Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : svchost.exe hatası

LandaR
02-09-2006, 18:53
seLam arkada$Lar Benim PC dün ak$amdan Beri beLirLi araLikLarLa svchost.exe hatasi veriyor bir kac tane cikiyor böyLe kapatiyorum sorun oLmuyor: Bu svchost.exe Nedir zararLimidir virüs programini tarattiriyorum bir sey buLmuyor. saygiLar.

oguzoztekin
02-09-2006, 18:59
Arkadaşım svchost.exe dosyası xp nin internet servisinde kullandığı bir dosyadır
büyük bir olasılıkla virüs yüzünden zarar görmüş olabilir kullandığın antivirüs yazılımını bilmiyorum mevcut virüsü tanıyamıyor olabilir
nod32 antivirüs yükleyerek bir tarat derim

Ayrıca xp sp2 yüklüyse otomatik güncellemeleri açık pozisyona getir
şayet sp2 yüklü değilse yüklemeni öneririm
Saygılar

cartel_28
02-09-2006, 19:01
seLam arkada$Lar Benim PC dün ak$amdan Beri beLirLi araLikLarLa svchost.exe hatasi veriyor bir kac tane cikiyor böyLe kapatiyorum sorun oLmuyor: Bu svchost.exe Nedir zararLimidir virüs programini tarattiriyorum bir sey buLmuyor. saygiLar.

bende de bazen çıkıyor ben siliyorum.

sile
02-09-2006, 19:36
Arkadaşım svchost.exe dosyası xp nin internet servisinde kullandığı bir dosyadır
büyük bir olasılıkla virüs yüzünden zarar görmüş olabilir kullandığın antivirüs yazılımını bilmiyorum mevcut virüsü tanıyamıyor olabilir
nod32 antivirüs yükleyerek bir tarat derim

Ayrıca xp sp2 yüklüyse otomatik güncellemeleri açık pozisyona getir
şayet sp2 yüklü değilse yüklemeni öneririm
Saygılar

Evet doğru muhtemelen trojan yemişsiniz.Güçlü bir programla taratın.

Eski sağlam çalışan bir tarihede dönebilirsiniz.

oguzoztekin
02-09-2006, 20:15
Evet doğru muhtemelen trojan yemişsiniz.Güçlü bir programla taratın.

Eski sağlam çalışan bir tarihede dönebilirsiniz.

Geri dönüşü en son düşünsün bence
çünkü eski bir tarihe dönerse muhtemelen xp ile başı derde girer register problemi yaşayabilir ustam

ikizbeyin
02-09-2006, 20:42
Geri dönüşü en son düşünsün bence
çünkü eski bir tarihe dönerse muhtemelen xp ile başı derde girer register problemi yaşayabilir ustam

Hiçbir sorun yaşamaz, en güvenli yoldur ancak geri döndüğü tarihten sonra yükledikleri görünmez (XP güncelleme dahil)

irihoroz
12-09-2006, 19:15
geri yükleme yapacaksan bilgisayarını gvenli kiple açıp öyle geri al.
antivirüs istersen sana kaspersky öneririm. en güçlü antivirüslerdn birisi olmasının yanında bilgisayarınızda fazla sistem kaynağı harcamayacak dolayısıyla sisteminiz zorlanmayacaktır. böylece çalışmalarınız arasında kasılma olmayacak.
kolay gelsin..

LandaR
13-09-2006, 21:44
SeLam arkada$Lar. kaspersky yükLedim bir dakkada buLdu o virüsü sildi artik svchost.exe diye hata aLmiyorum saygiLar iyi çaLi$MaLar..