• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Pirelli 2006 Takviminden 30 Bin Adet Basti

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Pirelli 2006 Takviminden 30 Bin Adet Basti

    Yıllardır dünyanın en güzel kadınlarının çarpıcı pozlarını takvimlerine taşıyan Pirelli, 2006 takviminin tanıtımını Paris’te yaptı. 30 bin adet basılan takvim, dünyanın dört bir yanındaki seçkin müşterilere dağıtılacak.







    2006 Pirelli takviminin en cüretkár ismi, ünlü topmodel Kate Moss oldu. Başında yalnızca bereyle poz veren Moss, geçtiğimiz aylarda kokain kullanırken yakalandıktan sonra yaşadığı depresyonu atlattığını, her şeye rağmen hálá ayakta olduğunu kanıtladı. 31 yaşındaki modelin uyuşturucu düşkünlüğü basına yansıyınca bir anda firmalar kendisiyle olan sözleşmelerini iptal etmeye başlamıştı. Pirelli ise ünlü modelle yaptığı sözleşmeyi iptal etmeyerek, Kate Moss’a destek olmuştu.

    Jennifer Lopez de siyah saçları, koyu makyajı ve biçimli vücuduyla 1950’li yılların film yıldızlarını andıran pozlar verdi. Takvimin bir diğer büyük kozu da Brezilyalı top model Giselle Bundchen oldu. Bundchen, yanık teni ve egzotik görünümüyle 2006 Pirelli takviminin ağır topu oldu.

    Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile Marcus Piggott’un hazırladığı 27 fotoğraftan oluşan ‘The Cal 2006’, Fransız Riviera’sında 60’lı yılları hatırlatan çarpıcı bir dekorda çekildi.
    ReiNa WaSssSSsSSSSsSs HEeEeEEeAaaaAAaaRRrRRrRRrRREeEEEEeeEEE....?????


Hazırlanıyor...
X