Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : 8000 xcam plus pcm 1725


kuslu
10-11-2005, 10:39
8000 den pc ye settings dosyasını atamıyorum koder 1.06 denedim stb editörle denedim fakat birtürlü aktarma yapamadım pc den 8000 yüklüyo yardımcı olursanız sevinirim motorlu anten kullanıyorum zor oluyor

Pride
10-11-2005, 10:46
cihaz kodunu ve doğru com portu sectiğine eminmisin....?
Lütfen bunlara dikkat edip tekrar denermisin?
Kolay gelsin

kuslu
10-11-2005, 10:47
cihaz kodum 0120 doğru giriyorum com port 1 ayarları da tamam zaten bu sistem üzerinden yazılım yüklüyorum akşam 8.11. yazılımı yükledim

Pride
10-11-2005, 10:55
O zaman bilgisayarında çalışan diğer programlar varsa onları kapat.
Eğer ki genede olmuyorsa ve diğer öncelikli kuralları doğru uyguluyorsan ve bundan eminsen son olarak sorun kablonda olabilir bir leğim kopması vs. vs....
Aksi halde calışmamasının imkanı yok.
Kolay gelsin.

kuslu
10-11-2005, 11:06
soğol Pride ozaman başka bir aaktarma kablosuyla deneyeyim genelde yükleme yaparken tüm programları kapatıyorum anlamadığım aynı kabloyla yazılım key güncellemesi arka plan resim pc den 8000 settings atıyor 8000 den pc ye niye aktarma yapmıyor kopma olsa bunlarda da hata vermezmi

digicom
10-11-2005, 11:35
sorun kalmaz arkadasım kurallara gore yaparsan yuklemeni.saygılar...

profsulo
10-11-2005, 12:22
arkladaşım kablonda kopma falan varsa göremeye bilirsin yok yaptıklarınla tapılacak bi işlem bu

kuslu
10-11-2005, 12:28
sağol profulo aynen dediğin gibi kabloda kopma var yeni farkkettik sağol

kuslu
10-11-2005, 12:30
arkadaşım digicom bana yükleme kurallarını açıklarmısın yukarıda yazdıklarım okuduktan sonra mı bu yazıyı yazdın ben ilk defa bu işlemleri yapmıyorum

CEYHUN
10-11-2005, 13:00
işletim sisteminiz win98 ise stb ile cihaza atamazsınız arkadaşım aynı setting dosyasını downloader 1.1 veya super loader 1.0.6 ile atmanız mümkün. saygılar

kuslu
10-11-2005, 13:08
denedim arkadşımbitürlü atmıyo XP kullanıyorum % 99 kalıyor

CEYHUN
10-11-2005, 13:11
settingi sizmi oluşturdunuz? birde cihaza reset atıp tekrar deneyin olması gerekli %99 a kadar alıyor ise ara kablonuzda sorun yok demektir ancak setting dosyanızda problem olabilir.

kuslu
10-11-2005, 13:13
motor setting dosyasını ugurun sitesinde indirdim reset attım aynı ceyhun 8000 den pc aktarma yapamıyorum yazılım vesayre cihaza kolaylıkla atıyorum

taha3
22-11-2005, 10:54
motor setting dosyasını ugurun sitesinde indirdim reset attım aynı ceyhun 8000 den pc aktarma yapamıyorum yazılım vesayre cihaza kolaylıkla atıyorum
Benim tavsiyem Cihazına rezet at.Kanalları bir defa kendin tarat,düzenle ve herzasman kendinin settingini kullan.
Başkalarının verdiği settinkler uymayabiliyor.
Saygılar!!!

sile
22-11-2005, 11:29
Arkadaşlar soru sorarken hengi programla nasıl hangi cihazda sorun yaşadığınızı açıklayıcı şekilde yazarsanız daha kolay cevap alısınız.