Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Hotmailden cep telefonuna SMS veya MMS yollayabilirsiniz

ReD DeViL
14-11-2005, 17:58
HOTMAİL DEN İSTEDİĞİNİZ TELSİM ABONESİNE BEDAVA SMS YADA MMS YOLLAYIN....

Sadece yapmanızz gereken ;

1-Hotmail adresinizin posta Kutusunu açınız...

2-Yeni mail oluşturunuz...

3-Alıcı kısmına 054x xxx xx xx@mmsc.telsim.com.tr şeklinde göndereeceğiniz kişinin adresini yazıyorsunuz...

4-Sms göndereceksek istediğimiz konuyu ve başlığı yazıp gönderiyoruz...

5-Mms (Multi media mesaj ) Yollamak istiyorsak sadece göndermek istediğimiz dosyayı ekleyoruz...(Not : Dosya en fazla 90 kb olmalı )

6-Konu bölünüde de adınızı yazarsanız karşı taraf mail adresini tanımazsa bile mesajın kimden geldiğini bilir...

7-Gönderdiğiniz kişiye Mesaj veya Mms %100 Gider fakat Mms ayarlarının yapılmış olması gerekiyor.Çünkü Sms veya Mms Multimedia msj olarak gidiyor...

8-internetiniz var Eee doğal Haliyle msn de kullanıyorsunuz..Daha ne bekliyorsunuz deneyin ve görün

9-Herkese Kolay Gelsin...

alintidir...

emre
14-11-2005, 18:03
HOTMAİL DEN İSTEDİĞİNİZ TELSİM ABONESİNE BEDAVA SMS YADA MMS YOLLAYIN....

Sadece yapmanızz gereken ;

1-Hotmail adresinizin posta Kutusunu açınız...

2-Yeni mail oluşturunuz...

3-Alıcı kısmına 054x xxx xx xx@mmsc.telsim.com.tr şeklinde göndereeceğiniz kişinin adresini yazıyorsunuz...

4-Sms göndereceksek istediğimiz konuyu ve başlığı yazıp gönderiyoruz...

5-Mms (Multi media mesaj ) Yollamak istiyorsak sadece göndermek istediğimiz dosyayı ekleyoruz...(Not : Dosya en fazla 90 kb olmalı )

6-Konu bölünüde de adınızı yazarsanız karşı taraf mail adresini tanımazsa bile mesajın kimden geldiğini bilir...

7-Gönderdiğiniz kişiye Mesaj veya Mms %100 Gider fakat Mms ayarlarının yapılmış olması gerekiyor.Çünkü Sms veya Mms Multimedia msj olarak gidiyor...

8-internetiniz var Eee doğal Haliyle msn de kullanıyorsunuz..Daha ne bekliyorsunuz deneyin ve görün

9-Herkese Kolay Gelsin...

alintidir...

red arkadasim o dedigin sms yada mms degil yalniz:)) e-posta yollamak o dedigin hem onu yollamak icin hotmaile gerek yok normal bir maildende yollıyabilirsin.bunu turkcelldede yapabilirsin.

Sevgiler...

ReD DeViL
14-11-2005, 18:36
bu islemi turkcell hattim için denedim olmadi. hotmailden sadece telsim için yapabildim.

emre
14-11-2005, 18:38
bu islemi turkcell hattim için denedim olmadi. hotmailden sadece telsim için yapabildim.
yok benim abim telsimde ürün müdürü ordan biliyorum yollıyabiliyorsun ama turkcellde xx@mmsc.telsim.com.tr uzantisi bu tabiki degil..onun mail uzantisi farkli olabilir..onu öğrenmek lazım.

ReD DeViL
14-11-2005, 18:55
ewt. o konuda haklı olabilirisin. dogru.

Mack
15-11-2005, 15:58
Diğer hatlara da yolanabilse süper olur :)

eline sağlık ...