mach1
05-07-2006, 22:28
Şu an bu cihazı almış ve adsl bağlantısı olan arkadaşlar bu başlığa yazsın ...
|
Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : 9000 xcam ultra kullanıcı anketi mach1 05-07-2006, 22:28 Şu an bu cihazı almış ve adsl bağlantısı olan arkadaşlar bu başlığa yazsın ... Mr_MeMo™ 05-07-2006, 22:37 benim cihaz hazır hocam ..;) Kabus_34 05-07-2006, 22:40 yarın alacagım kesınlıkle, para vermem ama seyhmuzs 06-07-2006, 00:32 bende yarın alacağım. Hevalcano 06-07-2006, 00:41 ee benimde xcam ultram oldu ama suanda iş yeriinde kaldı:S bağlantı 256 k Kabus_34 06-07-2006, 00:44 kusura bakamyında baglantı enernet ok. ama server danmı alacak nasıl yapacak shanıngı ben bunu bılmıyorum ? digicom 06-07-2006, 01:17 Cihazın fiyatı yuksek bence su an nedense?Bu fiyat beklenmiyordu herkez ce?Birde usb baglantı girişinin olmayışı tepki aldı biraz!Saygılar... crazyturk 06-07-2006, 03:11 Evet dostum fiat oldukça yüksek.Usb bağlantısı olmayışıda eksiklik.Ama yinede iyi bir başlangıç. msakbas72 06-07-2006, 08:00 bende aldim ama daha kargoda... Mr_MeMo™ 06-07-2006, 08:51 kusura bakamyında baglantı enernet ok. ama server danmı alacak nasıl yapacak shanıngı ben bunu bılmıyorum ? 9000 Ultra Share Test http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=14475 veyselcan 06-07-2006, 09:13 bende aldım ama daha kargo da .yer çoooooooooook uzak. cokof 06-07-2006, 10:19 bende bugün donanım eksikliğini giderip kablo ve hub alıp Adsl 512 k bağlanmaya çalışacağım . lynch 06-07-2006, 12:44 selam bende su anda var cıhaz dun geldı tam olark ozelıklerını denmeye calısıyorum Sadece share in nasıl yapılacağı hakkında görebilmeniz için test amaçlı bir server bilgisidir.. 1-adsl modem kablonuzu takın 2-network ağ ayarlarına girin 3-sisteminize göre dhcp veya statik ip girin tamam deyin bulundu kaydedildi der 4-Bu menude iken 1973000 tuşlayın alıcı ağ ayarları menusu gelir 5-devredeyi seçin 6-sunucu ekle ve düzenleye girin dns açık deyip url ye bu adresi girin minam.no-ip.org 7-sunucu bul deyin çıkın Freextv-xdreamtv-freextv2 açık ***viewler ve bazı mct kanallarıda daha sonra açabilir bazı testler yapılıyor şu an açmaya bilir.. bunu denedım ***viewler harcınde dıyerlerını actım ... saygılar computeroptr 06-07-2006, 13:12 fiyat çok yüksek biraz aşağı çekilse iyi olur.ozaman belki alabilir ve müşterilere satabiliriz cokof 06-07-2006, 15:50 test ok. verilen kanallar açık. önemli olan ne için alındığı kalite ve arkasındaki destek sonra fiyatı gelir kur 1.32 civarındayken %30 ytl daha ucuza mal edebilirdik bunuda göz önünde tutalım. adela 07-07-2006, 17:09 bende aldım ama bende adsl yok şimdilik. veyselcan 07-07-2006, 17:18 ben şu anda kullanıyorum harika freexler ve wiew paketler fuul okay.dream boox makinasından çok daha seri ve kullanışlı. . mustafada 08-07-2006, 08:50 kendime aldım ama çevremede satmak istiyorum.ama fiyat açısından şimdilik 1kişiyi ikna ettim.bu arada ferrari gibi havalı bu makina.s.wievler o biçim anlayacağınız:cuara: .. nebutv 08-07-2006, 09:01 Yavaş yavaş kullanıcı sayısı ile beraber share ye eklenen kanal sayıları artacak bir cihaz.Kullanıcılarının memnuniyetlerini zaman içerisinde üstüste koyarak yazacaklarına emninim.Bunu üzerine basa basa söylüyorum. Şu an için garanti olarak bunlar bir yıl yada şu kadar süre açar demiyeceğim ama "" FreeX TV gurbu/***view gurubu/SCT gurubu/TPS paketi MULTİLER hariç/AB SAT paketi yani 11681-H-27500/16 Derecede BULSAT paketi yani Planetacılara gün doğdu gibi"" Ama hemen yok şu yok bu demeyin yavaş yavaş ama emin adımlarla bunları seyretmenizin olurlarını araştıracağız ve el birliğiyle cihazımızı Ülkemizin BEST SELLER i yapacağız Allahın izniyle.Kullanıcı,Satıcı,Kurucu ve Üretici gurubumuzla birlikte. USB girişi olmamasını dert etmeyin.Zaten net üzerinden istediğiniz kaydı şifreli yada şifresiz olsun bilgisayarınıza kaydedip ileride seyredebilir yada CD/DVD haline getirip saklayabilirsiniz.Saygılarımla. Not olarak şunuda söyliyebilirim.Yukarıda yazdıklarımız hep share kullanıcıları üzerine ya interneti olmayanlar ne yapsın diyenleri duyuyorum.İki modül girişi ve bir üniversal kart okuyucusu üzerinde embeded grafik equalizeri üzerinde floresant displayli bir cihaz.ADSL hattın bağlanana kadar kart ve modül takviyesiyle yayın seyret.Emu özelliği zaten var.Program desteğine gelince başka söze gerek yok.....! Adı:NEXT Soyadı:Gene NEXT varmı başka izahı. Bir başka olay zaten kullanma kılavuzlarında da bahsedilen Uydudan GÜNCELLEME zaten olacak.Bu misalen yarında olabilir ama az bir beklememiz gerekecek.Eeee hani ilerisi için cihaz almayı bekleyenler beklediğiniz burada ama sessiz sessiz derinden büyüyeceğiz. Gürültüyle patırtıyla değil ama sessiz sessiz derinden ama GÜMBÜRTÜMÜZle """ Türkiyede ve dünyada İlk defa """ göğsümüzü gere gere diyebileceğiz.Bu kadar laf kalabalığı yeter.Şimdilik hoşçakalın. LASTSAMURAI 08-07-2006, 09:04 Üstadlarıma sunu sormak istiyorum next 9000 x cam ultra ile next 9000 cxcı modeli arasında ne gıbı farklar var fiyat+özellik olarak bu konuda bızlerı aydınlatırlarsa cok sevınırım. mustafada 08-07-2006, 09:16 ikiside aynı makina.9000ultra ismi 9000cxcı nın bir nebze göbek adı diyebiliriz.saygılar. Elhan 08-07-2006, 09:28 Ben Next merkez servisi ve bayisi olduğum için Antalya'ya geldiği gün test için aldım. Soran müşterilerin ilk tepkisi fiyatlarının yüksekliği ve internet üzerinden sharinge bir garanti ya da teminat, en azından sürekliliğine dair bir güvence verilmeyişine oldu. Ama benzer özellikteki cihazlarla kıyaslandığında fiyatların makul sayılabilecek derecede olduğunu düşünüyorum. Dreambox 270 Euro. Triple Dragon 450 euro. Yani alışılagelen fiyatlarla arasında uçurumlar yok. Sadece fullx gömülü cihazların fiyatlarıyla karşılaştırıldığında bile fiyatın o kadar da yüksek olmadığı anlaşılır. Ama malum, dolardaki dengesizlik, ekonomik gidişattaki dalgalanma alım gücünü azaltan faktörler. digicom 08-07-2006, 09:32 Evet arkadasım bu faktörlerin etkisi büyük!Özellikle dövis kurların! LASTSAMURAI 08-07-2006, 09:40 next 9000 x cam ultra kullanma klavuzu nereden bulabılırız en azından cihazı almadan once bakabılmemız acısından olan arkadaslarımız var ıse gonderebılırler mı ? cokof 08-07-2006, 10:06 tps paketten denemeler rock ve black muzik takılmalar oluyor bilginize bir serzeniş değil sadece bilgilendirme çalışmalarınızda başarılar . nebutv 08-07-2006, 10:14 Bana şu dreambox veya bu triple dragon veya ss2 serverinin yasal olarak hadi ondanda vazgeçtim tezgah altından bir yıl veya daha makul süreli ve ücretsiz olarak veya ücretli şu kadar yayın ve şu kadar zaman diye garanti verebilen bir serverci veya satıcı söyleyebilirmisiniz.Çok bir şey dememe gerek yok.Veremezler.Ama çok uzun zamandır garantisiz olarak işlerine devam etmektedirler değilmi.....?. Kalın sağlıcakla. nebutv 08-07-2006, 10:21 TPS paketi içerisindeki donmalar ve kırılmalar ile ilgili çalışmalar yapılıyor.Önümüzdeki hafta netleşir.Şuan sadece denemeler yapılıyor ve olası hatalar gözleniyor ve test edip fikir beyan eden arkadaşların çalışmalarıda ayrıca dikkate alınıyor.Hoşçakalın. ism 08-07-2006, 12:27 hocam cihaz güzel yanlız bu kart paylaşımı rayına oturmamış sanırım kanallar bir var bir yok inşallah kısa zamanda rayına oturur mustafada 08-07-2006, 13:02 @nebutv hocam adsl hızı bu card sharingi etkiler mi.. Elhan 08-07-2006, 13:30 Bana şu dreambox veya bu triple dragon veya ss2 serverinin yasal olarak hadi ondanda vazgeçtim tezgah altından bir yıl veya daha makul süreli ve ücretsiz olarak veya ücretli şu kadar yayın ve şu kadar zaman diye garanti verebilen bir serverci veya satıcı söyleyebilirmisiniz.Çok bir şey dememe gerek yok.Veremezler.Ama çok uzun zamandır garantisiz olarak işlerine devam etmektedirler değilmi.....?. Kalın sağlıcakla. Doğru. Sanırım burada Sevgili Doktor'un mütereddit ifadesi herkese bu biçimde yansıyor. Dikkat bu cihaz hiçbir paket kanal yada yayın açar diye satılmaz...dreambox gibi aynı protokol olmasa bile yayın açmadan share verilmeden boş olarak satılır share yapmaya açıktır kısaca... kesinlikle şu kanalları açıyor vs gibi bir pazarlama taktiği yapılmaz lan bağlantısı yazılım atma netten yazılım güncellenme bilgisayara kayıt ve seyretme pop3 mail kontrolu kart paylaşımı vs içindir... Aslında Next'i ve arkasındaki ekibi bilenler açısından herşey ortada ama yine de buradaki belirsizlik çağrıştıran ifadeleri share olayında beklenmedik bir kesinti ya da nereye kadar süreceği belli olmayan bir olgu olarak algılayan insanlar var. Bence de tereddüt edecek bir şey yok, Next ve arkasındaki ekibe güvenmek lazım. Sevgiyle.. Elhan 08-07-2006, 13:35 @nebutv hocam adsl hızı bu card sharingi etkiler mi.. Aslında hızın ne kadar yüksekse o kadar daha çabuk ve az kesintiyle bağlanırsın servera. Ama deneme fırsatım olmadığı halde, düşük hızlardaki internet bağlantılarında da ciddi problemler yaşayabileceğini sanmıyorum çünkü kendi denemelerimdeki hızı görünce daha düşük hızlarda da sorunsuz bağlanılabileceğine inandım. canini 08-07-2006, 13:43 Merhaba arkadaşlar, Benimde bir sorum olacak. Sharing'den gelen bir kanalı 24 saat 30 gün boyunca açık tutarsak limitli adsl'imizin ne kadarını yer acaba? eses5 08-07-2006, 13:47 bence çok pahalı o parayı etmez bu makina LASTSAMURAI 08-07-2006, 14:20 next 9000 x cam ultra kullanma klavuzu nereden bulabılırız en azından cihazı almadan once bakabılmemız acısından olan arkadaslarımız var ıse gonderebılırler mı ? hala cevap bulamadım ozonder35 08-07-2006, 18:09 Merhaba arkadaşlar, Benimde bir sorum olacak. Sharing'den gelen bir kanalı 24 saat 30 gün boyunca açık tutarsak limitli adsl'imizin ne kadarını yer acaba? Arkadaşım merak etme fazla adsl yemez yiyeceği adsl bir ayda yaklaşık 250-300 mb olur... goril 08-07-2006, 21:33 Sabırlı olmak lazım her şey hemen olmaz zaman içersinde her şey olacak bundan kuşkusu kimsenin olmasın.Nex bu konuda ülkemizde bir numara.Fiyatına gelince bu gün için çok pahalı gözüküyor.Zamanında 8000 leri 250 dolara almıştık.Yeni çıktığı için bu fiyat normal ileride 240-250 dolar civarında seyredeceğini zanediyorum behiye 08-07-2006, 21:51 arkadaşlar ben daha almadım ama düşünüyordum almayı fakat bazı forumlarda bişeyler okudum bucihazlarda 8000xcamplus lar gibi kronik sorunlu çünkü aynı firma yapıyor diyorlar(neskologiç)ve busorunları hiçbirzaman düzelmez diyorlar.ben şimdi duyargibi oluyorum sen next düşmanısın gibi lafları ben kesinlikle next düşmanı degilim bende ikitane cihaz var ikiside next biri 2000xcisplus öbürü2005scay beni kesinlikle yanlış anlamayın çünkü 8000xcamplus da kullandım aynısorunları bundada yaşamak istemedigimden araştırıyorum cihazın fiyatıda azdegil yani alıpta sorunluysa başka cihazla degiştiresin böyle pahalı cihazları alınca degiştirmek istedinmi karaköyde sorun oluyor diger ucuz cihazlara göre oyüzden ben birazdaha takip edecem yazılanları saygılar tangodrago 08-07-2006, 22:46 256 K ADSL ile fazla etkilenmezsiniz.Aynı ADSL(256K)ile bir bilgisayar,bir triple dragon bir port komşuya ve server olarak 2005 temmuzundan beri susmadan çalışan bir bilgisayar var.4 port çalışıyor.Hiç bir sorun yaşamadım ama 512 veya 1024 olsa daha iyi olurmuydu bilemiyorum.Yalnız 1024 ile server olan arkadaşımdan aldığım yayınlarla kendi serverimden gelen yayınlarda pek bi fark göremedim sanki. ozonder35 08-07-2006, 22:54 Arkadaşlar ben bugün teknik olarak cihazı inceledim bir iki ufak olumsuzluk dışında ki zannederim bunlar da verilecek yazılımlarla da düzelir cihazı olumlu buldum. Hele serverlerle ilgili gelişmelere biraz daha önem verildiği takdirde eminim ki süper bir cihaz olacaktır. mraysam 09-07-2006, 00:05 Ben Next merkez servisi ve bayisi olduğum için Antalya'ya geldiği gün test için aldım. Soran müşterilerin ilk tepkisi fiyatlarının yüksekliği ve internet üzerinden sharinge bir garanti ya da teminat, en azından sürekliliğine dair bir güvence verilmeyişine oldu. Ama benzer özellikteki cihazlarla kıyaslandığında fiyatların makul sayılabilecek derecede olduğunu düşünüyorum. Dreambox 270 Euro. Triple Dragon 450 euro. Yani alışılagelen fiyatlarla arasında uçurumlar yok. Sadece fullx gömülü cihazların fiyatlarıyla karşılaştırıldığında bile fiyatın o kadar da yüksek olmadığı anlaşılır. Ama malum, dolardaki dengesizlik, ekonomik gidişattaki dalgalanma alım gücünü azaltan faktörler. amacım cihazı eleştırmek değil guzel bir cihaz kaldıkı kendimde 4 adet almış bulunmaktayım ama yukarıda ismi gecen cıhazlarla kıyaslaman doğru olmaz elhan arkadaşım fıyat a gelınce 225 ile 240 euro arasıdır ve buda nextten daha uygun fiyata geliyor tabıkı dreamboxsu şuan piyasada bulabilirsenız nebutv 09-07-2006, 12:31 225 veya 240 euro fiyat la bulabilirsiniz dediğiniz cihaz DM500 dür ve üzerinde gömülü bir adet kart girişi vardır.Eternet i vasıtasıyla paylaşıma müsaittir ve besleme kısmı ayrıca dışarıdadır.Ufak bir cihazdır ki ceket cebine bile sığar.Scart ve tos çıkışları olarakta sınırlı bir cihaz dır ama fiyatı kıyaslamaya gelince tutup 9000 ultra ile karşılaştırılır.Bu yalnış.Yapıları itibarıyla paylaşım haricinde birbirlerine pek yaklaşmazlar.İşletim sistemleride farklıdır. 9000XCam ultra 2 modül bir üniversal kart girişli,grafik equalizerli,eternet girişi vasıtasıyla paylaşıma ve güncellemelere açık kombo bir box tur.Çıkış birimleri olarak (A/V) diğer cihazdan çok üstündür.Tek dezavantajı diğer cihaz yaklaşık 2 yıldan beri piyasadadır.9000 yeni doğmuş bir bebektir.Ama unutulmamalıdır.Üreticiside,yazılımcısıda,pazarlam acısıda,garanti veren kuruluşlarıda Türkiyede dir.Ayrıca ülkemizin bu işle uğraşan hobi gurubunun eline doğmuştur.Test aşamasında bayağı yol almıştır.Piyasaya çıkar çıkmaz kendinden olumlu veya olumsuz kendinden bahsettirebilmektedir.Ammma............!. Paylaşım esasındaki bazı ufacık çakıl taşlarını geçmemiz lazım işte o zaman bakalım cihazı görün siz.Hoşçakalın. mustafada 09-07-2006, 14:18 @nebutv bu makinanın en büyük eksikliği manuel card sharing olayının olmaması.neden next buna kilit vuruyor açıklayabilirmisin.saygılar mraysam 09-07-2006, 17:58 Test aşamasında bayağı yol almıştır.Piyasaya çıkar çıkmaz kendinden olumlu veya olumsuz kendinden bahsettirebilmektedir.Ammma............!. Paylaşım esasındaki bazı ufacık çakıl taşlarını geçmemiz lazım işte o zaman bakalım cihazı görün siz.Hoşçakalın. usta zaten manuel cs olayı olmuş olsa kı olmalıdır bence ilerde firma bunu karşılayamaya bilir starboxda yaşanan sorunlar gıbı ve şuan emu yazılımlarının da piyasadan çekılme(publınk paket olmaması)nedenı ile ve en onemlısı dreamboxsun piyasada olmamaması nedenı ile next içinde bir avantajdır bence en kısa surede manuel cs olayına bir çözum bulunduğunda inanıyorumkı yok satacaktır cihaz ama şunuda belırteyımkı dreamboxla hiç bir şekılde kıyas edilemez ejder_ 10-07-2006, 15:36 @nebutv bu makinanın en büyük eksikliği manuel card sharing olayının olmaması.neden next buna kilit vuruyor açıklayabilirmisin.saygılar Kesinlikle buna katılıyorum.Yani ben neden istediğim serveri seçemeyimki.Bu bana mantıklı gelmiyor açıkçası LASTSAMURAI 10-07-2006, 15:36 next 9000 x cam ultra kullanma klavuzu nereden bulabılırız en azından cihazı almadan once bakabılmemız acısından olan arkadaslarımız var ıse gonderebılırler mı ? veyselcan 10-07-2006, 17:01 ben kullanıyorum ve adsl 256 harika 15 kanal okey. LASTSAMURAI 10-07-2006, 17:19 next 9000 x cam ultra alma arıfesındeyın lütfen kullanıcı arkadaslar ;kullanma klavuzu nereden bulabılırız en azından cihazı almadan once bakabılmemız acısından olan arkadaslarımız var ıse gonderebılırler mı ? digitech5 10-07-2006, 18:01 arkadaşlar, bu cihaz için madem ücretsiz cs garantisi olmadığı daha cihazı satmaya başlamadan belirtiliyorsa bu cihazı alacak kişiler için manuel card sharing özelliği zorunlu olmalıdır... yoksa hiçbir exprisi yok... vatandaş aaa bu cihazın ethernet girişi var diyerekmi 290-310 dolar arası rakamla bu cihazı alacak... çok zor... bu cihaza cs yönünde yenilik ve geliştirme yapılmadığı sürece satışı biraz zor olur... acı ama gerçek... ama bu manuel cs etkinliği cihaza katılırsa herkez card paylaşım ağı olarak başının çaresine bakabilir... yoksa stabil server olayıyla ve ücretsiz share devam etmez ise sadece kocaman bir hayal kırıklığı olur ... umarım olumlu yönde gelişmeler olur ve biz kullanıcıları sevindirir... aydin43 10-07-2006, 18:08 elimde var ama tam anlamyla bakamdm....saygılar..... mustafada 10-07-2006, 18:19 arkadaşlar, bu cihaz için madem ücretsiz cs garantisi olmadığı daha cihazı satmaya başlamadan belirtiliyorsa bu cihazı alacak kişiler için manuel card sharing özelliği zorunlu olmalıdır... yoksa hiçbir exprisi yok... vatandaş aaa bu cihazın ethernet girişi var diyerekmi 290-310 dolar arası rakamla bu cihazı alacak... çok zor... bu cihaza cs yönünde yenilik ve geliştirme yapılmadığı sürece satışı biraz zor olur... acı ama gerçek... ama bu manuel cs etkinliği cihaza katılırsa herkez card paylaşım ağı olarak başının çaresine bakabilir... yoksa stabil server olayıyla ve ücretsiz share devam etmez ise sadece kocaman bir hayal kırıklığı olur ... umarım olumlu yönde gelişmeler olur ve biz kullanıcıları sevindirir... :bravo: ejder_ 10-07-2006, 18:21 Merhaba nihayet aldım ayarları yaptım ***wiev paketi gidip gidip duruyor.Sorum şu xdream modülü tanımıyor.Süreklionaylanıyor yazısı çıkıyor.Ve emu varsa nasıl aktif edeceğim enesuydu 10-07-2006, 18:45 arkadaşım sistem ayarları+ bilgi ok 1973 yaz bilgi yazısı yeşile döndümü eme açıtır ejder_ 10-07-2006, 19:08 arkadaşım sistem ayarları+ bilgi ok 1973 yaz bilgi yazısı yeşile döndümü eme açıtır Sağol anladımda peki nereden görüyorum şifrelemeleri?Atıyorum *** eklemek istiyorum ne yapacam.Çözemiyorum kuslu 10-07-2006, 19:17 225 veya 240 euro fiyat la bulabilirsiniz dediğiniz cihaz DM500 dür ve üzerinde gömülü bir adet kart girişi vardır.Eternet i vasıtasıyla paylaşıma müsaittir ve besleme kısmı ayrıca dışarıdadır.Ufak bir cihazdır ki ceket cebine bile sığar.Scart ve tos çıkışları olarakta sınırlı bir cihaz dır ama fiyatı kıyaslamaya gelince tutup 9000 ultra ile karşılaştırılır.Bu yalnış.Yapıları itibarıyla paylaşım haricinde birbirlerine pek yaklaşmazlar.İşletim sistemleride farklıdır. 9000XCam ultra 2 modül bir üniversal kart girişli,grafik equalizerli,eternet girişi vasıtasıyla paylaşıma ve güncellemelere açık kombo bir box tur.Çıkış birimleri olarak (A/V) diğer cihazdan çok üstündür.Tek dezavantajı diğer cihaz yaklaşık 2 yıldan beri piyasadadır.9000 yeni doğmuş bir bebektir.Ama unutulmamalıdır.Üreticiside,yazılımcısıda,pazarlam acısıda,garanti veren kuruluşlarıda Türkiyede dir.Ayrıca ülkemizin bu işle uğraşan hobi gurubunun eline doğmuştur.Test aşamasında bayağı yol almıştır.Piyasaya çıkar çıkmaz kendinden olumlu veya olumsuz kendinden bahsettirebilmektedir.Ammma............!. Paylaşım esasındaki bazı ufacık çakıl taşlarını geçmemiz lazım işte o zaman bakalım cihazı görün siz.Hoşçakalın. Bana 4mb flash eternet haricinde 8000 serisinden farkını söylesene menüyü geçiyorum kendi adıma söylemem gerekir ise 9000 ultra benim için tambir hayal kırıklığı yarattı fiyat olarakta çok pahalı eyer manuel cardsharing olmadıktan sonra bi anlamı yok sonuçta 8000 serisinde ne seyrediyorsam bu cihazdada onu seyredeceğim tekbir paylaşıma bağlı kalacaksam nezamana kadar sürecek paylaşım 3 senemi 5 senemi buda olmayacağına göre cihazı değiştirmemem için bi sebeptir saygılar ejder_ 10-07-2006, 19:19 Ok çözdüm dostlar.Ses kapama tuşu+ exit yapıldığında şifreleme sistemleri çıkıyor nassat 10-07-2006, 19:21 iyide güzelde bunun motorlu sisteminin çıkma ihtimali yok mu ? veya Süper Pluslara niye böyle bir Card Sharing olayı gerçekleştirilemedi? mach1 10-07-2006, 19:36 hala cevap bulamadım Türkçesi yok elimde ingilizcesine bak istersen ... mach1 10-07-2006, 19:39 Merhaba nihayet aldım ayarları yaptım ***wiev paketi gidip gidip duruyor.Sorum şu xdream modülü tanımıyor.Süreklionaylanıyor yazısı çıkıyor.Ve emu varsa nasıl aktif edeceğim Xdreamde sorun yok xcrypto1.50 ile modul bölümünde multi veya single tracking ayarını dene ... ejder_ 10-07-2006, 19:39 Hocam *** dosyalarını nasıl atacağız.Daha önce 2000x kullanıcısydım.9000 ultrada network tanmı atacağız? mach1 10-07-2006, 19:44 Çakışma yok bende single tracking ayarında kullan freexlerde m6 filanda açık moduldeki inxtc lerde... mach1 10-07-2006, 19:45 Keyfly ile comdan atacaksın diğer 9000lerle aynı şekilde.. ejder_ 10-07-2006, 19:57 Hocam dedikleriniz yaptım ama inxtcler açmıyor.Modüle manuel tps keylerini girdim cihazın emusunu kapattım multülerde açmıyor mach1 10-07-2006, 20:07 Bende açık sorun yok tps te inxtc de tps aesi module gireceğine cihaza gir emunu aç çalışır.. 01: DE 2F 24 9E A8 17 1D C1 11: 1F B5 20 B4 4E 57 6F 01 ahura 11-07-2006, 12:28 bir iki satirda ben yaziyim oncelikle her kese hayirli olsun 9000 sonunda cikti ,aslinda ben cok bekledim cihazi bu gun cikar yarin cikar... sonunda beklemekten geberdim ve DreamBox7025 aldim neyse usteki yazilari okudum bazi arkadaslar USB cikisini sormuslar inanin Lan cikisi olduktan sonra hic bir ise yaramaz O usb cikisi benim cihazda ikiside var ama hic kullanilmiyor.... istediginiz her isi Lan cikisi vasitesiyle yapabilirsiniz hem daha hizli! birde 256ADSL sormuslar arkadaslar hic bir sorun olmaz hatta 128ADSLlede sorun olmaz kisacasi 256 artar bile.. ben bir ay filan oldu kullaniyorum 256 her sey OK birde fiyat konus var bence hicde pahali degil ,yani baska bu katagorideki cihazlarla karsilastirdigimda.. CS olayida bazilar tarafindan merak ediliyor ,garanti filan oncelikle bu islerde hic bir zaman garanti olmaz ama bunu bilmenizi isterim ki onemli olan cihazinizdaki Lan port share yapabile imkani gerisini merak etmeyin her zaman bir baglanacak server bulacaksiniz htta birden fazla srver orasini merak etmeyin benim cihazi deneme sansim olmadi fakat umarim Next8000lar gibi olmaz.... next 8000 serisinden benim sahsen cok kotu hatiralarim var bir cok musterimden oldum cihazi alan her kes sikayetciydi.... 9000da hardware farkli ozellikle NEC islemci var selam fmberg 11-07-2006, 12:48 8000cam plusları verip farkı alınır gibi bi kampanya olabilirse belki alabilirim birde benim anlamadıgım bi olay nar bu paylasım la ilgili illa bilgisaayr ve adsl tv ile yan yana mı olamısı lazım cunku bemi tv bir odada bilgisayar bi odada yani bir oda arası kadar uzaklık var bu paylasın kablosuz olabilsey di hemen labilirdim daha dogrusu paylasım la ilgili pek bi bilgim yok neyse su an icin cihazım 1 numara benim icin ama tabi share deki kanalları gorun ce insanın ici gidiyor tabiki mach1 11-07-2006, 13:27 @fmberg adsl modem yeterli alıcının bilgisayarla yanyana olmasına gerek yok kapalı olsada çalışır share yanyana olması gereken cihazlar comdan share yapanlar humax 5400 xcuiser gibi olanlar... ejder_ 11-07-2006, 13:29 Cihazda bazı eksiklikler var. 1 Favori listesinde kanal taşıyamıyorum 2 Kumandadaki color tuşunda renk değlide cihazın kapanma zaman ayarı geliyor. Umarım kısa sürede verilecek olan yazılımla bu sorunu hallederiz ve şu anda share çalışmıyor sanırım test halen devam ediyor fmberg 11-07-2006, 13:37 @fmberg adsl modem yeterli alıcının bilgisayarla yanyana olmasına gerek yok kapalı olsada çalışır share yanyana olması gereken cihazlar comdan share yapanlar humax 5400 xcuiser gibi olanlar... peki hocam o bahsettiğiniz cihazlardaki gibi izlenen paketleri izleyecekmiyiz cyrf nova falan belli bir ucret karsılıgı nasıl olacak bu iş eğer o cihazlar gibi bunları da acarsa hiç dusunmeden alırım mstnshn 11-07-2006, 15:17 mach1 üstat bu com dan share 9000ci lar için olacak mı acaba? saygılar... ahura 11-07-2006, 16:16 ne gerek varki @mstnshn cihazda Lan port olduktan sonra hem alirsin bir lan_modem ve bilgisayara gerek kalmadan share yaparsin.. mstnshn 11-07-2006, 16:19 ahura 9000ci larda lan port yok sadece rs232 (com) var. bu nedenle com port üzerinden share yapılabilir mi diye sormuştum. selammi 11-07-2006, 19:38 ben satıcıyım usta.. bende hepsi mevcut ;) ejder_ 11-07-2006, 20:22 Bugün çok sessizlik var burada.Bu fırtına öncesi sesizliktir umarım ozonder35 11-07-2006, 22:29 Bugün çok sessizlik var burada.Bu fırtına öncesi sesizliktir umarım SEn söyle ne yapalım burası hareketli olsun.Forumlar bazen sessizliğe bürünürlerki yeni fikirler oluşsun diye bekleyelim görelim...:zzz: mustafada 11-07-2006, 22:38 bu cihazda hiçbir zaman manuelsharing olmayacak mı..dream kullananlar alay eder oldu bizle.. ejder_ 11-07-2006, 22:44 Anlamış değilm zaten.Millet çatır çatır paylaşım yaparken biz hala testlerin bitmesini bekliyorz.Bari manuel olsada kendimiz seçebilsek ejder_ 11-07-2006, 22:49 SEn söyle ne yapalım burası hareketli olsun.Forumlar bazen sessizliğe bürünürlerki yeni fikirler oluşsun diye bekleyelim görelim...:zzz: Yeni fikirlerin oluşması için tartışma ortamı olmalı mustafada 11-07-2006, 23:01 kendi sattığım-satacağım makinalara kendim server kurmak istiyorum.ama şuan beklemekteyim.umarım uzun sürmez jeku 12-07-2006, 02:13 arkadaşlar cihaz mukkemmel amaaaaaaa displaya florasan ekrana dikkat edin bazıları sorunlu gerci cihazı etkilemiyo alırken kontrol....... dilayk2003 12-07-2006, 02:23 cıhazı alırken mutlaka kart taktırın ondan sonra display kararmaya başlıyor kart takılana kadar benim cıhazdada display sorunu yoktu veyselcan 12-07-2006, 10:03 haklısın bende de aynı sorun var.ilk açılışta displey var ,ondan sonra kararıyor. LASTSAMURAI 12-07-2006, 11:39 Eğer bu soylenen display sorunu vs vs herkeste oluyor ıse bu sorun neden kaynaklanıyor daha buna benzer sorunlar var ıse acıklayıcı bılgı kımden gelecek bendenızde bır next fanatıgıyım next 9000 x cam ultra alacagım diye next 9000 cı yı sattım üstadlarımızdan bilgi bekliyorum.Su an sizden gelecek habere göre arıfesınde oldugum next 9000 xcam ultrayı alacagım.. saygılar şelale ... mpl 12-07-2006, 11:59 arkadaşlar cihaz daha yeni çıktı bir takım eksiklikler,aksaklıklar,problemler olabilir,bu konu hakkındaki görüşlerinizi sorunlarınızı (dozunu aşmamak şartıyla)belirtinizki üstad'lar çarelerine baksınlar... kamilof 12-07-2006, 13:17 bende sonunda aldım LASTSAMURAI 12-07-2006, 13:22 bende sonunda aldım öncelikle hayırlısı olsun güle güle kullanın bize yazarsınız yorumlarınızı cihaz hakkında :) Mr_MeMo™ 12-07-2006, 13:48 öncelikle hayırlısı olsun güle güle kullanın bize yazarsınız yorumlarınızı cihaz hakkında :) Cihaz hakında forumda yeterince yorum ve bilgi var forum inceleyin .. ;) seyhmuzs 13-07-2006, 00:01 yaw ben cihazı ilk çıktığı gün aldım.o dediğiniz display problemi yok bende. dilayk2003 13-07-2006, 00:33 kart takınca 15 20 dakıka sonra başladı dısplay problemı bende jeku 13-07-2006, 03:12 arkadaşlar ben aldım ve beş günden beride kullanıyorum mukkemmel bir cihaz menü de herşeyi düşünülmüş hızlı kanal gecişleri var adsl cok iyi yani bekletilerimin üstünde bir cihaz evet fiatı pahalı ben 280 dolara aldım ama iyikide almışım... Elhan 13-07-2006, 19:58 Bugün elimdeki cihaza yazılım da attım. RESİMLİ ANLATIMINI BURAYA EKLEDİM (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=15102) Cihaz gayet iyi çalışıyor. Bu cihaz iş yaparr ozonder35 13-07-2006, 23:01 arkadaşlar bende bugün next 9000 ultra cıhazını aldım.Hakikaten süper kullanışlı bir cihaz tavsiye ederim... ejder_ 13-07-2006, 23:53 arkadaşlar bende bugün next 9000 ultra cıhazını aldım.Hakikaten süper kullanışlı bir cihaz tavsiye ederim... Hayırlı olsun.Umarım şu paylaşım olayıda bir an önce halledilir.Şu an paylaşım çalışmıyorda halis 15-07-2006, 20:27 aldım ama ***vienleri açmadı *** girme menüsünü bulamadım ejder_ 15-07-2006, 20:34 aldım ama ***vienleri açmadı *** girme menüsünü bulamadım Emu açma: Menu > Bilgi > 1973 girin BİLGİ yazısı yeşil olur emu aktif olmus demektir kapamak için gene aynı işlemi yapınız .. *** girme menusu: kanal üzerinde Mute sonra Exite basın Vievler şu an serverle bağlantı kuruyor ama görüntüyü açamıyor.Daha biraz yola ihtiyacımız var.Yavaş yavaş hepsinin üstesinden gelecez.Kalıcı olarak.Allahın izniylen Tüm bilgiler yukarıda.Sevgiler melihgenç 15-07-2006, 21:59 merhaba cihaz bende kurulu ve adsl baglantısı tamam. zaman zaman açık olmasada MCT,SEKSWİEVLER,REALİTİİTALİA,freeX kanalları açık.teşekkürler dorneon 15-07-2006, 22:25 arkadaslar bende 9000xcam ultra var internet baglantısı icin yardım ederseniz seviniri simdiden tskr. ejder_ 15-07-2006, 22:28 arkadaslar bende 9000xcam ultra var internet baglantısı icin yardım ederseniz seviniri simdiden tskr. Merhaba gerekli lin aşağıda.Sevgiler http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=14593 halis 16-07-2006, 15:18 cihazi aldım ama ***vieni açmadı nova yı açmadı cihaz güzel piyasadaki cihazların çoğunu denedim ama alışkanlıkmı ne neksten vazgeçemedim hakhan 17-07-2006, 19:04 arkadaslar 9000x-cam ultrayla dıger 9000-fta ve 9000cı kanal settınlerı aynımı saygılar... cokof 17-07-2006, 22:24 Seting aynı sorun yaşamadım kulandığım 9000 cı nın setingini ultraya yükledim kullanıyorum saygılar. |