• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Yaramaz diye 2.5 yaşındaki üvey oğlunu duvara çarparak öldürdü

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Yaramaz diye 2.5 yaşındaki üvey oğlunu duvara çarparak öldürdü

    Çorum’da, 22 yaşındaki İ.C. nikahsız olarak birlikte yaşadığı M.K’nın boşandığı eşinden olan 2.5 yaşındaki çocuğu Metehan’ı yaramazlık yaptığı gerekçesiyle dövdükten sonra duvara fırlatarak öldürdü.

    OLAY, geçen çarşamba gecesi Kale Mahallesi’ndeki evde meydana geldi. Fuhuş yapmak suçundan sabıkalı 21 yaşındaki M. K. ilk eşinden ayrıldıktan sonra oğlu Metehan’la birlikte Kunduzhan Mahallesi Devane mevkiinde motosiklet tamirciliği yapan İ.C’yle birlikte yaşamaya başladı. İ.C. önceki gece işten eve geldikten sonra yaramazlık yaptığı gerekçesiyle Metehan’ı dövdü. Küçük çocuğun yediği dayağın acısıyla sürekli ağlamasıyla daha da öfkelenen İ.C, Metehan’ı havaya kaldırıp odanın duvarına fırlattı.

    Anne M.K, çarpmanın etkisiyle ağır yaralanıp can çekişen oğlunu hastaneye götürmek için İ.C’ye yalvardı. İ.C, otomobiliyle Metehan’ı hastaneye götürmeye karar verdi. Evden çıkıp Devlet Hastanesi’ne doğru giderlerken İ.C. ve M.K. öldüğünü anladıkları Metehan’ın cesedini Cemilbey Yolu Emirbağ Köyü yakınlarında boş bir araziye bıraktı. Metehan’ın cesedi, ertesi gün sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından bulundu. Yapılan otopside ise küçük çocuğun boynunun kırıldığı, vücudunda ise darp sonucu morluklar oluştuğu tespit edildi. Anne M.K ile birlikte gözaltına alınan İ.C, sorgulamada "Metehan çok gürültü yapıyordu. Ev sahibimiz de şikayet etti. Sinirlendim ve ona vurdum. Ancak kontrolümü kaybettim. Onu duvara fırlattım. Başı duvara çarpınca baygınlık geçirdi. Hastaneye götürürken de öldüğünü anlayınca boş bir araziye bıraktık" dedi. M.K. ve birlikte yaşadığı İ.C. geniş güvenlik önlemleri altında çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
    hürriyet internet

Hazırlanıyor...
X