arkadaşlar orjinal keyfly programını, % 100 olmasada, kullanılabilir herşeyi butonlarını ve yardım menüsünde yüklemedeki tüm aşamaları, kodları ayrıntılarıyla anlatarak türkçeleştirdim. ve burdan sizlerle paylaşmak istedim. kullanmak isteyen arkadaşlar güvenle kullanabilirler. eğer bir hatam yada eksiğim olduysa belirtirseniz sevinirim.
http://rapidshare.de/files/7328601/KeyFly_v1.2__tuerk_e.exe.html
raziel verdiğin linkte dosya yok haberin olsun
arslan_kral
09-11-2005, 23:25
ben indirdim dosya var.iyi bir calismaya benziyor.hic bununla yazilim yuklememistim.deneyecegim.
ben indirdim dosya var.iyi bir calismaya benziyor.hic bununla yazilim yuklememistim.deneyecegim.
Bununla yazılım yüklenmez arslan, bu sadece *** dosyası yüklemek içindir. Zaten bütün *** dosyalarının içerisinde bulunur.
arslan_kral
09-11-2005, 23:49
bilgi icin saol tasarim.hic *** dosyasi yuklemedigim icin bilmiyordum.birde *** dosyasi yuklemek icin calisma yapsa arkadaslar iyi olacak.
Bununla ilgili güleç arkadaşımızın bir çalışması vardı onu buraya eklerim birazdan.
raziel verdiğin linkte dosya yok haberin olsun
ilk açılan linkte free yazan butona tıklıyorsun ve ondan sonra dosya çıkıyor tasarım dostum
bilgi icin saol tasarim.hic *** dosyasi yuklemedigim icin bilmiyordum.birde *** dosyasi yuklemek icin calisma yapsa arkadaslar iyi olacak.
Resimli anlatım aşağıdaki linke eklendi arslan
KeyFly İle *** Yükleme (Resimli) (http://www.mach1digital.com/351/showthread.php?t=1348)
arkadaşım programın içine yükleme aşamalarınıda yazdım ınstructiontion butonundan ( bu butonu çok uğraşmama rağmen türkçe yapamadım :kopar: ) türkçe olarak yükleme bilgisine ulaşabilirsin. tabi eğer hiç yüklemediysen, forumdaki resimli talimati iyice incelemen sana fayda sağlayacaktır.
ilk açılan linkte free yazan butona tıklıyorsun ve ondan sonra dosya çıkıyor tasarım dostum
evet aynen öyle yapıyorum ama aşağıdaki yazılar çıkıyor raziel
You have requested the file KeyFly_v1.2__tuerk_e.exe (86016 Bytes). This file has been downloaded 12 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
You have downloaded 47217 KB in one hour. Want to download more?
Get your PREMIUM-Account now! Many advantages! Instant access!
HOT: Just pay anonymously via telephone and become a Premium-user instantly!
hmm tamamdır arkadaşım olay anlaşıldı. senin saatlik rapidshare limitin dolmuş ondan gözükmüyor dosya. 1 saat geçtikten sonra dosya indirebilirsin ancak
okay sonra yine denerim. sağol