Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Bizimki nextwave ama kanal 1 çekmiyor nerden ayarlayacağız?


jimrayno
11-06-2006, 10:49
Arkadaşlar nextwave yazıyor bizimkinde ama kanal 1 yok yani hepsi var onda kötü sinyal diyoer ne yapmalıyım onun ayarına giriyorum adı değiştirme çocuk kilidi falan var.yeniden tarattım bütün kanallar tekrar yüklendi ama kanal 1 yine kötü sinyal diyor ne yapmalıyım lütfen yardım...

Mr_MeMo™
11-06-2006, 12:53
Arkadaşlar nextwave yazıyor bizimkinde ama kanal 1 yok yani hepsi var onda kötü sinyal diyoer ne yapmalıyım onun ayarına giriyorum adı değiştirme çocuk kilidi falan var.yeniden tarattım bütün kanallar tekrar yüklendi ama kanal 1 yine kötü sinyal diyor ne yapmalıyım lütfen yardım...

Canak anten yada lnb ne ince ayar cek daha sonra tekrar dene .. :ehehe:

dartanyan113
19-06-2006, 09:56
Kanal 1 uydu yayını şifrelendi... Dünya kupasından dolayı...

şimdilik Normal antenlerde var...