Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : 0/12 V swicth bulamadım bir türlü


goday
29-04-2006, 00:00
Merkezi sistemden gelen hotbird ve türksatı, balkondan gelen hispasatla 0/12 V switch yardımıyla birleştirmek istiyorum. Ancak bir türlü 0/12 V switch bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.:confused: :confused:

goday
29-04-2006, 00:01
Merkezi sistemden gelen hotbird ve türksatı, balkondan gelen hispasatla 0/12 V switch yardımıyla birleştirmek istiyorum. Ancak bir türlü 0/12 V switch bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

goday
29-04-2006, 00:02
Merkezi sistemden gelen hotbird ve türksatı, balkondan gelen hispasatla 0/12 V switch yardımıyla birleştirmek istiyorum. Ancak bir türlü 0/12 V switch bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

TEKNOKA
29-04-2006, 10:36
Değişik bölümlere açmış olduğunuz mesajlarınız birleştirilmiştir.

lütfen sorunuzu bir yerden sorunuz ve sorduğunuz yerden takip ediniz,

saygılar.

pireilhan
29-04-2006, 10:58
arkadaşım bulunduğun yer neresi (memleket)

goday
29-04-2006, 12:25
Kütahyadayım. Ama buradaki uyducu toptancıda da bulamamış. dediğine göre 2 ay sonra gelecekmiş switch.

pireilhan
29-04-2006, 12:31
kardeş yakın olsaydın yapardık bişeyler ama ben ç.kaledeyim

goday
29-04-2006, 21:44
Elinde varsa havale ile alabilirim.

inceoktay
03-07-2006, 13:17
arkadaşlar bende 5adet çanak var deseck 4lü 5inci çanğı nasıl bağlaya bilirim yardımcı olurmusunuz

ozcan1953
03-07-2006, 15:54
arkadaşlar bende 5adet çanak var deseck 4lü 5inci çanğı nasıl bağlaya bilirim yardımcı olurmusunuz

ARKADAŞIM,
BU İŞ İÇİN V12 ANAHTARI LAZIM BU ANAHTAR AYNEN 2 Lİ DISEQ GİBİDİR. YANİ 4 LÜ DISEQ TEN RECEIVER E GİDEN KABLO BUNUN A BÖLÜMÜNE GİRİYOR, 2. 4 LÜ DISEQ TEN RECEIVER E GİDEN KABLO YİNE BUNUN B BÖLÜMÜNE GİRİYOR. YANİ 8 ADET SABİT ÇANAK BİR KABLO İLE RECEIVER E GİDİYOR. SENDE BÖYLECE 8 SABİT ÇANAĞA BAĞLI DEĞİŞİK UYDULARI AYNİ ANDA İZLİYEBİLİYORSUN. FİYATI 40.-YTL. YER İSE İZMİR ÇANKAYA 2. ONUR HANINDA VAR. FİRMAYI BİLİYORUM AMA SİTE YETKİLİLERİ İZİN VERİRSE SİZE TELEFONUNU VEREBİLİRİM.

kadiraksoy
03-07-2006, 19:48
bu 12 v anahtarinda elektrik adaptoru var mi ?

sezar
03-07-2006, 23:11
bu 12 v anahtarinda elektrik adaptoru var mi ?

12 volt anahtarı kullanman için uydu cihazının 12 volt desteği olması lazım

ismett
04-07-2006, 00:21
12V anahtar:
eskilerden kalma röleli 22 khz anahtar bu iş için ideal.ancak biraz elektronik bilgisi gerekir.ben kendim yapmıştım ve motor alana kadar 1.5 yıl kullandım.

ismett
04-07-2006, 12:57
yaptığım 12v anahtar.aslında çok basit.bir röle+eski bir 22khz kutusu veya yanık bir diseqc kutusu iş görüyor.plaketi kendim basmıştım ama şart değil.bunu humax ile kullanmıştım sanırım başka receiverlerde de fark etmez.sadece çıkıştaki uydunun 12v anahtarını "on" yapın yeter.kolay gelsin.

http://resim.forumneuro.com/images/91656679.jpg

inceoktay
04-07-2006, 18:19
arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkürler