Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : next cis ?????


kosavali
23-07-2006, 18:10
arkadaslar yeni yepyeni bir next cis aldim aldim hemen kurayim dedim kurduktan sonra kanalllarda signal seviyesi 10 hertürlü olanaklari denedim ama yok ayni sekil kaona denedim kaon da oluyor sadece türksat var bu cihazda sorun varmi dir selamlar :odunkes: :odunkes: :odunkes: :odunkes: :odunkes: :odunkes: :odunkes: :odunkes: :ehehe: :ehehe: :ehehe:

allbayrak
23-07-2006, 23:35
diseq ayarını kontrol ettin mi arkadaşım?

kosavali
06-08-2006, 00:50
tamam arkadas servisle halettik pragrammlama hatasi reset yapildi ve suan tamam tessekürler cevap icin