• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

100 bin silah kayıp

Gizle
Bu konu kapalıdır.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • 100 bin silah kayıp

    SUİKASTLERDE MÜTHİŞ GELİŞME

    Irak'ta kaybolan bazı Amerikan silahlarının Trabzon'da Santoro cinayeti ile Danıştay suikastında kullanıldığı ortaya çıktı. ABD'nin Irak'a gönderdiği 400 bin adet silahın sadece 12 bini kayıt altına alındı. Diğerleri ise çalındı ve terör örgütlerine satıldı.

    Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ile ABD Hava Kuvvetleri İstihbarat Dairesi'nin ortak yürüttüğü soruşturmada, ABD'nin Irak'a gönderdiği silahların büyük bölümünün kayıt dışı olarak kullanıldığı belirlendi.

    DANIŞTAY SALDIRISINDA

    Irak'tan PKK yoluyla geldiği öne sürülen silahların Danıştay saldırısında kullanıldığı belirlendi.
    Danıştay Olayı

    RAHİP SANTORO

    Trabzon'da vurulan rahibin de aynı yoldan gelen silahla öldürüldüğü iddia ediliyor.
    Rahip Santoro cinayeti

    ŞEHİT POLİSLER

    İzmir ve İstanbul'da şehit edilen polislerin de yine Kuzey Irak'tan gelen silahlarla vurulduğu belirlendi.
    Polisler nasıl öldürüldü?

    CIA ALARM VERDİ

    Kuzey Irak'tan Türkiye'ye PKK yoluyla geçirilen silahların miktarı tam olarak tespit edilemedi. Özellikle suikast silahı olarak bilinen Glock marka silahın hangi illerde olduğu bilinmiyor. Dev-Sol ve PKK için alarm verildi.

    Türk istihbaratı Irak'ta kayıp silahların bir kısmının terör örgütleri Dev-Sol ve PKK'nın eline geçtiğini belirledi.

    Bu arada ABD'nin Kuzey Irak'ta Saddam yönetimine karşı grupları silahlandırmak için gönderdiği 400 bine yakın silahın depolarda saklandığı belirlendi. Ancak bir süre önce yapılan sayımda 400 bin silahtan sadece 12 binin depolarda olduğu ve diğerlerinin Iraklı subaylar tarafından terör örgütlerine satıldığı ortaya çıktı.

    Silahları satanlarla ilgili yürütülen soruşturmaya bilgi veren iki kişi ise tanık koruma programında olmalarına rağmen öldürüldü.


    hürriyet internet
    http://content.hurriyet.com.tr/?path...99880.asp&y=41

Hazırlanıyor...
X