Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Kim Usta...?

dicaprio
11-11-2005, 13:23
Lütfen yetkili bir kardeşim "KİM HANGİ KONUDA USTA" adlı bir anket başlığı açsın.
Ustalarımızı seçelim.Onlara danışalım onlardan fikir alalım.

digicom
11-11-2005, 14:03
Degerli arkadasım bu alanda bir anket yapalım diyorsanız ben açılımı yapa bilirim.ben uydu alıcıları dalında ustayım diye bilirim.bu bolumde herzaman yer almak isterim.hertürlü konularında.saygılar...

emucu
11-11-2005, 14:12
olabilir isterseniz açın :)

ama peşin söylüyorum ben usta değilim hiçbirşey bilmeyenler kervanındayım :):)

digicom
11-11-2005, 15:53
hee güldürme emucu arkadasım.saygılar...

Tasarım
11-11-2005, 17:11
Arkadaşlar bu tür konular yetkili arkadaşlar arasında huzursuzluk yaratır. Bu forumda görevli tüm arkadaşlar kendi alanlarında zaten birer ustadır. Bunuda buraya gelen üye sayısıyla anlayabiliriz. Böyle bir anket düzenlenmesi bence yersiz olur.
Benim Düşüncem

image
11-11-2005, 17:22
Aslında tasarım arkadaşıma bende katılıyorum sebebine gelince el elden ustundur herkez kendi alanında ustadır ama her ustanında bilemedigi bir puf noktası olabilir arkadaşlar bilmem ne demek istedigimi anlatabildimmi.
saygılar

pire
11-11-2005, 17:25
tasarım arkadaşımıza bende katılıyorum

uyduccu
11-11-2005, 17:34
..............edit yukarıda arkadaşın acalım dedigi konu önemli.burda bizim tanımadıgımız ve bir cok işten anlayan arkadaşlar var.insanların bence bilmesinde fayda var

Pride
11-11-2005, 17:52
Hoppalaa
ne gerek var bu tip polemiklere yapmayın arkadaşlar seviyemizi koruyalım
Kimsenin kimseye haddini bildirecek durumu yok burada bir kere daha düşünüp öyle yazın gereksiz yere kalp kırmaya gerek yok saygılar.
Yetkili bir üstat konuyu kapatsın bence...

sile
11-11-2005, 18:00
Gereksiz yere ortamı germeye gerek yok.
Usta olup olmamak yönetimin takdiri
Ben hiçbir zaman usta hiç bir yerde kendi hayatımdada yaptığım işlerdede usta olduğumu kabul etmem.Yani ben ustayım demem.

El elden üstündür

Kızma dicaprio dostum ama Böyle bir konuda bence gereksiz açılmış bence.

Saygılarımla...

ergir
11-11-2005, 18:04
benide hiç bi şey bilmeyenler kervanına koyabilirsiniz

organik81
11-11-2005, 18:37
@dicaprio 'nun bu konuyu samimi ve artniyetsiz bir fikirle açtığından eminim; fakat görüldüğü üzere bu tip konular tartışma ve farklı anlamar doğurabilecek niteliktedir. "usta" kavramının tam açık bir tanımını yapmak okadar basit değil bence; eminim ki burada nekadar üye varsa her birinin sahip olduğu bilgiler farklı konular üzerindedir ve bu bakış açısından ele alınırsa herkes ustadır @image 'nin de dediği gibi... Kısaca bu tip bir anket veya bu konuyla ilgili bir tartışma veya eleştiri konusunun devam etmesine gerek yoktur... Saygılar...

Konu Kapatılmıştır...