Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Beko 550 Yazilim Atma (resİmlİ)


Elhan
22-05-2006, 12:31
Bizzat kendim yaptım. Buradaki tüm anlatımlar ve resimler bana aittir. Başka yerlerde de paylaştım. Umarım bir faydası dokunur arkadaşlara.

öNCE AŞAĞIDAKİ RESİMDE İŞARETLEDİĞİM GİBİ TTERMPRO İKONUNU TIKLAYIP LOADERİ ÇALIŞTIRIYORUZ.
(en üstteki bekoloadı tıkladıktan sonra fişi takarak da bu işlei yapabilirsiniz.)




http://image003.mylivepage.com/chunk3/12709/16/BEKO%20550%20%2011.jpg

Elhan
22-05-2006, 12:31
ÇIKAN EKRANDA SETUP YAZISINI TIKLIYORUZ VE LİSTEDEN SERİAL PORTU TIKLIYORUZ



http://image003.mylivepage.com/chunk3/12709/16/clip_image001yenii%20550.jpg

Elhan
22-05-2006, 12:32
ÇIKAN EKRANDAKİ DEĞERLERİ BURADA YAZILDIĞI GİBİ YAPIYORUZ VE OKEYLİYORUZ.


http://image003.mylivepage.com/chunk3/12709/16/123456.jpg

Elhan
22-05-2006, 12:32
BUNDAN SONRASI ÇOK ÖNEMLİ. FİŞİ TAKIP BİR SANİYE İÇİNDE KLAVYEDE HERHANGİ BİR TUŞA BASMAK GEREK. EĞER BU RESİMDEKİ YAZI ÇIKARSA, İŞLEMİ DOĞRU YAPMIŞSINIZ DEMEKTİR. EĞER ÇIKMAZSA BU İŞLEMİ TEKRAR DENEMELİSİNİZ.



http://image003.mylivepage.com/chunk3/12709/16/550%203.jpg

Elhan
22-05-2006, 12:33
EĞER ŞÖYLE BİR YAZI ÇIKIYORSA DOĞRU YOLDASINIZ DEMEK. AKSİ HALDE TEKRARLAMANIZ LAZIM.




http://image003.mylivepage.com/chunk3/12709/16/550%204.jpg

Elhan
22-05-2006, 12:33
Sonra şurda işaretlediğim file'yi tıklayıp açılan seçeneklerden send'i tıklıyoruz. Send File penceresi çıkacaktır. Dosyayı seçip okla işaretlediğim binary kutucuğunu tıklıyoruz. Bu kutucuk tıklanmazsa, şimdiye kadar yaptığınız işlemler hiçbir işe yaramaz.

http://image003.mylivepage.com/chunk3/12709/16/550%204.jpg
http://image003.mylivepage.com/chunk3/12709/16/550%205.jpg

Yazılım yüklenirken en alttaki Erasing and Writing yazısının hemen üstündeki yıldızlar çıkmazsa yazılm yüklenmesinde sorun var demektir ve yeniden denemeniz gerekecek.
http://image003.mylivepage.com/chunk3/12709/16/550%207.jpg

dusunur
04-07-2006, 20:28
Cok teskkur Ellerıen Saglık..Cook Guzel olmuşş