Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Geek Adsl Modem Ve Egemen Bİlgİsayar

dundar19
16-08-2006, 13:58
Arkadaşlar malumunuz epeydir modemlerle başım dertde gecenlerde bir dostumdan GEEK PROMAX Q31 modem aldım eve gittim ethernetden baglandım pc ye modem usb den pc ye baglanmıyordu usb driverler buldum denedim yine olmadı bende http://www.geek.com.tr/tr/support/ adresine durumu yazdım sagolsun 3-4 yazışmadan sonra benden olay kaydını istediler bende yolladım gelen cevap ihlas kargo ile ücret ödemeden bize yolayın dediler bende yolladım sadece modemi yolladım yanında hiç bir aksesuar yollamadım

bugün ihlas kargo ile modem geldi yolladıgım arızalı modemmi geldi dersiniz hayır yepyeni jelatini bile duran kutusunda full aksesuarla

http://img77.imageshack.us/img77/801/dsc00099zn0.jpg

GEEK firmasına www.geek.com.tr/tr buradan tekrar teşekkür ediyorum bilgisayar firmaları hakkında bende oluşan kötü izler birazda olsa silindi valla neşem yerine geldi firma servis anlayışı budur işte dedim kendi kendime nasıl sevindin anlatamam bu yazıyıda GEEK PROMAX Q31 modemimden yazıyorum

dundar19
16-08-2006, 21:38
konuyu buraya taşıma amacım bu zaten. bir iki deneyimim oldu bir seferinde kagıtları bile koydum kutuya hiç biri geri gelmedi kargoyu biz ödeyecegiz dediler yolladım geri gelirken kargo bana yazıldı.telefon actım arızalı modemi size yollayayım zaman kaybediyorum dedim olmaz sen hepsiburadaya yolla onlar bize yollasın deiler bunları yaşayınca insanın tuhafınan gidiyor alışmamışız bu gibi durumlara

sayın arkadaşlar şimdi bazılarımız bu garantili mal tabiki yapacaklar diyordur bu kesin ama bu işler kagıtlarda yazdıgı gibi olmadıgını sizde benden iyi bilirsiniz ben başımdan gecen olayları bu forumda daha öncede yazdım okuduysanız bu durumun ne kadar farklı oldugunu anlarsınız

garantisi var arıza yaptı diye her firma aynı hassasiyeti göstermiyor malı yenisi ile degiştirmiyor yada müşteri malını degiş-tokuş yapıyor bunları resimlerle belgelerle ispat ettim ben hala ses cıkmadı bu firamlardan.

GEEK firması kargo parası bile ödetmiyor bir kargo enaz gidiş-geliş 15 YTL az paramı sizce deriniz servise 2-3 kez modem yollayın size modem parası kadar maliyet cıkar bunu unutmayın