Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Msn Messenger şifrelerini Exe Yollayarak çalan Serefşiz

sarigol45
11-11-2005, 13:29
Arkadaslar pazartesi aksamı saat 19:00 civarı msn adresimde kayıtlı bir arkadasdan bana msn yoluyla 3.1 exe diye dosya geliyor ve burdakilerde dosyayı arkadas diye kabul ediyorlar.exe acılır acılmaz masa üstünde kaybolmus anlayacagınız bu serefsiz prorat kullanıp exe ile o anki msn sifresini baska mail ile yönledirip oradanda gizli soruyu ilk arabanız nedir yapıp diger bilgileride degiştiriyor.Bu sekilde bendeki kayıtlı kişilerde msn den benim adıma exe yollayıp onlara benden sana özel bu dosya deyip onların sifresinide çalıyor bu kişi ile ugrasacam gerekirse savcılık kanalı ile telekomdan bana gelen ip loglarını isteyecem ve ilk msn den dosya geldigi andaki saat ve ip kayıtlı o nasıl bize zarar verdiyse onada ben zarar verecegim bundan süphesi olmasın o serefsizin...

digicom
11-11-2005, 13:55
arkadasım boyle kimseler var.dikkat etmek lazım.gecmiş olsun...

Mr_MeMo™
11-11-2005, 14:03
Arkadaslar pazartesi aksamı saat 19:00 civarı msn adresimde kayıtlı bir arkadasdan bana msn yoluyla 3.1 exe diye dosya geliyor ve burdakilerde dosyayı arkadas diye kabul ediyorlar.exe acılır acılmaz masa üstünde kaybolmus anlayacagınız bu serefsiz prorat kullanıp exe ile o anki msn sifresini baska mail ile yönledirip oradanda gizli soruyu ilk arabanız nedir yapıp diger bilgileride degiştiriyor.Bu sekilde bendeki kayıtlı kişilerde msn den benim adıma exe yollayıp onlara benden sana özel bu dosya deyip onların sifresinide çalıyor bu kişi ile ugrasacam gerekirse savcılık kanalı ile telekomdan bana gelen ip loglarını isteyecem ve ilk msn den dosya geldigi andaki saat ve ip kayıtlı o nasıl bize zarar verdiyse onada ben zarar verecegim bundan süphesi olmasın o serefsizin...

Gecmis Olsun hocam o na benzer bi olay benim basımada geldi adamdan once sifrelerimi degistirdim..

digicom
11-11-2005, 14:05
banada geldi boyle mesajlar.en güzeli yabancı kişilerden yani tanımadıgınız kişilerden gelen mail leri hiç açmadan silmek.tek cozum yolu bu.zarara ugramamak için.saygılar...

eaglepaw
11-11-2005, 14:08
walla bende işte genelde msn'den dosya kabul etmiyorum :( :( :( :(

asus
11-11-2005, 14:15
bizden zarar gelmez dostum korma:oyoy:

profsulo
11-11-2005, 14:26
gecmiş olsun arkadaşım

emucu
11-11-2005, 14:37
geçmiş olsun böylelerini ibretlik için iyi bi döveceksin..

Followmen
11-11-2005, 14:43
Evet bizler her zaman güvenliyiz öyle olmasa burada olmayız...msne dikkat etmeliyiz arkadaşlar bu aralar baya sorunlar gündeme yansımakta.Umarız bir başka arkadaşımız daha mağdur olmaz.

danger35
11-11-2005, 17:31
geçmiş olsun sarıgol hocam geçen senede benim msn şifremi haclemişlerdi:(
tekrar geçmiş olsun hocam...
saygılar...

sile
11-11-2005, 18:05
Geçmiş olsun dostum bunun için bir program kullanıyorlar ve trojanı

masum bir dosya gibi size yolluyorlar .Çok dikkatli olmak lazım.

BARETTA
13-11-2005, 17:28
Geçmiş Olsun.aynisi Bana Da Bulaşti.2 Meil Adrewsim Imdada Yetişti.elime Bi Geçse

alicakmak34
13-11-2005, 17:34
Marİfet Yaptiklarini Zanneden Şerefsİzler ...

arslan_kral
13-11-2005, 17:58
iste interneti nasil kotu yonde kullaniyorlar bakarmisiniz banada sarigolden dosya var diye gelse bende acarim.yada diger yonetici arkadaslardan ayni sekilde geldiginde acarim.buna karsi bir onlem alabilirmiyiz arkadaslar.nasil bilecegiz kotu niyetli biri oldugunu.anlayabilirmiyiz.bu arada gecmis olsun sarigol.sarigol nikini gordugumde hep asker arkadasim aklima geliyor.insallah osundur diyorum ama sanmiyorum sarigoldeki arkadasim oldugunu.yinede sarigole sevgiler.

rainman71
13-11-2005, 18:42
Geçmiş olsun arkadaşım. Herkes bu konularda maksimum dikkatli olsun.

Hevalcano
13-11-2005, 18:49
gecmış olsun sarigol o anda bizde acık olsaydık senden dosya gelırdi ve bizde kabul edip msn lerde giderdi... sırf bu serefsızlerın yuzunden bazı iyi niyetli insanlar internnetten soğuyor... ne diyelim tekrar geçmiş olsun

asus
13-11-2005, 18:55
gecmış olsun sarigol o anda bizde acık olsaydık senden dosya gelırdi ve bizde kabul edip msn lerde giderdi... sırf bu serefsızlerın yuzunden bazı iyi niyetli insanlar internnetten soğuyor... ne diyelim tekrar geçmiş olsun

en iyisi skpe kullanmak galiba dostum

musti15
13-11-2005, 19:08
çok geçmiş olsun üstadım bunu yapanları bulup hadlerini bildirmek lazım

hackerkan
13-11-2005, 20:17
yazık diyorum sadece

zeki59
13-11-2005, 20:43
ya böyle insanlara nasıl ve ne ceza verilebilir.bence bunu tesbit ettikten sonra tüm forum ve webde ismen açıklayalım adıyla sanıyla ve gerekirse maillerle . ne ayıp ve terbiyesizce söylenecek laf bulamıyorum.çok geçmiş olsun dostum.aynı olay 1 sene önce de bana yapıldı kızkınlığım ordan ama ben bulamadım şerefsizi...

zafer_murat
14-11-2005, 22:08
dostum msn adresini yazarmısın buraya acaba yarın öbürgün bu kişi bizi listesine eklemeye kalkmasın

ReD DeViL
15-11-2005, 18:03
bunun gibi ayni olay benimde basima geldi ve msn adresim çalindi. geçmis olsun.

MuCiT
29-11-2005, 16:53
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. ama telekomdan alacağın ip loglarınında işe yarayacağını zannetmiyorum. systemine giren kişinin ip adresi amerika ve çin üzerinde gözükebilir. diğer arkadaşlarda bilirlerki ip adresini saklanabilir. bu arada systemine f-disk yap ondan sonra windowsu kur büyük bir ihtimalle system kaydı karşı tarafa hala gönderiliyordur.

Poseidon
29-11-2005, 18:40
arkadaşlar kaspersky veya nod32 bu exe yi tanıyor arkadaşlar...

spartakus35
29-11-2005, 20:30
MSN ile pek işim olmaz ama, bu konularda bana on çeken oğlumu bile hack'lediler...

siiera
01-12-2005, 16:41
geçmiş olsun arkadaş bunların parmaklarını kırmalı bir daha böyle birşey yapmasınlar diye saygılar