Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : kuruluma yardım


bahar1966
06-05-2006, 00:07
dün anten ayarlayayım dedim yanlız sınyali bir türlü bulamadım sinyali bulamamın sebebi kendimce fikir yürüttüm şimdi canagın tam ortasında bir liradan biraz büyük delik var sinyali buradan kacıra bilirmi bu benim görüşüm şimdiye kadar 10 na yakın uydu kurdu sinyali 3 dakikada buluyordum bu canakta cok ugraşmama ragmen sinyali bulamadım elembinin tamda sinyal alan yere geliyor bu delik şimdi deyerli ustalardan yardım bekliyorum canagın tam ortasındaki 1 liradan biraz daha büyük sinyali bulamamala bunun ilgisi ola bilirmi saygılar

Mr_MeMo™
06-05-2006, 00:20
dün anten ayarlayayım dedim yanlız sınyali bir türlü bulamadım sinyali bulamamın sebebi kendimce fikir yürüttüm şimdi canagın tam ortasında bir liradan biraz büyük delik var sinyali buradan kacıra bilirmi bu benim görüşüm şimdiye kadar 10 na yakın uydu kurdu sinyali 3 dakikada buluyordum bu canakta cok ugraşmama ragmen sinyali bulamadım elembinin tamda sinyal alan yere geliyor bu delik şimdi deyerli ustalardan yardım bekliyorum canagın tam ortasındaki 1 liradan biraz daha büyük sinyali bulamamala bunun ilgisi ola bilirmi saygılar

Canak anten ortasındaki o deligin bir mahsuru yok ve sinyalleri kesinlikle kırmaz bence sen uydu yönünü bulamıyorsun yada lnb sorunda olabilir turksat arıyorsan pratik bir bilgi olarak Kıble yönünde canak cevirmen gerekiyor ..

Kolay gelsin ..

Kuscubaycan
06-05-2006, 11:58
dün anten ayarlayayım dedim yanlız sınyali bir türlü bulamadım sinyali bulamamın sebebi kendimce fikir yürüttüm şimdi canagın tam ortasında bir liradan biraz büyük delik var sinyali buradan kacıra bilirmi bu benim görüşüm şimdiye kadar 10 na yakın uydu kurdu sinyali 3 dakikada buluyordum bu canakta cok ugraşmama ragmen sinyali bulamadım elembinin tamda sinyal alan yere geliyor bu delik şimdi deyerli ustalardan yardım bekliyorum canagın tam ortasındaki 1 liradan biraz daha büyük sinyali bulamamala bunun ilgisi ola bilirmi saygılar
Mr Memo nun dediği gibi çanaktaki delik sorun değil arkadaşım.KIble yönünde cihazın nedir bilemiyorum.Sinyal ve seviye kaliteleri ile bulabilirsin.Yalnız cihazında türksat uydu kanalları yüklü olmalı.Kolay gelsin