ARNAVUT
12-08-2006, 11:56
windows kurduktan sonra bilgisayarın açılma süresi en az 1.30 dk uzadı lütfen yardım. AMD Athlon (tm) 64 processor 3000+ sistem windows xp sistem
|
Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : bilgisayar neden geç açılıyor? ARNAVUT 12-08-2006, 11:56 windows kurduktan sonra bilgisayarın açılma süresi en az 1.30 dk uzadı lütfen yardım. AMD Athlon (tm) 64 processor 3000+ sistem windows xp sistem cemo 13-08-2006, 13:40 sevgili arkadaşlar bilgisayarım açıldıktan 3,4 dakika sonra ekranda yeşil menu cıkıyor ve sistem hatası veriyor.yeni format attım ama gene aynı bilgisayar kapanıyor.acaba sorun nedir.lütfen yardım. raziel 13-08-2006, 14:23 windows kurduktan sonra bilgisayarın açılma süresi en az 1.30 dk uzadı lütfen yardım. AMD Athlon (tm) 64 processor 3000+ sistem windows xp sistem sanırım yüklü program fazla bilgisayarınızda. ve bunlar açılışla beraber otomatik çalışıyorlarsa, yani msni yahoo virüs yada diğer programlar gibi, bunların fazlalığı açılışı etkiler ARNAVUT 13-08-2006, 14:44 sanırım yüklü program fazla bilgisayarınızda. ve bunlar açılışla beraber otomatik çalışıyorlarsa, yani msni yahoo virüs yada diğer programlar gibi, bunların fazlalığı açılışı etkiler ya ondan olduğunu sanmıyorum dostum öncedende vardı bayağı erken açılıyordu cemo 13-08-2006, 14:56 sevgili arkadaşlar bilgisayarım açıldıktan 3,4 dakika sonra ekranda yeşil menu cıkıyor ve sistem hatası veriyor.yeni format attım ama gene aynı bilgisayar kapanıyor.acaba sorun nedir.lütfen yardım. serginho_ist 13-08-2006, 18:13 valla arkadaşım öyle bi problemle daha önce karşılaşmadım hiç... Bence sen fdisk yap pc ye yada başka bi windows cdsinden kurmayı dene... Yavaş açılıo diyen arkadaş sende başlat -> çalıştır a bas msconfig yaz bi pencere açılacak başlangıç sekmesini tıkla orada pc açılırken ki programlar var işte gereksiz olanları kapat sora baştan başlat hal olacaktır... cımsky 13-08-2006, 21:55 bilgisayarın hardiskinde yüklü programlar var anlaşılan onları yedek al cd ye aldıktan sonra makınanın açılışı değişir süratide birde bu dediğimi gör yoğunluğu at makınadan ikizbeyin 13-08-2006, 23:05 windows kurduktan sonra bilgisayarın açılma süresi en az 1.30 dk uzadı lütfen yardım. AMD Athlon (tm) 64 processor 3000+ sistem windows xp sistem öncelikle bir cashe temizliği yapın, windows dizininde prefetch dosyası içeriğini boşaltın, bilgisayarınızda yüklü birden fazla antivirüs varsa birisini silin, norton varsa silin, bir arkadaşımızın söylediği gibi başlat/çalıştır/msconfig yazıp çıkan pencerede başlangıç sekmesinde kullanmadığınız fazla programları silin makine hızlanacaktır. ikizbeyin 13-08-2006, 23:07 sevgili arkadaşlar bilgisayarım açıldıktan 3,4 dakika sonra ekranda yeşil menu cıkıyor ve sistem hatası veriyor.yeni format attım ama gene aynı bilgisayar kapanıyor.acaba sorun nedir.lütfen yardım. Arkadaşım siz en iyisi önce bir fdisk yapıp yeniden windows yükleyin. |