:36
teşekkürler ustad pvr değilde ayrıca cihaza kayıt yapmak için seyyar bir harddisk türü bir alet yapılabilirmi? ayrıca cihazı değiştirmeden?
teşekkürler saygılarımla

dicaprio
15-11-2005, 18:46
Pardon konuyu yanlış açtım değiştiremiyorum da.Yani ben yeni cihazlar demek istemiştim.Biriniz kapatın lütfen.Bu uzar gider şimdi...

Ya arkadaşlar yeni bir başlık açtım ve yanlış açtığımı da belirttim.Olay taaa
nerelere varmış.Aman yarabbim.

muti74
15-11-2005, 18:50
Ya arkadaşlar yeni bir başlık açtım ve yanlış açtığımı da belirttim.Olay taaa
nerelere varmış.Aman yarabbim.
arkadaşım herkez okuyunca anladı bu konuyu ne için açtığını amaç konu açılmışken bizde fikirlerimizi yazıp bir potensiyel oluşturalım dedik :)

cokof
15-11-2005, 21:21
Fuar başlasada şu yeni makinalarla tanışsak anlatılan özellikler heyecan verici birde temenim inşallah sorunsuz olarak piyasaya çıkar .

danger35
15-11-2005, 22:41
Fuar başlasada şu yeni makinalarla tanışsak anlatılan özellikler heyecan verici birde temenim inşallah sorunsuz olarak piyasaya çıkar .
fuara saatler kaldı dostum öğreniriz özellikleri;)

digicom
15-11-2005, 23:51
evet arkadaşlar saka-maka az bir zaman kaldı fuara.saygılar...

Pride
15-11-2005, 23:57
Fuarda cihazlar şu an standtlarda yerlerini almış yarın o meraklı gözlerin kendilerini izlemelerini bekliyorlardır.
sevgilerimle...Cmtesi nasip olursa....