Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Run Hooddon 2

Kılavuzlu
13-07-2006, 11:31
Arkadaşlar kolay gelsin. Bende Run hoodon dangearaus 2 var. Bunun hilesi veya çözümü varmı. varsa nasıl alabilirim. herkese çalışmalarında başarılar dilerim. Saygılar.

azimkar06
16-07-2006, 21:11
Arkadaşlar kolay gelsin. Bende Run hoodon dangearaus 2 var. Bunun hilesi veya çözümü varmı. varsa nasıl alabilirim. herkese çalışmalarında başarılar dilerim. Saygılar.

Konu buraya alınmıştır. Başlık açarken ilgili kısma açalım.

azimkar06
16-07-2006, 21:15
Oyun ismini orijinal olarak verirseniz belki yardımcı olabiliriz.

Kılavuzlu
18-07-2006, 11:14
Herkese kolay gelsin. bendeki oyunun orjinal ismi Hidden & Dangerous 2
arkadaşlar eğer bu oyunla ilgili bilgisi olan yada hilesi yada bölüm atlama ile ilgili bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim. herkese çalışmalarında başarılar diler saygılar sunarım.

azimkar06
18-07-2006, 11:25
Hidden & Dangerous 2

Gün doğmadan yola çıkıyoruz. Kumanyalarınızı, merminizi kontrol etmek için sadece birkaç dakikanız var.
04/07/2004 21:43 | Yazar: Editör, ProGamer

Son zamanlarda nedendir bilinmez, İngilizi olsun Amerikalısı olsun, bir İkinci Dünya Savaşı oyunu furyasıdır gidiyor. Yani programcılar biliyor mu bilinmez ama bu oyunları oynayan kuşaklar, kendi ülkelerindeki şehirlerin yerlerinden önce Almanca el bombası demeyi öğreniyor. Bu bazıları için bir sorun. Oysa ki biz bir lisan bir insan, düşüncesiyle hareket ediyoruz. El bombası gibi günlük hayatta pek de sık karşılaşmadığımız bir kelime bile olsa öğrenmek gerekir. “Şu el bombasını uzatır mısınız?” ya da “Babamın el bombası var” gibi cümleler ilk bakışta kulağımızı tırmalayabilir. Ancak genç kuşak Almancayı filmlerden öğrense daha mı iyi olur?

İngilizlerin becerdikleri bir tane şey varsa o da savaşmaktır. Tarih boyunca bir ada devleti olmalarından dolayı pek az savaştan mağlubiyetle ayrılmışlardır. Ancak az kalsın İkinci Dünya Savaşı bu az örneğin arasına girecekti. Savaşı tersine döndüren ise Almanların izlediği yanlış stratejiler, İngilizlerin SAS komandoları ve Amerika’nın gönderdiği bütün Avrupa’daki donanmadan daha büyük bir yardım kuvvetiydi.
Konuyu zerre kadar dağıtmadan ayaklarımızı yere basalım. Şimdi arkadaşlar, oyunumuzun adı Hidden & Dangerous 2. Yaptığım naçizane girişten ve adından da anlaşılabileceği gibi bu oyun İkinci Dünya Savaşı sırasında geçiyor. İngiliz kraliyetine bağlı özel birimi SAS’a bağlı askerleri canlandırarak düşman hatlarının arkasına yerleşiyoruz ve bize verilen gizli ve çok tehlikeli görevleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Ve bunları yaparken dünyanın Alman olan her türlü bölgesine ayak basıyoruz. Nerede Alman, orada biz.

Şimdi kısaca oyunun tarzından bahsedelim. Oyun bir bakıma Freedom Fighters’a benziyor. Yani siz ve bir takımınız var ve çeşitli görevleri adamlarınızın becerisiyle halletmeniz gerekiyor. Ancak sözü geçen oyundan farklı olarak yanınızdaki adamların belirli silahları yok. Ayrıca sizin belli bir adamınız da yok. Yani bölüm içinde istediğiniz zaman bir sonraki adama geçebiliyorsunuz ki bu gerçekten çok eğlenceli. Görevler kendi içinde tutarlı ve her türlü heyecanı içeriyor. En fazla dört kişilik ekiplerinizle insanlığın unuttuğu bir yere inerek bir Alman üssüne sızmak ya da çölün ortasında Alman tanklarının arasından sızmak sizi bilgisayarın başına bağlıyor.

Oynanış

Oyunun oynanışı ise hem çok kolay hem çok zor. Önünüzde ne ile karşı karşıya olduğunuzu bilmediğiniz bir görev var ve bir sürü asker arasından size uygun olanları seçmek durumundasınız. Taktiksel hareketler ve aksiyon aynı oyunda nasıl olur, Hidden and Dangerous 2’yi oynayarak anlayabilirsiniz. Rainbow 6 gibi ilk kurşunda vurulup ölüyorsunuz ama Freedom Fighters’daki gibi sağa sola ateş edebiliyorsunuz. Metal Gear Solid’deki gibi saklanarak gitmeniz gerekiyor ve ciddi bir strateji oyunundaki gibi (örneğin SWAT) adamlarınızı kontrol ederek yönlendirmeniz gerekiyor. Yani sen şuraya git, sen bunu yap gibi emirler verebiliyorsunuz. Ancak diğer oyunlardan ayrılan bir özellik olarak adamlarınıza Natural Selection’daki gibi farklı bir arayüzden de emirlerinizi verebiliyorsunuz.

Yani kısaca fark ettiğiniz gibi bu oyun son zamanlarda çıkmış birçok oyunun “güzel” özelliklerini almış ve kendisine monte etmiş. Ve sonuçta gerçekten çok güzel bir oyun çıkmış. Son üç hafta içinde çıkan oyunları düşününce, bu sene çıkanların arasında iyi bir yerde olacağı kesin. En azından İkinci Dünya Savaşı’nın havasını ve takım ruhunu çok iyi yansıtmış. Şahsen ben oynarken takımımda bir binadan içeri kimin girmesi gerektiğini, saklanarak ileri bakılacaksa kimi görevlendireceğimi, kimin keskin nişancı olacağını biliyordum. Dolayısıyla siz de oynamaya başladığınızda çok eğleneceksiniz.

Oyunda 9 farklı ana görev ve bunların altında toplam 23 adet görev bulunuyor. Ve oyunda ilerledikçe aslında yaptığınız her şeyin bir anlamı olduğunu görüyorsunuz. Sonunda da gerçekten aslında çok güzel bir hikayenin içinde olduğunuzu fark ediyorsunuz. Bu görevler Norveç’ten, Orta Avrupa’ya, oradan Kuzey Afrika’ya kadar uzanıyor. (Alıntıdır. Progamer'e teşekkürler.)

Kılavuzlu
18-07-2006, 13:01
değerli hocam verdiğin bilgiler için çok tesekkür ederim. ama ben o oyunu kurdum ve biraz oynadım fakat ilk bölümü bir türlü geçemiyorum. askerlerle denizin yanında bekleyip duruyoruz bütün askerleri temizledik inanmazsın ama 1 ay orda dolaşıp durduk ama sonunda oyunu sildim. şimdi size bir yazayım dedim. herşey için çok teşekkür ederim. çalışmalarınızda başarılar dilerim. sevgi ve saygılarımı sunarım.

oki1258
19-07-2006, 18:51
Oyun Esnasinda ~ tusuna basarak Asagidaki Kodlardan Birini Yazin;

happyammo 1: Cephane
heal 1: Full saglik
heal 4: Full Yedek Saglik
kill: Intihar Edersiniz.

oki1258
19-07-2006, 18:52
bide bu var
Hidden & Dangerous 2 (PC) Hile kodu
Hile kodu
" tuşuna basarak konsolu açın ve aşağıdaki hile kodlarını girin:

heal 1 - Sağlığınızı doldurur
happyammo 1 - Sınırsız cephane verir
happyammo 0 - Sınırsız cephane hilesini kapatır
kill - Kendinizi öldürtür
giveitem <item'ın adı> - <> işaretleri arasına yazdığınız item'ı verir (giveitem AQUALUNG şeklinde). Item listesi aşağıdadır:

AQUALUNG
ARISAKA
ARISAKAOPT
BACKPACKGB1
BACKPACKGB2
BACKPACKGB3
BACKPACKGER
BACKPACKRUS
BAR
BAZOOKA
BINOCULARS
BRENGUN
CAMERA
CARBINE
CLUMMYBOMB
COLT
DEGTYAREV
DELISLE
DYNAMITE
ENFIELD
EXPLOSIVESBAG
GARAND
GRENADE36
GRENADE69
GRENADEGER
GRENADEJAP
K98
K98OPT
KNIFEGER
KNIFESAS
LEE
LEEOPT
MAGNETICMINE
MEDIKIT
MEDIKITBIG
MINE
MOSIN
MP40
MP44
PANZERFAUST
PARABELLUM
PPS
SHOTGUN
SPAGIN
SPRINGFIELD
SPRINGFIELDOPT
STENGUN
STENGUNSIL
TAISHO
TANKMINE
THOMPSON
TOKAREV
WIRECUTTER
ZB26

Kılavuzlu
20-07-2006, 11:57
sayın hocam verdiğin bilgiler için inanın çok teşekkür ederim. size zahmet verdik kusura bakma. bilgileri aldım oyunu yeniden kurup deneyeceğim. çalışmalarınızda başarılar dilerim. sevgi ve saygılarımı sunarım.