• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Bayrağı cebinden çıkardı

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Bayrağı cebinden çıkardı

    Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın Samsun Terörle Mücadele Şubesi’ndeki ilk sorgusunda çekilen ikinci kasedi Hürriyet ele geçirdi.

    Kasette, görevliler Samast’ın sigara içmesine izin veriyorlar ve çok iyi davranıyorlar. Görevliler, Samast’ın ön cebinde taşıdığı Türk bayrağını çıkarmasını istiyorlar. Bayrağı çıkarıp açan Samast, iki yanına geçenlerle poz veriyor, ardından bayrağı öpüp alnına götürerek cebine tekrar yerleştiriyor.

    19 Ocak günü öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katil zanlısı Ogün Samast’ın 20 Ocak gecesi yakalandıktan sonra götürüldüğü Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nin çay ocağında çekilen ikinci bir kaset ortaya çıktı. 10 dakika 27 saniye süren ve poster pozundan, bayrak açmaya kadar tüm ayrıntıların yer aldığı bu video kaydı kafalardaki birçok soru işaretini de aydınlatıyor.

    SAMAST ÇOK RAHAT

    Görüntülerde Samast kot montunun sol üst cebinden çıkardığı Türk bayrağını açarak görevlilerle poz veriyor, sohbet ediyor, sivil giyimli bir görevlinin cep telefonuyla çektiği kendi fotoğraflarına cep telefonunu görevlinin elinden alarak bakıyor, önüne bırakılan paketten aldığı sigarayı içerken görülüyor. Bir koltukta oturan Samast’ı rahatlatmak için iki yanına oturan görevliler, onunla sohbet edip Trabzon’dan çıkıp İstanbul’a kadar gidişini, cinayeti nasıl işlediğini anlatmasını istiyorlar.

    GİR KOLUNA OSMAN ABİ

    Samast’ın "Vatan toprağı kutsaldır, kendi kaderine teslim edilemez" yazılı takvimin önünde çekilen görüntülerde kıravatlı bir sivil memur Samast’a "Gel sen şöyle, ikimizi beraber çeksinler" diyor. Odada "Salih Bey’i çağır bana, Salih Bey’i... Polis yelekli arkadaş gelsin. Gir koluna Osman Abi.. Bunlar bizim arkadaşlar" sözleri duyuluyor.

    CEPTEKİLERE İNCELEME

    Odadakilerden biri Samast’ın fotoğrafını cep telefonuyla çekiyor. Daha sonra Samast’a sigara veriliyor. Samast sigarasını içerken yanındaki görevlilerden biri cep telefonuyla çektiği fotoğrafları inceliyor. Ardından fotoğraflara bakması için cep telefonunu Samast’a veriliyor. Yanındaki bir başka kravatlı kişi sırtını sıvazlıyor. Diğer görevli "Çok kötü bakıyon işte gözleri. Sonu güzel... Gülümse" diyor. Bu arada tepsisi elinde çaycı geçiyor.

    CEPTEN ÇIKAN BAYRAK

    Samast’ın Türk bayrağı açarak poz verdiği görüntü de bu sırada çekiliyor. Samast, üzerindeki kot montun sol üst cebinde katlı duran bayrağı odadakilerin isteği üzerine ortaya çıkarıyor. Bu sırada çekim yapan kişinin arkasından pozu beğendiklerini gösteren, "Aslanım benim" sesleri duyuluyor.

    ÖPEREK KOYUYOR

    Bu sırada kıravatlı görevli, çalan cep telefonunu açıyor, "Efendim abi? O zaman dur şeyi arayayım" diyor. Ardından Samast bayrağı indiriyor. Biri "Nasıl katlayacağını biliyor musun?" diyor. Samast bayrağı katladıktan sonra öperek tekrar cebine yerleştiriyor.

    ÇIKARDIM VURDUM

    Emniyet görevlileri Samast’ı sorgulamaya başladıklarında Samast, internette araştırdığını söyleyip, "iki üç gün dışarıda kaldım, pusuya yattım, çıkardım vurdum silahımı" diyor. Kayıt Samast’ın "Gittim direkt..." sözleriyle bitiyor.
  • #2

    iyi yapmış eline sağlık türkiye ve türk bayrağına bağlı biri demekki...ermeninin biri öldürülüyor türkiyede deprem oluyor...hergün 100 lerce asker jandarma polis pkk mayını kurşunu ile ölüyor hiç ses yok ...ermeni bu ülkenin vatandaşıda ölenler ermeni kadar vatandaşlığı hak etmeyewn değersiz bir gurupmu acaba...iyiki öldürmüşler ermeniler asala sayesinde nice türkü öldürmüştü o ölenlerin kanları yerde kalmış kemikleri sızlıyordu şimdi biraz olsun kemiklerinin sızısı hafiflemiştir....neden asala yüzlerce türkü öldürürken şimdiki kadar tepkide bulunulmadı...galeyana gelip neden biz türküz asala şerefsiz adi bir terörist tir denmedi türklüğe sahip çıkılmadıda şimdi değersiz bir gavura sahip çıkılıyor...gavurlar biz ermeniyiz diyen yerli gavurlarımızın gözünde kendilerinden dahamı değerli ....slmlar...

    Yorum yap

    • #3

      Hrant Dink'in kim olduğunu , kimse bilmezken öldürüldükten sonra maşallah bilmeyen kalmadı.
      Günlerce gazate ve haber kanallarında manşet oldu..
      Artık içimiz dışımız Hrank oldu..
      ßirde o da yetmezmiş gibi Hepimiz Ermeniyiz diyerek başka ülkelere ..... neyse..
      Ne Mutlu Türk'üm diyene!

      NEXT YE 2000 CX SUPER PLUS USB

      GOLDMASTER 9400 VCI

      Yorum yap

      • #4

        Konu buraya kaydırıldı.

        Yorum yap

        Hazırlanıyor...
        X