Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next 8000 Serisi Cihazlara *** Fly İle Güncel *** Dosyası Yükleme Resimli Açıklama!!
KeyFly ile *** Güncelleme Talimatı:
Pc mizle Receiver ımız arasında RS 232 Kablo bağlantısını yapıyoruz.
Receiver ımızı arka anahtardan kapatıyoruz.
Keyfly programını çalıştırıyoruz ve aşağıdaki resimlerdeki adımları takip edip *** dosyamızı yüklüyoruz.
Saygılar.
Cihaza Göre stb kodları;
8000 X CAM -----------------------0110
8000 X CAM PLUS-----------------1802
8000 X CAM PLUS 1725----------0120
http://usera.imagecave.com/ceyhun/nkfy1.jpg
http://usera.imagecave.com/ceyhun/nkfy2.jpg
http://usera.imagecave.com/ceyhun/nkfy3.jpg
http://usera.imagecave.com/ceyhun/nkfy4.jpg
http://usera.imagecave.com/ceyhun/nkfy5.jpg
Keyifli Seyirler.
Not: İşletim Sistemi win98 Olanlarda Program Çalışmıyor Bilginize.
otoboyaci 21-11-2005, 22:07 arkadaşım buradaki keylerin her birini tek tekmi yüklüyoz yada mesala nagra bölümü seçtikten sonra bir sefer basmak yeterlimi telefonum 05xxxxxxxxxx teşekkürler
tek tek değil dosya bir kerede gider yollayınca
Sevgili otoboyaci öncelikle bence cep telefonunu forumda aleni olarak yazman yanlış dilersen sil ileride tatsız olaylar yaşayabilirsin...bu bir..
Diğer soruna gelincedirekt bir seferde hepsini cihazına bir kac dkkia içinde gönderiyorsun tek tek ******* göndermiyorsun...
Kolay gelsin.
arkadaşım buradaki keylerin her birini tek tekmi yüklüyoz yada mesala nagra bölümü seçtikten sonra bir sefer basmak yeterlimi telefonum 05xxxxxxxxxx teşekkürler
otoboyaci arkadaşım foruma hoşgeldin. telefon numaranızı editledim. sizin açınızdan bir sakınca oluştarmasın diye
kolay gelsin
otoboyaci 21-11-2005, 22:31 üstad kusura bakma buişin acemisioldugum icin özür dileriz cok teşekürler bilgiler icin ben sahiden otboyacıyım yolun düşerse beklerim boyacı.
Önemli değil arkadaşım. Saygılar
8000 X-cam 0100 diyip oyle kalıyor cihaz acılmıyor ******* attıktan sonra neden yapar...
Boot versiyonunuz nedir? @Mrdp eğer boot versiyonunuz 1.0, 1.1 ise *** dosyası atılmaz.
slm arkadasim bu konuyla benimde birkac sorum olacak dosyayi indirirken misal sifre viaccses bolumu onu extra indirim bitince mesela nagravision bolümünü bütün sifreyi ayri ayrimi indirecez yoksa dosyayi actikmi indirince butun sifre turlerinin hepsi dosyadaki otomatik olarak iniyormu ?
*** dosyasını indirdiğiniz zaman hepsi gelir. Ayrı ayrı değil. Yüklerkende aynıdır bütün ****** hepsi aynı anda yüklenir. :)
muallim16 07-12-2005, 16:01 bende her şifreleme sistemini tek tek yüklüyordum. Mach1 üstat saol u zahmetten kurtardın beni.
İlahi muallim sen bari yapma bunu :D :D
aliharbiye 14-12-2005, 18:13 Arkadaşlar benim gibi bu sorunu yaşayan binlerce insan var ve sonu ne olacak diye herkes beklemektedir bilir kişi olarak ilk başta sayın mach1 hocam ve diğer arkadaşlar bize yardım elini uzatırsa iyi olur, elimdeki next 8000 x cam plus cihazı ne M TV leri nede ORF paketinden herhangi bir kanal açıyor arkadaşlar benim iş yerinde kullandığım next 8000 x cam cihazı Astra üzerinden 12692 frekanstan orf paketinden orf 1 orf 2 orfn orfv orfw & Atv kanallarını açıyor ama nedense aynı şifreleri next 8000 x cam plus cihaza girdiğim halde yukarda yazdığım kanallardan hiçbirini açmıyor çabası keyfly dosyası atmak için her yolu denedim bir türlü yükleme olmadı tabii keyfly dosyasını plus cihaza atamadım loader versiyon 2.0 kullandığım işletim sistemi win98 herkese en derin sevgi ve saygılarımla.
arkadaşım xp olan bir pc de deneyin mutlaka olacaktır.. win98 problem...
Arkadaşlar benim gibi bu sorunu yaşayan binlerce insan var ve sonu ne olacak diye herkes beklemektedir bilir kişi olarak ilk başta sayın mach1 hocam ve diğer arkadaşlar bize yardım elini uzatırsa iyi olur, elimdeki next 8000 x cam plus cihazı ne M TV leri nede ORF paketinden herhangi bir kanal açıyor arkadaşlar benim iş yerinde kullandığım next 8000 x cam cihazı Astra üzerinden 12692 frekanstan orf paketinden orf 1 orf 2 orfn orfv orfw & Atv kanallarını açıyor ama nedense aynı şifreleri next 8000 x cam plus cihaza girdiğim halde yukarda yazdığım kanallardan hiçbirini açmıyor çabası keyfly dosyası atmak için her yolu denedim bir türlü yükleme olmadı tabii keyfly dosyasını plus cihaza atamadım loader versiyon 2.0 kullandığım işletim sistemi win98 herkese en derin sevgi ve saygılarımla.
Windows 98'de programı masaüstüne açın daha sonra Keyfly ikonuna sağ tık yapın ve aşağıdaki özellikler bölümünden Uyumluluk bölümünden Win98 olarak ayarlayın çalışması gerekir.
aliharbiye 15-12-2005, 12:16 Windows 98'de programı masaüstüne açın daha sonra Keyfly ikonuna sağ tık yapın ve aşağıdaki özellikler bölümünden Uyumluluk bölümünden Win98 olarak ayarlayın çalışması gerekir.
Selam hocam ilgi alakanız için çok teşekkürler ederim allah sizden razı olsun yalnız dediğinizi yaptım ama uyuyluluk bölümünü bulamadım.programı win98 masa üstünde açtım KeyFly_v1.2 loader in üzerine maus ile sağı tıkladım en altta özellikler bölümüne girdim özelliklerde GENEL yazısı ile SÜRÜM yazısı var sürüm bölümünde Açıklamalar var onların dışında uyumluluk bölümünü göremedim yardımlarınız için şimdiden sevgi ve saygılarımı sunarım teşekkürler esenkalın.
memoli42 15-12-2005, 16:27 Arkadaşım cihaz kodunu xcamplus için 1802 yazmıyorsanız hata verir.Saygılar
Selam hocam ilgi alakanız için çok teşekkürler ederim allah sizden razı olsun yalnız dediğinizi yaptım ama uyuyluluk bölümünü bulamadım.programı win98 masa üstünde açtım KeyFly_v1.2 loader in üzerine maus ile sağı tıkladım en altta özellikler bölümüne girdim özelliklerde GENEL yazısı ile SÜRÜM yazısı var sürüm bölümünde Açıklamalar var onların dışında uyumluluk bölümünü göremedim yardımlarınız için şimdiden sevgi ve saygılarımı sunarım teşekkürler esenkalın.
Sayın aliharbiye aynı programı ben Windows 98 İkinci sürümü kurulu bir bilgisayarda defalarca kullandım ve hiçbir problem çıkmadı. Bazı arkadaşlar bu yöntemi kullanarak programı çalıştırdıklarını yazmışlardı. Şuan bende Win98 kurulu bilgisayar olmadığı için deneme imkanım yok ama en kısa sürede deneyip, sonucu yazarım.
Arkadaşım cihaz kodunu xcamplus için 1802 yazmıyorsanız hata verir.Saygılar
memoli programı kullanmanın cihaz kodu ile ilgisi yok.
sevgili tasarım hocam bende win98se de bir çok defa denedim fakat çalıştıramadım bu olay büyük ihtimalle bu programların nt tabanlı olmasından kaynaklanıyor ve win98 de problem çıkartıyor.. selamlar.
İlginç bir durum daha önce ben Win98 Second Edition kurulu bilgisayarda defalarca kullanmıştım.
aliharbiye 15-12-2005, 20:01 hocam yardımlarınıza ihtiyacımız var gerçekten ciddi bir sorun denemediyim hiç bir şey kalmadı ve waiting for download yazısı çıkıp duruyor hiç yükleme ilerlemesi olmuyor yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler ederim
kardeş xp olan bir pcde denemekten başka çaren yok benim görüşüm bende aylarca yüklüyemedim sonra xp yükledim pcye sorun çözüldü tabi win98 de çalıştırmanın başka bir yolu varmı inan bilmiyorum..
memoli42 15-12-2005, 20:12 hocam yardımlarınıza ihtiyacımız var gerçekten ciddi bir sorun denemediyim hiç bir şey kalmadı ve waiting for download yazısı çıkıp duruyor hiç yükleme ilerlemesi olmuyor yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler ederim
Arkadaşım cihazı arka şarterden kapa aç yapacaksınız.Saygılar.
hocam yardımlarınıza ihtiyacımız var gerçekten ciddi bir sorun denemediyim hiç bir şey kalmadı ve waiting for download yazısı çıkıp duruyor hiç yükleme ilerlemesi olmuyor yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler ederim
Evet sizi anlıyorum ama biliyorsunuz bu programlar Win32 uygulaması ve sanıyorum XP'de yazıldıkları için kodlar win98'de tam olarak çalışmıyor ve hata oluşabiliyor. Sanırım XP kullanmaktan başka çareniz kalmadı.
aliharbiye 16-12-2005, 12:26 Saygı değer tasarım hocam İlgi ve alakanız için çok Teşekkürler ederim sanırım win98 den vazgeçmenin zamanı geldi.
Bakın bir arkadaş Keyfly programını Win98'de aşağıdaki işlemleri yaparak çözdüğünü yazmış başka bir forumda
*** fly 98 uyumlu hale getirme
öncelikle zip dosyasını xp de açıyoruz sonra yükleme loaderi yani *** fly'i mausla sağ tıklayıp properties seçeneğini açıyoruz ordan açılan bölümden combatibility'i açıyoruz combatibility mode çıkıyor karşımıza ordan 98 seçeneğini işaretliyoruz ve önce apply tıklıyoruz ve sonra okey yapıp çıkıyoruz
hepsi bu kolay gelsin
saygılar
Aşağıdaki KeyFly programını Win98'de çalışması için uyumlu hale getirmeye çalıştım isterseniz bir deneyin.
aliharbiye 17-12-2005, 20:29 Aşağıdaki KeyFly programını Win98'de çalışması için uyumlu hale getirmeye çalıştım isterseniz bir deneyin.
Saygı değer tasarım arkadaşım & hocam bana ve benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlara karşı yapmış olduğunuz cestten dolayı sizlere sonsuz teşekkürler eder ellerinizden öperim allah sizi ve sizin gibilerini başımızdan eksik etmesin saolun varolun en derin sevgi ve saygılarımla aliharbiye allaha emanet olunuz.
Saygı değer tasarım arkadaşım & hocam bana ve benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlara karşı yapmış olduğunuz cestten dolayı sizlere sonsuz teşekkürler eder ellerinizden öperim allah sizi ve sizin gibilerini başımızdan eksik etmesin saolun varolun en derin sevgi ve saygılarımla aliharbiye allaha emanet olunuz.
Program çalıştımı acaba? bundan bahsetmemişsiniz. Burada görevimiz sizin yardıma ihtiyacı olan tüm arkadaşlara yardım etmektir. :) umarım sorun çözülmüştür.
aliharbiye 18-12-2005, 11:56 Abiciğim özürdilerim henüz deneme şansım olmadı ben next 8000 x cam cihaz kullanıyorum yazılım için plus bugün yarın gelir neticeyi kesin yazarım sağlıcakla kalınız teşekkürler.
Okay sonucu mutlaka yaz. :)
aliharbiye 19-12-2005, 18:15 Hocam üzgünüm denedim sonuç aynı download yazısı çıkıyor ve öylece duruyor çizgiler ilerlemiyor yanii anlayacağınız yükleme olmadı neyse sağlık olsun ilgi ve alakanız için çok ama çok teşekkürler ediyorum sağolun varolun.......Bu arada bilgisayarıma bir harddisk daha takarak xp işletim sistemini yükledim ve öğlece keyfly atabiliyorum esenkalınız.
Neyse sağlık olsun böylesi daha iyi olmuş xp kullanmanın avantajlarından faydalanırsın artık. :)
esenkal
Yeni teknolojiye gecmiş oldu arkadasımız.hee...
aliharbiye 22-12-2005, 18:05 Evet arkadaşlar çok uzun süreden beri hep win98 kullanıyordum xp kullananı yeni oldu ama gerçekten xp win98 den bin kat daha iyi. bilseydim çoktan geçiş yapardım ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürler sizde esenkalınız :bravo: :bravo: :yess: :yess: :yazyaz: :yazyaz: :tr: :tr:
sayin hocam bu 8000 X-camin boot versiyonunu nerden bakacagiz cihazin neresinde yazar saygilar
sayin hocam bu 8000 X-camin boot versiyonunu nerden bakacagiz cihazin neresinde yazar saygilar
@cicek14 boot versiyonunu öğrenmek için gerekli program ve açıklama bu linkte ;http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=157
Kolay gelsin
ercan1248 07-03-2006, 17:54 boot versiyonu kaç olana *** dosyası atılır
ercan1248 07-03-2006, 17:58 ben *** dosyasını atıyorum ama cihazı açtığım da hiç *** kalmamış aluyor acaba boot ver1.0 olmasından mı
ercan1248 07-03-2006, 17:59 birde ben kanal listesini bilgisayardan atmak istiyorum fakat atınca kanal listesi gitmiyaor gitsede kilitleniyor
Boot Ver. 1.3 ve 2.0 olanlara *** dosyası atılır...
birde ben kanal listesini bilgisayardan atmak istiyorum fakat atınca kanal listesi gitmiyaor gitsede kilitleniyor
Kendi hazırladığınız kanal listesini cihazınızdan STB Data Editor ile bilgisayarınıza alın.Daha sonra Superloader1.06 ile yazılım işleminden sonra cihazınıza gönderin.Cihaz kodunun doğru olduğuna dikkat etmenizde yarar var...
Kolay gelsin
ben *** dosyasını atıyorum ama cihazı açtığım da hiç *** kalmamış aluyor acaba boot ver1.0 olmasından mı
Kanal bilgilerinizi STB Data editör ile attığınız zaman *** bölümü silinir. Yukarıda Pride'in yazdığı gibi Kanal bilgilerinizi SuperLoader programıyla atarsanız sorun olmaz.
selam ben boot versiyonu makinenin nersinde yazar yardımcı olursanız sevinirim saygılar
selam ben boot versiyonu makinenin nersinde yazar yardımcı olursanız sevinirim saygılar
Selam Boot versiyonunu öğrenmek için buradaki programdan faydalanacaksınız...>>> http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=157
Kolay gelsin
geceyıldızı 01-06-2006, 00:03 üstad kusura bakma buişin acemisioldugum icin özür dileriz cok teşekürler bilgiler icin ben sahiden otboyacıyım yolun düşerse beklerim boyacı.
arkadaşim tasarım haklı sitelerde hiç bır zaman telefonunu verme sorun yaşama ihtamalin yüksek saygılar aramıza hoşgeldin
hotti.76 01-06-2006, 00:24 resimli acıklamalar silinmiş pics,ler yani resimler ve linler ölmüş
yenile hocam
kemo5003 09-07-2006, 12:49 BootLoader 1.0 veya 1.1 ise ******* KeyFly ile yükleyemiyoruz ama biz bu konuda mağdur oluyoruz diyebilirmiyiz?Biz ******* yüklememiz için bir program varmı?Teşekkürler..
BootLoader 1.0 veya 1.1 ise ******* KeyFly ile yükleyemiyoruz ama biz bu konuda mağdur oluyoruz diyebilirmiyiz?Biz ******* yüklememiz için bir program varmı?Teşekkürler..
Boot versiyonunuzu 1.3 e yükseltirseniz ******* yükleme yapabilirsiniz.
kemo5003 10-07-2006, 08:36 Boot versiyonunuzu 1.3 e yükseltirseniz ******* yükleme yapabilirsiniz.
Hocam..
Boot versiyonumuzu nasıl 1.3 e yükseltebiliriz?
İlgili program-yazılım vs. nereden bulabiliriz?
Yardımlarınızı bekliyorum...
İlginize teşekkür ederim...
ismail hakkı yurdagül 11-07-2006, 23:35 süper loader nerden bulurum
eaglepaw 12-07-2006, 00:50 süper loader nerden bulurum
BURAYA (http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=154) Bir GÖz Atın İsterseniz :ehehe::ehehe::ehehe:
next YE 8000 CI Cihazıma nereden hangi sayfadan yükleme yapabiliri
bi el atın abiler teşekkürler
|