Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : modem kurulumuna yardım

bahar1966
17-07-2006, 01:34
deyerli arkadaşlar belki yazılarımı konu olarak fazla yazıyorum kusura bakmayın soracagım tek yer burası oldugu icin yazıyorum sorunum şu bilgisayara format atacam format atınca üst kattaki komşuma hat veriyorum onun hattı internette calışmaya devam edrmi yoksa baglantı kesilirmi format atınca modemi birdaha mı kuracam öylemi internet acılacak benim modem markası nı yazıyorum fir ties 2 cıkıilı yüesbi cıkışından calışıyor formattan sonra modemi ben kura bilirmiyim yoksa teknisyen mi cagıracagız NOT daha önce tek portlu modemim vardı kendim kura biliyordum bunuda ben kura bilirmiyim cünkü cok cıkışlı modemler normal modem gibi kurulmuyor her halde şimdi bu modemi nasıl kura bilirim deyerli arkadaşlardan yardım bekliyorum birde para vermeyelim ustalara resimli kurulum varsa siteye verirseniz ben ve benim gibi arkadaşlar sevinir sanırım herkese saygılar uzun yazdım anlayış göstermenizi bekliyorum saygılar

allbayrak
17-07-2006, 01:38
meraklanma arkadaşım.
modemi senin makina için tekar kurman gerekebilir. her iki makina da otamatik ıp aldığı zaman bir sorun olmaz. Sonuç itibari ile format çekmen gerekiyorsa çekmen lazım. win i kurduktan sonra eğer modem kurulumunda sorun olursa tekrar yazarsın. kolay gelsin

elektrikçi73
23-07-2006, 21:22
Ben birkaç kez format attım. üst komşumda herhangi bir kesinti olmadı. gönül rahatlığı ile formatını at. kolay gelsin.