Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : kanal1 yasal softcam :)


genctürk
17-06-2006, 18:13
http://www.hemenpaylas.com/download/988083/skystar.rar.html

Maç sırasında son dakikalarında izledim :trts: ancak
C:\ALT-DVB\Plugins %100 açık :)

turkuaz
17-06-2006, 19:31
harika

gold34
17-06-2006, 20:01
next 2000 cı plus biss eklentili yazılımı hangi tarihli yazılım.ekleyebilirmisiniz... TEŞEKKÜR EDERİM..

halis
17-06-2006, 21:17
arkadaşlar tech star 5000 .key emisü şifresi nedir?bilen varmı....lütfen acele cevap....

genctürk
18-06-2006, 00:36
şimdi konumuzla alakası nedir:D

sezer03
18-06-2006, 16:24
progdvb de çalışmıyor bu softcam

bsezer81
18-06-2006, 18:45
kanal 1 için next cihazlarda sarı tuşla veya cı icinden biss key en başa 10 yap diğerleri 00 kalsın

TEKNOKA
18-06-2006, 18:54
arkadaşlar

lütfen cihazınız ile ilgili bölümlere soru sorunuz,

burası DVB-S (Dijital TV Kartları) bölümü.

saygılar.

cumhurkey
18-06-2006, 22:26
prog dvb ne nasıl girilecek açmıyor bir türlü alt dvb çalışmıyor inca kartta

power install kurdum ok dir

dartanyan113
19-06-2006, 17:40
s2emu da ini dosyasın da gir softcam dada olsun,

yforum
19-06-2006, 20:38
olmadı ?? sıkıştırılmış dosyadaki tüm dosyaları plugins içine attım ama açılmadı ..

farnerud
19-06-2006, 22:21
Bende de açılmadı maalesef

cımsky
20-06-2006, 08:42
beyler next cihazı olanlar bu sorun hemen hemen sonyazılımlarla çözüldü kanal1keyleri varyazılımların içinde büyük bir ihtimal hepsinde var bir değerli forum üyesi bana sormuştu nexttin başka yazılımları var diye başka bir sitede değerli dostum oyazılımı takip ettik makinanda aşırı derecede uydu alıcında dengesizlik yapıyor 8000xcamplus olan arkadaşlara bunu yazmayı ön gördüm bende 9000cı var cihazımıa hiç bir güç kuvvet bilmediğim yazılımı uydu alıcıma attıramaz değerli forum üyesi

cımsky
20-06-2006, 08:44
olmadı ?? sıkıştırılmış dosyadaki tüm dosyaları plugins içine attım ama açılmadı ..
cihazın markası neydi yazarmısın yardımcı olalım

burak_uydu
20-06-2006, 19:05
next 2000 tam olarak bir bilgi verebilirmisiniz?
yardımcı olursanız sevinirim..
saygılar

yforum
20-06-2006, 20:07
skystar2 için söylemiştim olmadığını.. Bu başlık <Dijital Uydu Alıcıları (Receiver) > DVB-S (Dijital TV Kartları) > Softcam Key Latest> sadece tv kartları için değil mi?

cımsky
21-06-2006, 08:31
KANAL 1 IZLEMEK ICIN SIZE YARDIM

Arkadaşlar Kanal 1 yaptığı açıklamada biss şifreleme sistemine 10 00 00 00 00 00 şifresinin girilerek dijital yayınların ücretsiz bedava fta yani free şekilde hiç para vermeden üstelik dijital ses ve görüntü kalitesiyle BEDAVAYA!!! izlenebileceğini açıkladı. Ancak hangi cihaza bu şifreyi nasıl gireceğini bilmeyen dijital uydu alıcısı kullanıcıları isyan etti. Biz de elimizden geldiği kadar size yardımcı olmaya çalışacağız. Siz de bilenlere bilmeyenlere sitemizi duyuyursanız seviniriz.
İşte bilgimiz dahilinde bazı receiver modellerine Kanal 1 Key girişi :

Vestel Aphro Menü Serisi
Key menüsünden BİSS bölümünü seçin. Sonra ”ekle”ye tuşlayarak , sağlayıcı kısmına 001FFF , İndex kısmına 01 şifre kısmına 1000000000000000 tuşlayın ve kaydederek çıkış yapın.

Next 2000 FMB Serisi
Kanal 1 üzerindeyken sarı tuşa basınız çıkan ekrana 10 00 00 00 00 00 şifresini girniz.

Next 2000 Plus Serisi
Menü OK , CI sistemi OK , Biss ok Yeşil düğmeye basın , ekle tuşuna basın. 0×1fff girin , frekans yazan yere 12008 yazın sembol rate yazan yere 04400 H yapıp Kırmızı tuşla kayıt edin.Tekrar Kırmızı tuşa basın.Key kod yerine 0×00 giriniz .Key yazan yere 10 00 00 00 00 00 giriniz.

Next 5000 7500 Serisi
BİSS key bölümüne şu şekilde girin :
01 20 08 00 10 00 00 00 00 00 00 00
01 20 08 0A 10 00 00 00 00 00 00 00
01 20 08 0F 10 00 00 00 00 00 00 00

Next 8000 X-Cam Plus Serisi
BİSS menüsüne girin.Sonra Kırmızı tuşa basıp İdent: 0×01FFF :10 00 00 00 00 00 00 00 giriniz.

NextWave 10000 Serisi
BİSS key’in ilk satırına güncel keyleri giriniz :
001FFF 00 10000000000

Next 7600 SKY-2005-25000 Serisi Next 9000 Serisi
Next Süper Plus modeller için güncel softcam atın.

GoldMaster 4000-9000 Serisi
Biss Key Edıt Bölümüne güncel keyi giriniz.

GoldMaster 7000-8000 Serisi
Güncel softcamı yükleyiniz.

GoldMaster 11000 - 20000 - 30000 Serisi
Key menüsünde iken, Tv/Radio/Fav yazan tuşa basarak BİSS bölümüne girin.Burdan yeni keyleri bu şekilde 000000 00 10000000000000000 giriniz.

Kaon, Sunny, Digiçağ, Digiline, ORA Tabanlı Serilerde
BİSS menüsü olanlar buraya 001FFF 00 10000000000000000 şeklinde giriniz.
Key menüsünde Bu bölüm olmayanlar güncel softcamı atınız.

Yumatu MX FTA-Cİ VE READER-COMBO Serisi
Biss Key bölümünde 7. sırada bulunan NBA TV satırına 001FFF-00-10 00 00 00 00 00 00 00 giriniz.

Yumatu 8000 Serisi;
Biss Key bölümünde 7. sırada bulunan NBA TV satırına 001FFF-00-10 00 00 00 00 00 00 00 giriniz.

Starsat 190FTA & 220CI Serisi
Kanal üzerinde Menü Kırmızı tuşa basın.Güncel şifreyi yazıp Done’ ye basınız.

Termal 1900CI Serisi
Menü 19370 yazın. Çıkan yere 2486 yazarsanız key bölümü aktif olur.Burdan oyun kod düzenle sonra BİSS bölümünde 01 olan yere 10000000000000000 giriniz.

Amstrad Serisi
Kumandadan Menü tuşuna basın.Buradan kurulumu seçin, daha sonra Key değiştirme bölümünü seçin. Çıkan harflerden B-Code seçiyoruz.Buraya keyleri 001FFF 00 10000000000000000 giriniz.

Termal Olimpia Serisi
Biss bölümüne 00001FFA : 10 00 00 00 00 00 00 00 bu satırı girin.Diğer NBA TV 00001FFA ????????? yani bu satırı silin.O zaman KANAL 1 açılaçaktır. Bu satırı silmezseniz kanal-1'i seyredemezsiniz.

Eğer hiçbir şekilde cihazlarınıza Kanal 1 keyini girip kanalı açamazsanız lütfen yazılım yükleyen herhangi bir receiver satıcısına başvurunuz. Sorununuzu en kısa zamanda hallederler.

ALINTI

digimax
21-06-2006, 11:41
bilgilerin bilmeyenlere çok faydası olacak..
iyi çalışmalar...

pitt
21-06-2006, 12:24
arkadaşlar tech star 5000 .key emisü şifresi nedir?bilen varmı....lütfen acele cevap....

menü-alıcı bilgisi-ok le-1111 gir açılır....yanlız biss key menüsü yok..nba tv örneğin yazılımın içinde keylerini değiştiremiyorsun....o yüzden eğer kanal 1 içinse boşuna uğraşma...yeni yazılım beklemen gerekiyor....

A.kadir
30-06-2006, 13:29
prog dvb ne nasıl girilecek açmıyor bir türlü alt dvb çalışmıyor inca kartta

power install kurdum ok dir
progdvb de eklentilerde yancse plugine gel açılan pencerenin enaltında biss bölüğmünü tıkla başına 1 kalanını 0 yap okeyle tamamdır