Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next teki frekanslar hak.


fesm
31-08-2006, 20:34
Arkadaşlar benim çok merak ettiğim örneğim bende 2000x cıs pulas var cihazda network tarama yaptığımda alakası olmayan frekanslar geliyor.Bunlar arasında hot birt uydusuna ait kanal frekansları bile var ne alaka Türksat uydusu içinde yoksa bular fabrika çıkışlardanmı kaynaklanıyor.Arada bir siliyorum ama yine network taramada geliyor.bu konuda bilgi veya next yetkilileri bu konuya eğilmelerini dilerim.Saygılarımla.Fesm.

Tasarım
31-08-2006, 20:52
Bu frekanslar her ne hikmetse tüm uydu alıcı cihazlarında geliyor. Ben bir çok cihazda test ettim ve sonuç aynı. Transponder bilgilerinden bu frekansları silseniz daha network aramada malesef yine çıkıyor.

fesm
04-09-2006, 10:32
Sayın tasarım arkadaşım çok teşekkür ederim.saygılarımla.fesm.

melihgenç
08-09-2006, 01:32
Arkadaşlar benim çok merak ettiğim örneğim bende 2000x cıs pulas var cihazda network tarama yaptığımda alakası olmayan frekanslar geliyor.Bunlar arasında hot birt uydusuna ait kanal frekansları bile var ne alaka Türksat uydusu içinde yoksa bular fabrika çıkışlardanmı kaynaklanıyor.Arada bir siliyorum ama yine network taramada geliyor.bu konuda bilgi veya next yetkilileri bu konuya eğilmelerini dilerim.Saygılarımla.Fesm.

arkadaşım 27500 sembollu frekanslar,türksat uydusuna ait ama aktif olmayan frekanslar.her cihazda otomatik aramada bunlar çıkar.kullanıma hazır ama kiralanmamış olan boş frekanslar.saygılar.

Nazım
11-09-2006, 14:56
Merhaba arkadaşlar ben turksat 1c uydusu kullanıyorum sinyal seviyesi %70 lerde ama kalite yok görüntü gelmiyor acaba ne yapmalıyım LNB yeni alındığı halde...

allbayrak
11-09-2006, 15:01
Merhaba arkadaşlar ben turksat 1c uydusu kullanıyorum sinyal seviyesi %70 lerde ama kalite yok görüntü gelmiyor acaba ne yapmalıyım LNB yeni alındığı halde...

disecq ayarlarını kontrol etti mi?