• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

skyDVB FULL İNSTALL

Gizle
Bu konu kapalıdır.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • skyDVB FULL İNSTALL

    Evet skyDVB ss2 Krtı ile çalışan bir Dvb-s Viewers programdır.. resim kalitesi olarak diğerlerine göre bence biraz daha iyi. Ama ne yazikki buda my theatre gibi lisanslı bir program. ama olsun siz yinede tadını çıkarmaya bakın..

    programı kurmadan önce http://www.lyngsat.com/turk42.html adresini farklı kaydederek pc nizde bir klasör oluşturup içine atın hazır taratılmış kanallara bu şekilde erişeceğiz..

    size kullanımı hakkında biraz bilgi vereyim.programı install yaptıktan sonra prgramfiles skyDVB içinde ne kadar dll dosyası varsa hepsini REGİSTER EDİN Yoksa görüntü ve seste problem yaşarsınız.. skyDVB programını kurduktan sonra karşımıza çıkan ekran alt resimdeki gibi olacak

    ve şimdi üstte settings ten Satellite Management tıklıyoruz çıkan ekrandan



    import yazan yeri tıklıyoruz. çıkan 4 tane seçenekten from the local path(htmlfile) en alttaki yani ve önceden http://www.lyngsat.com/turk42.html adresinden kaydettiğimiz dosyayı gösteriyoruz. ve ok deyip çıkıyoruz.
    şimdi on kontrol panelinde Viev yazan yeri tıklıyoruz.



    Arrange windows seçeneğini seçtiğimiz zaman kanl listesi karşımıza gelecek.ve kanallar izlemeye hazır.



    programın diğer Viewers lere göre kullanımı daha basit .. program mpg2 formatında kayıt yapabiliyor.teletext özelliği içinde mevcut skyDVB nin diğer ayrlarını /ses/ görüntü /kayıt/ pip/teletext/pip/osd/ ve daha bir çok ayarnı settings/optionstan yapabilirsiniz .örneğin resim kalitesini ayarlamak için.alt resime bakın.



    dediğim gibi benim en çok hoşuma giden resim deki netlik çözünürlüğü baya yüksek..





    Settings > Options dan >Video dan altta video render i video renderer ve video decoder ide istediğiniz bir decoder i seçin..
    Audio menüsüne tıklayın..üstteki 2 kutuya işaret koyun..ve altta render ve decoder i seçin..
    PIP menüsünde 1 ve 3. seçeneğe işaret koyun..number of pictures de 4 pctures i seçin..altındada PIP için kullanılacak decoder i seçin..
    bunları yaptıkdan sonra enson uygula tamam a tıklayın..




    bu programda bir özellik hiçbir dvb-s viewer da bu özellik yok..programda aynı TP deki 5 kanalı aynı anda izleyebilirsiniz...

    Evet benim pc nin gücü 5 açmaya yetmedi. ama olsun 4 kanalıda aynı anda izlemek de güzel bir duygu..Settings / Options dan /Video dan altta video renderi video renderer ve video decoder ide istediğiniz bir decoder i seçin..
    Audio menüsüne tıklayın.üstteki 2 kutuya işaretleyin..ve altta render ve decoderi seçin..PIP menüsünde 1 ve 3. seçeneğe işaret koyun..number of pictures de 4 pctures i seçin..altındada PIP için kullanılacak decoder i seçin.. uygula tamam a tıklayın..




    Hazırlayan By Özgürcan İyi seyirler

    Download
    SkyDVB 1.3 Build 5.420 ( Win XP / 2000 )

    SkyDVB 1.3 Build 5.420 ( Win9x )



    SkyDVB crack + Hazr kanal listesini birzdan vereceğim

    Sevgiler......
    Yeryüzünde Hiç Beşer Hz.Muhammed Kadar Sevilmedi ! Ve Yüryüznde Hiç Bir İnsan Kıyamete Kadar Hz.Muhammed Kadar Sevilmeyecek. Salat Ve Selam Olsun Sevgiliye...
  • #2

    SkyDVB crack + Hazr kanal listesi İNDİRR
    Yeryüzünde Hiç Beşer Hz.Muhammed Kadar Sevilmedi ! Ve Yüryüznde Hiç Bir İnsan Kıyamete Kadar Hz.Muhammed Kadar Sevilmeyecek. Salat Ve Selam Olsun Sevgiliye...

    Yorum yap

    Hazırlanıyor...
    X