Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : mail adreslerimiz ne oldu
arslan_kral 08-11-2005, 19:46 selam biraz once forumda bir olay dikkatimi cekti.avatarlarimizin en altinda mail sembolleri vardi(hotmail-yahoo).link veriyordu yanilmiyorsam.onlarin olmadigini gordum.sanirim kaldirildi.sebebini ogrenebilirmiyim.yoksa bendemi bir yanlislik var saygilar..
hayır dostum onlar olduğu gibi duruyor bir sorun yok
arslan_kral 08-11-2005, 19:53 bende gorunmuyor.benim sayfa problemli belkide.
alicakmak34 08-11-2005, 19:55 ben goruyorum şuan senin mail durumunu problem yok..
Bak bu senin resmin bende bir sorun yok.http://img88.imageshack.us/img88/7784/arslan7vp.jpg
valla bende kimsenin avatarının altında msn veya diğer hızlı iletişim iconlarını göremiyorum,
YALOVA olarak kapsama alanı dışındamıyız ne :)
http://img457.imageshack.us/img457/8136/iviewcapturedate08112005time20.th.jpg (http://img457.imageshack.us/my.php?image=iviewcapturedate08112005time20.jpg)
arslan_kral 08-11-2005, 19:58 TEKNOKA artik bende goremiyorum onceden gorunuyordu.
Bakın şöyle bir şey olabilir. Bu tür bilgilerinizi sadece yetkili kişiler görebiliyor olabilir.
arslan_kral 08-11-2005, 20:01 tasarim onceden ayni sekilde gorunuyordu.simdi yok oldu bende sasirdim.diger forumda maillerle alakali bir konu tartisiliyordu.acaba onun etkisi olabilirmi diye dusundum.saygilar..
Mr_MeMo™ 08-11-2005, 20:02 Bakın şöyle bir şey olabilir. Bu tür bilgilerinizi sadece yetkili kişiler görebiliyor olabilir.
tasarım hocam su na bende göremiyorum...
organik81 08-11-2005, 20:05 Herhangi bir sorun yok arkadaşlar; dün akşam bazı ayarları kısıtladık; bu kısıtlama sadece normal üyeler, aktive olmamış ve ziyaretçiler için geçerli.. Örneğin bu bahsettiğim statülerdeki kişiler mail veya MSN adreslerini göremez; bunun nedeni de son zamanlarda türeyen "üye avcılığı" olayı.. Bazı tipler var ki sadece milletin üyelerinin email adreslerini çalmak ve kendi forumarına çekebilmek için forumlara üye oluyorlar. Buna önlem olarak ta bu uygulamayı yapmak zorunda kaldık. Umarız anlayışla karşılarsınız; eğer ulaşmak istediğiniz biri olursa ona PM (özel mesaj) ile de ulaşabilirsiniz; mailini vs alabilirsiniz.. Sevgiler...
arslan_kral 08-11-2005, 20:09 ben yetkili degilim onceden gorebiliyordum.hatta sasirmistim bu duruma.yoksa yanlisliklami acildi acaba.saygilar..
alicakmak34 08-11-2005, 20:09 buduruma gore guzel bi uygulama olmuş bence..
Okay bu yazıda benim tezimi doğruluyor o zaman
Mr_MeMo™ 08-11-2005, 20:10 Herhangi bir sorun yok arkadaşlar; dün akşam bazı ayarları kısıtladık; bu kısıtlama sadece normal üyeler, aktive olmamış ve ziyaretçiler için geçerli.. Örneğin bu bahsettiğim statülerdeki kişiler mail veya MSN adreslerini göremez; bunun nedeni de son zamanlarda türeyen "üye avcılığı" olayı.. Bazı tipler var ki sadece milletin üyelerinin email adreslerini çalmak ve kendi forumarına çekebilmek için forumlara üye oluyorlar. Buna önlem olarak ta bu uygulamayı yapmak zorunda kaldık. Umarız anlayışla karşılarsınız; eğer ulaşmak istediğiniz biri olursa ona PM (özel mesaj) ile de ulaşabilirsiniz; mailini vs alabilirsiniz.. Sevgiler...
Haklısın hocam gayet yerinde bir uygulama tesekkürler...
arslan_kral 08-11-2005, 20:12 keske biz farketmeden bu bildiriyi yapsaydiniz.saygilar.
dicaprio 08-11-2005, 20:17 Arkadaşlar etmeyin eylemeyin.Sizin oralarda mSN ve Yahoo çekmiyor mu ne:ben görüyorum sorun yok.
arslan_kral 08-11-2005, 20:19 dicaprio sorun degil aslinda boyle birsey.sadece bir tesbitti.arkadas gerekli aciklamayi yapti.saygilar.
Arkadaşlar etmeyin eylemeyin.Sizin oralarda mSN ve Yahoo çekmiyor mu ne:ben görüyorum sorun yok.
yok baba çekmiyor baz istasyonları yokmuş :ihihi:
@organik81 uygulama güzel.
kolay gelsin.
Sanırım sorun bir çözüme kavuştu.
|