seyhmuzs
06-08-2006, 18:43
arkadaşlar 20 25 gündür bu ultrayı aldık açtığı kanallar çok güzel.ama bizim için en önemlisi olan kendi aramızdaki olacak olan paylasım olayı ne zaman başlayacak.daha önce bir kaç kere sordum ama ustalardan hiçkimse cevap vermedi umarım bu sefer cevap verirler.
Nexten böyle bir şey bekleme kardeş
Bence konusmadan once bır arastır derım sana next ten boyle bırsey bekleme demek nedemek oluyor http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=14475&page=31 buradan bakta gor bıraz
Followmen
07-08-2006, 18:41
arkadaşlar 20 25 gündür bu ultrayı aldık açtığı kanallar çok güzel.ama bizim için en önemlisi olan kendi aramızdaki olacak olan paylasım olayı ne zaman başlayacak.daha önce bir kaç kere sordum ama ustalardan hiçkimse cevap vermedi umarım bu sefer cevap verirler.
Cihaz daha yeni sayılır ve her geçen gün bu daha da iyiye gitmekte.Artan kanal sayısı buna güzel bir örnektir bana göre.Tabi ki hepimizin marakla beklediği aramızda cs yapmak buda olacak inanıyorum. Nasıl next birşey yapamaz serverler bile doğru dürüst çalışmıyor deyenler şuan ortadan kayboldular...!
Şimdi ise sorunlar yok mu? var değil ama ufak tefek oda yakında hallolur tabiki. Gereken açıklama yapılacaktır uzman arkadaşlar tarafından.
Next ne zaman birşey yaparız derse onu yapar ben inanıyorum.Paylaşım yazılımı verildiği zaman diğer server bile doğru dürüst çalışmıyor deyenler gibi umarım kaybolmaz iki satır yazarsınız.
Saygılar.