Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : GM 40100 serisi Cardsharing yazılımları

TEKNOKA
11-08-2006, 14:39
selam

GM 40100 serisi Cardsharing için yazılımlarda emeği geçenlere teşekkürler.

Not:40100CI kullanan arkadaşlar öncelikle boot dosyasını yükleyiniz. ekdeki dosyanın içinde vardır.

Sharing için internet kesinlikle olmalıdır.
Öncelikle cihaz ile bilgisayar arasına RS232 kablonuzu bağlayınız(yükleme yapılan kablo olur)
Kırmızı (UHF) yuşuna basınız ve *** menüsünü açınız.Bu menünün içinde sharing özelliğini göreceksiniz.Ayarları aşağıdaki şekilde yapınız

SHARING < NEWCAMD>
CA SYSTEM <ALL CAID>
TRY EMU <NO> (Bu seçeneği bazı yayınlarda yes yapmanız gerekebilir)
TIMEOUT DELAY <3800>

wsp.exe proğramının kullanımı için aşağıdaki talimata bakabilirsiniz,
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=16112

cihazınızı seçin dediği yere "ferguson" seçiniz.

emeği geçenlere teşekkürler.

protomaster
05-10-2006, 10:17
aynı paylaşım olayı 40400 için de sözkonusu mu?

protomaster
08-10-2006, 14:08
Merhaba arkadaşlar! Benim 40100fta cihaza kart paylaşımını destekleyen emu’yu yükledim (GM 40100 FTA AA4 CARDSHARİNG.auc) kart paylaşımı durumu ok ama bu sefer de emu’da d+ için girebileceğim NAGRA2 bölümü yok NAGRA1’de denedim o da olmadı. Sanırım bu emu bayağı eski bir sürüm! Peki hem kart paylaşımını destekleyen hem de güncel şifreleme menülerini içeren bir sürüm yok mu indirebileceğim. Şu anda yüklü olan sanırım dvbextreme yazılımı! Kırmızı tuşla kumandanın girebiliyorum emu’ya! Teşekkürler!

mehmet_alp
12-10-2006, 12:57
selam

GM 40100 serisi Cardsharing için yazılımlarda emeği geçenlere teşekkürler.

Not:40100CI kullanan arkadaşlar öncelikle boot dosyasını yükleyiniz. ekdeki dosyanın içinde vardır.

Sharing için internet kesinlikle olmalıdır.
Öncelikle cihaz ile bilgisayar arasına RS232 kablonuzu bağlayınız(yükleme yapılan kablo olur)
Kırmızı (UHF) yuşuna basınız ve *** menüsünü açınız.Bu menünün içinde sharing özelliğini göreceksiniz.Ayarları aşağıdaki şekilde yapınız

SHARING < NEWCAMD>
CA SYSTEM <ALL CAID>
TRY EMU <NO> (Bu seçeneği bazı yayınlarda yes yapmanız gerekebilir)
TIMEOUT DELAY <3800>

wsp.exe proğramının kullanımı için aşağıdaki talimata bakabilirsiniz,
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=16112

cihazınızı seçin dediği yere "ferguson" seçiniz.

emeği geçenlere teşekkürler.

Bu fta içinde buc yok direk yükleniyormu yoksa önce CI lıdaki buc u yüklerip sonrada FTA daki auc umu yüklemek gerekiyor ??

protomaster
12-10-2006, 13:46
direkt auc'u yükleyebilirsin!

Netscout
06-12-2006, 17:15
Acaba bu dosyalar GM 40400 FTA modeli içinde geçerlimi yoksa bu modeli desteklemiyormu..

TŞK.:)