Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Nexpower6000X DCI ve son softcam yüklü ama TPS'leri izleyemiyorum


entropi
05-08-2006, 11:45
Merhaba, benim makinam Nexpower 6000X DCI ve Next 2000X CI Plus'a denk geliyor aynı yazılımlarla çalışıyor, makinamda şu an 5518_VE_Boot_YKME_YE-2000X CI PLUS INF610b062306 MO12.00.zip (Next X Serisi 23.6.2006 ) yazılımı yüklü ve son softcam'leri atmama rağmen (keylerin hepsi cihazdan CI sisteminden baktığımda görünüyor) ama TPS leri multileri açmıyor sizce nerde yanlış yapıyor olabilirim?

Mr_MeMo™
05-08-2006, 13:03
Merhaba, benim makinam Nexpower 6000X DCI ve Next 2000X CI Plus'a denk geliyor aynı yazılımlarla çalışıyor, makinamda şu an 5518_VE_Boot_YKME_YE-2000X CI PLUS INF610b062306 MO12.00.zip (Next X Serisi 23.6.2006 ) yazılımı yüklü ve son softcam'leri atmama rağmen (keylerin hepsi cihazdan CI sisteminden baktığımda görünüyor) ama TPS leri multileri açmıyor sizce nerde yanlış yapıyor olabilirim?

Softcam icinde olan bir aes key gelirse acar softcam key dosyası icinde olmayan yeni bir key geldigi zaman manule olarak girerseniz acar ..

entropi
05-08-2006, 13:10
herkes tıkır tıkır çalıştığını söylüyor ama bana hiç mi denk gelmiyor bu softcamdeki keylerden? teorik olarak senin dediğin gibi olması gerekli ama olmadığı için buraya başlık açtım zaten..

akbaba
07-08-2006, 10:45
arkadaşım boşuna uğraşmış olursun seyredenlerde bin bir zahmetle seyrediyor bence yapacak bir şey yok bekleyecez