Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : kaon için softcam


acemiaslan
18-07-2006, 08:44
kaon 12 temmuz yazılımı atılan bir ksc511 cihaz için ayrıca sofcam atmaya gerek var mı? yoksa softcam bu yazılıma gömülü mü?
eğer ayrıca atmak gerekiyorsa güncel softcam dosyasını nereden bulabiliriz.
next ya da diğer cihazlar için hazırlanmış olan key dosyasını atsak kanallar açılır mı?

Mr_MeMo™
18-07-2006, 08:56
kaon 12 temmuz yazılımı atılan bir ksc511 cihaz için ayrıca sofcam atmaya gerek var mı? yoksa softcam bu yazılıma gömülü mü?
eğer ayrıca atmak gerekiyorsa güncel softcam dosyasını nereden bulabiliriz.
next ya da diğer cihazlar için hazırlanmış olan key dosyasını atsak kanallar açılır mı?

keyleri resetlemen yeterli su an icin softcam dosyası yuklemene gerek yok .. ;)

acemiaslan
18-07-2006, 09:02
keyleri resetlemeken kastın sanırım 'uyducum' arkadaşın anlattıkları : "yeni yazılımını yükledikten sonra kanal kilitli kısmı açık kabul etmesse yapılacak işlem.

öncelikle sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına bas ve cas kısmına gir...

sarı tuşa bas(load defult) ve tekrar ok de. daha sonra cihazı kapat yeniden aç.

kanal kilidini artık açık kabul edecektir....

bu işlemler sonucunda yine olmassa komple reset kısmından kullanıcı tercihini seçiniz ve resetleyiniz.

eğer yine kanal kilidi açılmassa cihazı komple resetlemeniz gerekebilir." öyle değil mi?

Mr_MeMo™
18-07-2006, 09:11
Evet

acemiaslan
18-07-2006, 09:20
teşekkürler...

hotti.76
18-07-2006, 09:41
istersen kardeş arka fonlu emuyu at
burda her şey ok softcam,a gerek yok
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?p=93202#post93202

Team
02-09-2006, 23:48
softcama gerek yokmuuu

Team
03-09-2006, 00:53
yeni yazılımı yükledimm TPS ler ok