• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Digiturk'e TRT tepkisi

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Digiturk'e TRT tepkisi



    Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Zahid Akman, Digitürk'ün daha önce 23. kanaldan verdiği TRT-1 yayınını 38. kanala kaydırmasının, RTÜK'e sunduğu taahhütnameye aykırı olduğunu belirterek, ''Digitürk, derhal hatasını düzeltmelidir'' dedi.

    A.A muhabirinin konuya ilişkin sorusunu yanıtlayan Akman, Digitürk'ün TRT-1 yayınını 38. kanala kaydırmasını eleştirdi. Akman, Türkiye'nin tek kamu kanalı olan TRT'ye yönelik bu hatalı davranıştan biran önce geri dönülmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

    ''Digitürk ülkemizde dijital platform hizmeti sunan tek kuruluştur. Ancak bu durum, Digitürk'e, Türkiye'nin en önemli kamu kanalı olan TRT-1'in, platformdaki yerini istediği gibi değiştirme hakkı vermez. Kaldı ki, Digitürk'ün kamu kanalı TRT'ye karşı olan bu tutumu, RTÜK'e sunduğu taahhütnameye de aykırılık teşkil etmektedir. Digitürk, RTÜK'ten platform işletmecisi iznini alırken, kamu yayınlarına platformda öncelik vereceğini taahhüt etmiştir. Son tutumu ile açıkça bu taahhüdünü çiğnemiştir. Digitürk derhal hatasını düzeltmelidir.''

    sabahdan...
    C# Is Good Programming

    Only C#

    I Love C#
  • #2

    Aynen Katiliyorum

    Yorum yap

    • #3

      çok doğru teşhis aynı zamanda süper lig yayın ortağı akıl işi değil trt bravo sonuna kadar..
      NEXT 2000 XCİ PLUS dreambox 500s



      Yorum yap

      Hazırlanıyor...
      X