mustafada
13-11-2005, 21:50
malum @mach1 üstad nerde biz ordayız.çoğumuz birbirimiz sanal yada gerçek ortamda tanıyoruz.diyorum ki forumda her ay yada haftalık olarak ayın yada haftanın üyesi seçilebilir mi.üst üste 3 yada 5 herneyse ayın üyesi seçilene belli statü verilebilir mi.saygılarımla..:byeeee:
alicakmak34
13-11-2005, 22:09
bu formların amacı olan katılımcı ve paylaşımcı kişiler zaten cabalarınla ortaya cıkıyor ve o arkadaşlarda belli statulere geliyor biturlu senin dedigin zaten oluyor ve olmaya devam edicek...
Evet zaten formlarda paylaşımcılık esastır.
Kalıcı ve paylaşımcı olanlara zaten bunlar verilir.
mustafa arkadasım zaten gerekenler yapılmış.saygılar...
uguruysal
14-11-2005, 00:12
Gereken yapılmıs ama Mustafa arkadasımız yapılmıs bıtmıs mı yoksa yapılmaya devam mı edecek dıye merak edıyor sanırım... Bız eskı mach1 forumcuları olarak hep gorduk kı paylasan, calısan , cabalayan, yardımcı olan kısıler mach1 ustad ve ekıbı tarafından mukafatlandırıldı. Bu her zaman devam eder tabı kı.
danger35
14-11-2005, 16:44
mach hocam gerekeni düşünüyor bence arkadaşlar ;)
Gereken yapılmıs ama Mustafa arkadasımız yapılmıs bıtmıs mı yoksa yapılmaya devam mı edecek dıye merak edıyor sanırım... Bız eskı mach1 forumcuları olarak hep gorduk kı paylasan, calısan , cabalayan, yardımcı olan kısıler mach1 ustad ve ekıbı tarafından mukafatlandırıldı. Bu her zaman devam eder tabı kı.
İşleyen demir ışıldar tabii
Çalışana kalıcı olana mükafaatı verir üstatlar.:odunkes:
kenan_citak
16-11-2005, 17:27
arkadaşlar güzel forum hayırlı olsun bütün arkadaşlara başarılar
Bu arada zannedersem bir şeyi unutuyoruz. Şu an katılım yapan arkadaşların çoğu statü sahibi. Maaşallah ordu gibi bir yönetim var. Arkadaşların çoğunu başka yerlerden tanıyorum.(Şahsen değil gıyaben). herşey istendiği gibi olsun.
Bu arada zannedersem bir şeyi unutuyoruz. Şu an katılım yapan arkadaşların çoğu statü sahibi. Maaşallah ordu gibi bir yönetim var. Arkadaşların çoğunu başka yerlerden tanıyorum.(Şahsen değil gıyaben). herşey istendiği gibi olsun.
mach1'in ne kadar yakın dostu var görün işte :bravo:
evet yani zaten su anki forum uye sayısıda bu sevecenligi gosteriyor tasarım arkadasım.saygılar...
arkadaslar her şey çok güzel ellerinize sağlık !!!