Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : hangisi?

satria
08-11-2005, 16:13
arkadaşlar,

uydu dunyasında yeni olmam dolayısıyla biraz kafam karışık. yardımınızı rica ediyorum.

XCAM Plus PCM1725 kullanıyorum, forumlarda next ile ilgili next emu ****, softcam **** ve mrkeys mevcut bunun dışında bir de yazılım var. MR keylerin icinde hem softcam.*** hemde emu.*** dosyası mevcut.

Yazılımı bir sekilde 17 ekim olarak güncelledim, bundan sonra yeni ******* keyfly ile atmam gerekiyor sanırım. yukarıdakilerden hangisini kullanmam doğru, en guncel ****** icin hangisini takip edeyim? yoksa keyfly a gerek kalmadan surekli yeni yazılım atabiliyor muyum?

simdiden ilginize tesekkurler

Pride
08-11-2005, 16:22
En son yazılımı yükledikten sonra @mach1 üstadın veya @tasarım abimin en güncel next8000 emu *** dosyasından .kfy uzantılı *** dosyasını cihazına yükleyebilirsin... böylelikle cihazınız en güncel hale dönecektir. iyi seyirler saygılarımla

satria
08-11-2005, 16:55
tesekkurler,
ben o zaman
http://www.mach1digital.com/351/showthread.php?t=89

bu başlık altındaki ******* takip ediyorum.

Bir de PCM1725 ler icin ayrı bir başlık açılacak mı ? ileride yeni yazılım falan cıktıgında?

Pride
08-11-2005, 17:35
yazılımlarda PCM1725 olarak uzantısı belirtilir.... aynı başlıktan takip edebilirsin.
Kolay gelsin

digicom
10-11-2005, 14:01
satria arkadasım evet bahsettigin bolumden ******* güncelleye bilirsin.zaten sf kanallarının sifreleri degişti.saygılar...